joah12345 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Patrz K... jaki szczupak no patrz hahahaahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 hehehe, też tak przeżywałem pierwszego szczupca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 laska ciągnie suma: fajna kicia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 http://www.sadistic.pl/karmienie-rybki-innymi-rybkami-vt213601.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 http://www.sadistic.pl/karmienie-rybki-innymi-rybkami-vt213601.htmTo chyba jakiś rybi pitbull :| Jeszcze nie widziałem takiej szerokiej ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 zdaje się że to hamerykansky sea bass bynajmniej dla mnie tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Patrz jaki szczupak! Padłem ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalson Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 A tutaj następny http://www.youtube.com/watch?v=eHivOej-j4U Świetny film i plus za curado Gdzie masz taką przejrzystą wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Fajne filmiki robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nsujferM1WM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nsujferM1WM To mogłaby być wyprawa życia.. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Cześć A to moja wyprawa z kolegami na Bug graniczny Trafił się Szczupaczek 101cm Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Fajny filmik, wart poświecenia tych 10 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Fajny filmik,miejmy nadzieje że szczupak przeżyje Napisz może coć na temat sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Fajny filmik,miejmy nadzieje że szczupak przeżyje Napisz może coć na temat sprzętu. Hej Kijek miał co robić Tego dnia łowiłem na: Restaffine Monster Boron 87MHStella 4000FAPP 0,19Kopyto Relax 4L na główce 17 gram Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Hej Kijek miał co robić Tego dnia łowiłem na: Restaffine Monster Boron 87MHStella 4000FAPP 0,19Kopyto Relax 4L na główce 17 gram Pozdro No troche się narobił Ciekawi mnie jaką moc ma ten kij,bo w parametrach blanku nie ma takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Na moje oko ma ze 20 funtów No troche się narobił Ciekawi mnie jaką moc ma ten kij,bo w parametrach blanku nie ma takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ok,dzięki A tak swoją drogą,ciekawe dlaczego rastaffine nie opisuje mocy blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Fajny filmikGratuluje wyniku. Jednak mam mały problem - nie pokażę tego swoim znajomym ani nawet żonie.Dlaczego - abo taki jakichś ten język "nieparlamentarny" Panowie -APEL: jak filmujecie to używajcie normalnego języka .Niby szlachectwo- no kill, super wędziska itp a słownictwo wręcz meneli. Śmiejemy się z gumofilcy ............... , jesteśmy elitą wędkarstwa , bądźmy więc bardziej kulturalni.( chyba mi sie oberwie za posta ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Czasem jak się trafi fajna ryba i zaczynamy kręcić filmik,zawsze wcześniej prosze znajomych żebyśmy postarali się nie bluzgać.A na filmiku i tak słychać częste przekleństwa.Dlatego najlepiej robić podkład muzyczny,ja tak robię i na filmie moge sobie bluzgać ile chce Taki film to prawdziwe emoszyn dla łowcy i kompanów wyprawy i trudno się opamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Staszku mam wiele pomysłów żeby Ci jakoś odpisać i nie wiem co by było lepsze? Czy jako gumofilc czy może poseł? A może odpiszę Ci na priv Będąc w doborowym towarzystwie na rybach w momencie gdy jeden z nas przycina rybkę nie mam mowy żeby tego nie skomentować i przy okazji pośmiać się Mało tego jeden z kolegów wpadł na fajny pomysł żeby to udokumentować A Ja wpadłem na kolejny fajny pomysł i chciałem pokazać moim kolegom z forum jak przydarzyła się nam historyjka A tu się zaczyna...... Więcej nie będę was drażnił naszym poczuciem humoru bo na ryby to w pantofelkach i garniaku to MY nie chodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Kolego - spokojnie. Ja też klnę jak szewc ( w sumie kilka lat byłem górnikiem a teraz w branży budowlanej - a tam k...a służy jako przecinek i słowo wytrych -do wszystkiego się nadaje ) To nie dowalanie sie do filmu ale tak - OGÓLNIE .sam siebie nad wodą nie słyszę , aż boję się co by było gdyby mnie nagrano - ale cóż , starajmy się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Fajny filmik , a ja bym sobie tak złowionego nie zaliczył .Widać ,że były emocje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) zajebisty filmik i jest się z czego pośmiać... GRATULACJE !!! połamania tego patyka kiedys tak ciągnąłem bolenia za ogon "tu głebina jak ch..j " - haha Edytowane 24 Lipca 2013 przez thibar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi