Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

a gdzieś widziałęm filmik jak gość prowadzący program wędkarski zagramaniczny chciał opłukać ręke po odpieciu rybki, włożył dłoń i zaczą nią majdać i wtedy szczupły go upierdzielił :D z lekka się przestraszył

Ale wyjął szczupaka całego z wody? Jak nie wyjął to można powiedzieć, że miał tylko branie :D  ;)

Ryba robi wrażenie, sam hol dla mnie "co najmniej dyskusyjny" :D. W kategorii ciekawostki warto zobaczyć, jak zobaczyłem, że gość nurkuje to mało co kawą się nie oblałem.

Z drugiej strony to się nazywa mieć szczeście, w trakcie takiej zabawy mi ryba spadłaby co najmniej 100 razy.

I jak widać wszystkie stelle, loop'y, winstony czy inne borony szcześcia nie dają. Zwijadełko i rybne rzeki - gdybym miał możliwość zamieniam się bez zastanowienia.

Tomaszek11

Edytowane przez tomaszek11

Jako ciekawostke dodam, że ostatnio bóbr zagryzł człowieka na śmerć (podawali w TVN 24)

Koleś podczas spaceru ze znajomymi chciał bobrowi zrobić z bliska zdjęcie a ten rzucił się na niego i ugryzł w tętnicę, nie pomogła pomoc kolegów człowiek wykrwawił się na śmierć. Podejrzenie jest że bóbr był wściekły.

Jestem bardzo tym zmartwiony, łażąc chaszczami nad Bugiem czesto mijam bobrowe miejscówki z bobrami włącznie i nie raz zdarzał mi się wpaść w ich jamę :angry: . Teraz będę po prost się ich bał :ph34r:

Dawno mówiłem że jest już ich za dużo, do tego robią takie szkody że nad Bugiem za kilka lat będziemy mieli tylko łąki.Jak nie mają co żreć to powalają nawet dęby o 1,5metrowej średnicy - na własne oczy widziałem.

Edytowane przez lokoko83

Jako ciekawostke dodam, że ostatnio bóbr zagryzł człowieka na śmerć (podawali w TVN 24)

Koleś podczas spaceru ze znajomymi chciał bobrowi zrobić z bliska zdjęcie a ten rzucił się na niego i ugryzł w tętnicę, nie pomogła pomoc kolegów człowiek wykrwawił się na śmierć. Podejrzenie jest że bóbr był wściekły.

Jestem bardzo tym zmartwiony, łażąc chaszczami nad Bugiem czesto mijam bobrowe miejscówki z bobrami włącznie i nie raz zdarzał mi się wpaść w ich jamę :angry: . Teraz będę po prost się ich bał :ph34r:

Dawno mówiłem że jest już ich za dużo, do tego robią takie szkody że nad Bugiem za kilka lat będziemy mieli tylko łąki.Jak nie mają co żreć to powalają nawet dęby o 1,5metrowej średnicy - na własne oczy widziałem.

Kolejny powód by chronić łęgi ;)

Pozdrawiam

Salmo