zetika16 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 a gdzieś widziałęm filmik jak gość prowadzący program wędkarski zagramaniczny chciał opłukać ręke po odpieciu rybki, włożył dłoń i zaczą nią majdać i wtedy szczupły go upierdzielił z lekka się przestraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 a gdzieś widziałęm filmik jak gość prowadzący program wędkarski zagramaniczny chciał opłukać ręke po odpieciu rybki, włożył dłoń i zaczą nią majdać i wtedy szczupły go upierdzielił z lekka się przestraszyłAle wyjął szczupaka całego z wody? Jak nie wyjął to można powiedzieć, że miał tylko branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Powinien całą dłonią trzymać rybę i wtedy był pojedynek kto ma lepszy refleks, szczupak, czy gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Ryba robi wrażenie, sam hol dla mnie "co najmniej dyskusyjny" . W kategorii ciekawostki warto zobaczyć, jak zobaczyłem, że gość nurkuje to mało co kawą się nie oblałem.Z drugiej strony to się nazywa mieć szczeście, w trakcie takiej zabawy mi ryba spadłaby co najmniej 100 razy.I jak widać wszystkie stelle, loop'y, winstony czy inne borony szcześcia nie dają. Zwijadełko i rybne rzeki - gdybym miał możliwość zamieniam się bez zastanowienia. Tomaszek11 Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 http://www.sadistic.pl/wypad-na-ryby-vt188135.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Mała dziewczynka na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Hahahah moooocne Fajna akcja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Atak Bobrahttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yCp0tf1nQ_k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 niepozorny bóbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Jako ciekawostke dodam, że ostatnio bóbr zagryzł człowieka na śmerć (podawali w TVN 24)Koleś podczas spaceru ze znajomymi chciał bobrowi zrobić z bliska zdjęcie a ten rzucił się na niego i ugryzł w tętnicę, nie pomogła pomoc kolegów człowiek wykrwawił się na śmierć. Podejrzenie jest że bóbr był wściekły. Jestem bardzo tym zmartwiony, łażąc chaszczami nad Bugiem czesto mijam bobrowe miejscówki z bobrami włącznie i nie raz zdarzał mi się wpaść w ich jamę . Teraz będę po prost się ich bał Dawno mówiłem że jest już ich za dużo, do tego robią takie szkody że nad Bugiem za kilka lat będziemy mieli tylko łąki.Jak nie mają co żreć to powalają nawet dęby o 1,5metrowej średnicy - na własne oczy widziałem. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez lokoko83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jako ciekawostke dodam, że ostatnio bóbr zagryzł człowieka na śmerć (podawali w TVN 24)Koleś podczas spaceru ze znajomymi chciał bobrowi zrobić z bliska zdjęcie a ten rzucił się na niego i ugryzł w tętnicę, nie pomogła pomoc kolegów człowiek wykrwawił się na śmierć. Podejrzenie jest że bóbr był wściekły. Jestem bardzo tym zmartwiony, łażąc chaszczami nad Bugiem czesto mijam bobrowe miejscówki z bobrami włącznie i nie raz zdarzał mi się wpaść w ich jamę . Teraz będę po prost się ich bał Dawno mówiłem że jest już ich za dużo, do tego robią takie szkody że nad Bugiem za kilka lat będziemy mieli tylko łąki.Jak nie mają co żreć to powalają nawet dęby o 1,5metrowej średnicy - na własne oczy widziałem. Kolejny powód by chronić łęgi PozdrawiamSalmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Woda na filmie ładna i rybna,ale co ten jeden koleś momentami wyprawia to beka Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 masz na myśli grubego, który holuje kołowrotkiem ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 prawie jak Robert Hamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie wiem czy było ale filmik klasa. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Na 4:07 jest piekna akcja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Na 4:07 jest piekna akcja !!ja miałem identyczną akcję z jaziem jak mi podpłyną pod nogi.Jaź miał ponad 50 cm więc zabawa była niezła Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez lokoko83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ciekawostka pod koniec filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Tak łowią nasi sąsiedzi, filmik ze zlotu jerkbait.ru : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrt80 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 sakramentalne: "sorry, jeśli już było" i proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 kurde szukałem tego filmu Super ujęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi