BOB1 Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Posłuchać Marka i pogadać z Markiem, jak zwykle od lat bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września (edytowane) https://youtu.be/qf_6fQMwQIc?si=dypUaoS3L1kb1_XL Edytowane 23 Września przez summertime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października Tylko 4 ekipy, kiepskie żarty, małe ryby, żadnych ciekawych podpowiedzi / informacji o technikach łowienia - jak dla mnie format się najwyraźniej zużył i słabo się to ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Za to Hot Spot Zander w czwartym sezonie znowu powala ilością pięknych ryb. Nie linkuję, po to niepoprawne ... I oczywiście tylko live pozwala na osiągnięcie takich efektów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Za to Hot Spot Zander w czwartym sezonie znowu powala ilością pięknych ryb. Nie linkuję, po to niepoprawne ... I oczywiście tylko live pozwala na osiągnięcie takich efektów.Ostatnio na to trafiłem, robi wrażenie: organizacja,ryby. Mimo że nie przepadam za zawodami z przyjemnością się to ogląda. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Oglądam od pierwszego sezonu. Ta formuła, ściągnięta zresztą żywcem z Zander Pro i innych zachodnich turniejów jest dla mnie OK, w przeciwieństwie do zasad ichniego cyklu PAL, gdzie łowią często kapitalne ryby z koniecznością dostarczenia żywych do komisji sędziowskiej, która je...waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Ale to przyciąga widzów i sponsorów Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października (edytowane) https://m.youtube.com/watch?v=0OJRLV5Z1xw&pp=ygUKUGlrZSBmaWdodA%3D%3D Pike fight trzyma formę mimo że formuła na takie zawody już się trochę wyczerpała, ale nadal fajnie pooglądać. Świetne ujęcia, montaż i stare dobre teamy. Edytowane 9 Października przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Ja tradycyjnie sezon szczupakowy zaczynam we wrześniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi