undre Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Akurat na tym ujęciu jest stary Team Dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Myslałem,że to excia z ryobi,też miałem właśnie zapytać...jak by nie patrzeć jedna stajnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Swojskie klimaty, miło się ogląda. Polecam pozostałe filmy użytkownika. PozdrawiamSalmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 @Undre -Linkini są zaje..ści - trafiłeś w mój gust...z rybkami również.Dobry film - oby do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 ... undre... kawał dobrego filmu... i garść fajnych fot... thx... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 wywiad z R.Taszarkiem Patent hehe dobre sobie - jeśli skopiujesz tj. podrobisz podróbkę oryginalnego produktu a nie sam oryginał nic Ci nikt już nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Mądrze prawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Fajny filmik @Undre.Z Twoją osoba kojarzy mi sie fotka z nocnym zanderem,była zaj... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Nie jest co prawda to film ale w temacie wedkarskim.P.S. Mam nadzieje ze uda mi sie wkleic dobrego linka bo robie to z telefonu poprawilem Ci - bo wchodzila wersja mobilna strony YT Edytowane 28 Lutego 2013 przez mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Wie ktoś może co to za woblerek ,na którego łowi ten wędkarz ? (ten seledynowy okonek o kształcie... pszczoły ?) Swojskie klimaty, miło się ogląda. Polecam pozostałe filmy użytkownika. PozdrawiamSalmo Edytowane 1 Marca 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Ktoś pytał o "Podwodny świat Renu" Voila: Edytowane 1 Marca 2013 przez mkuczara 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 W innym filmiku tego gościa woblerek jest podpisany : Halco Sorcerer 7,5 cm- też mnie zaciekawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Da się? Da! nie tylko wielkie akweny! Nie tylko piękne rzeki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) WTF? No takiego zakończenia po łowiącym na muchę się nie spodziewałem... Taki klip na jerkbait.pl w wątku "Filmy wędkarskie"? Wciskanie oka to już klasa sama w sobie , ale w sumie, wcześniej go ubił z takim kunsztem, więc gra gitara... Edytowane 2 Marca 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nie chodziło mi o pokazanie treści końcowej, sam fakt gdzie i w jaki sposób złowiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 I tak też to odebrałem Sceneria i fakt złowienia pięknej ryby z dziury w ziemi, jako niebanalne (przynajmniej dla mnie) są godne uwiecznienia, natomiast finał tego klipu jest ordynarny i wprost niesmaczny. Innymi słowy, mój poprzedni post w żadnym wypadku nie był atakiem na Twoją osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Uśmiałem się szeroko.. Dzięki Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Ktoś pytał o "Podwodny świat Renu" Voila: Nie wiem kto pytał,ale dzięki wielkie za ten filmik.Obejrzałem tylko pierwsze trzy minuty i jestem pod wrażeniem...extra! Edytowane 3 Marca 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nie wiem kto pytał,ale dzięki wielkie za ten filmik.Obejrzałem tylko pierwsze trzy minuty i jestem pod wrażeniem...extra! No ja właśnie jestem przed moim pierwszym sezonem na Renie (dokładnie w tym rejonie gdzie film był robiony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) mkuczara dzięki wielkie ! Edytowane 4 Marca 2013 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 https://www.youtube.com/user/klusownicywsieci/videos?view=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dawid z Goliatem wersja nowożytna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 widząc jak nerwowo holowana jest ryba po 2 min. filmiku już wiedziałem że nic z tego nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Ja nie wiem czy on wogle mial tam jakas rybe ! Ale jak mial to po tylu przejechaniach po tej trawie suchej i tak napietej lince marne szanse ... zeby wycholowal ja szczesliwie. Tu podobnie jak ze sandaczem tego znanego goscia co go cholowal dobre 5 minut a on juz byl niezywy Edytowane 13 Marca 2013 przez CLAUDIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi