piwoluka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mam nadzieje, ze jeszcze nie bylo. "Pike On The Fly in Pursuit Of The Water Wolf" caly film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mam nadzieje, ze jeszcze nie bylo. "Pike On The Fly in Pursuit Of The Water Wolf" caly film. O Matko i Córko...teraz wierzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 masz na myśli grubego, który holuje kołowrotkiem ryby?Jakie tańce wyprawia przy holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Cos z oceanu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Coś dla jerkomaniaków : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Az boli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Tak na obczyźnie,1majowe szczupaki i bolenie musiałem zamienić na dorszyki Do 5min.nic się nie dzieje Edytowane 1 Maja 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Mam nadzieje, ze jeszcze nie bylo. "Pike On The Fly in Pursuit Of The Water Wolf" caly film. Coś pieknego!!! Nigdy nie miałem w ręku muchówki, ale gdyby ktoś mi zaproponował wyprawę w takie miejsce z takimi rybskami to bym sie nie wahał spróbowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Film I LIGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kapitalny materiał. Ciekawe czy tylko ja sobie teraz wyobraziłem jak pajki musiały uderzać w moje gumy/wobasy. Ajjjj Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Chyba nie tylko ty, ja wizualizowałem jak szalony. A ile się człowiekowi podczas tych niespełna dziesięciu minut filmu, nowych pomysłów na prezentację przynęty naroiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Mój hol rdzawca 60+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Film z zarybienia ciurka, ciekawy materiał od ojca dyrektora. http://www.youtube.com/watch?v=44vvptg_JAY&list=PLvNvpBu_qR3bS0DVCZPPYc8IjW-qHBZTg&index=1 Edytowane 13 Maja 2013 przez pawelHERP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 2 moje ostatnie bolce... sorry za jakość dzisiejszego filmu ale to słabą cyfrówką brat kręcił... proponuję wyłączyć dźwięk https://www.youtube.com/watch?v=tDFBxOSF...yA&index=1 dzisiejszy wczorajszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxFenix Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Filmik może nie typowo wędkarski... ale warto obejrzećhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZO7PXvytuco#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Chory kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 banda oszołomów i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronaxx Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 "PZW wraz z prokuraturą domaga się surowego ukarania rolnika"patologia, jakby nie było ważniejszych spraw...co za ludzie co za kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Takie mamy przepisy w naszym kraju. Są sformułowane w taki sposób ,że powstaje ich nadinterpretacja i wtedy każda ze stron ma rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Pare rybek z ostatniej wyprawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 moze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi