stoner Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Prawdę mówiąc to ani tu się śmiać, ani płakać.To po prostu jest Rosja Jerkbait.pl promuje C&R, nie zamieszczamy więc tego typu filmików lub zdjęć. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Taki film nie powinien znaleść się na forum ,szczególnie ze względu na końcową jego część ... Edytowane 1 Czerwca 2013 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Czy my też chcemy być tak postrzegani przez innych na świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Czy my też chcemy być tak postrzegani przez innych na świecie?A nie jesteśmy ?Gdzie się podziały ryby z naszych rzek i jezior ? Jerkbait.pl promuje C&R, nie zamieszczamy więc tego typu filmików lub zdjęć. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Koledzy @stoner i @zenek po co wrzucacie na forum takie rzeczy? Chyba żeby podnieść ciśnienie ludziom. Nie jest to ani nfajne ani nie na miejscu! Edytowane 2 Czerwca 2013 przez shorty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Pewnie że nie fajne ale taka jest rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wszyscy wiemy jaka jest rzeczywistość nie trzeba nas uświadamiać. Dlatego nie widzę potrzeby wrzucać na forum, na którym jest ogromny nacisk na C&R prymitywnego ruska walacego młotem w łeb ponad metrowego szczupaka albo leżące zdechłe ryby na brzegu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wiem że na tym forum zdecydowana większość stosuje i szerzy C&R.Chwała nam za to. Dlatego rozumiem bulwersację, bo to dla nas jest szokujące.Faktycznie powinienem umieścić ten film w innym temacie,albo nie umieszczać go wcale.Nie trzeba oglądać takiego filmu, wystarczy przyjrzeć się, co tak naprawdę dzieje się wokół nas.Najbardziej denerwuje mnie moja bezradność w niektórych przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Wiem, wiem- każdy z nas zapewne widział film już kilkukrotnie http://www.youtube.com/watch?v=D0-VP_Yv71c I coś dla fanatyków przyponów strzałowych z mono 0,10mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 SHUL czyli Super Hiper Ultra Light Jest ryba! Ryba,ryba,ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zawsze mnie zastanawiało co tak wesoło na tej barce, grille, dziewczyny, śmichy-chichy aż się ukleja po całym Zimnym sieje spłoszona. Teraz, gdy już widziałem jakich wędek ekipa z Rapy używa, wszystko jasne. Filmy Piotrka Kozłowskiego, jego twórczość literacka i "pajacyki", zawsze mnie solidnie rozwalały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 No i weź tu zastosuj C&R http://wp.tv/mc1240118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Film nie ma nic wspólnego ze sportowym wędkarstwem, dlatego link został usunięty. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 W ostatni weekend postanowiłem spróbować czegoś innego, mianowicie.... wleźć rybom na głowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Fajny test wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Może nie wędkarski ale fotograf świetny.http://vimeo.com/67995158# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=-_n2pJvP1eA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) http://www.kinomaniak.tv/film/Jeszcze-bardziej-zgryzliwi-tetrycy/6211 - niewątpliwie film o tematyce wędkarskiej, kto nie widział musi to zobaczyć kto oglądał warto jeszcze raz, polecam te urywki filmu:51:32- 53;05 bywa...55:11 - 58.14 super taniec,złodziej serc bandyta miłości 01:07:44 - 01:08:55 świetna walka na batsony miłego odbioru Edytowane 22 Czerwca 2013 przez thibar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupazoom Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 O zesz kurka ale potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zapraszam do obejżenia filmiku mojej produkcji http://www.youtube.com/watch?v=vsCT9kKn_Pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 A tutaj następny http://www.youtube.com/watch?v=eHivOej-j4U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 trochę klaksyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Patrz jaki szczupak! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi