Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny filmik

Gratuluje wyniku.

Jednak mam mały problem - nie pokażę tego swoim znajomym ani nawet żonie.

Dlaczego - abo taki jakichś ten język "nieparlamentarny"

Panowie -APEL: jak filmujecie to używajcie normalnego języka .

Niby szlachectwo- no kill, super wędziska itp a słownictwo wręcz  meneli. Śmiejemy się z gumofilcy ............... , jesteśmy elitą wędkarstwa , bądźmy więc bardziej kulturalni.

( chyba mi sie oberwie za posta ;) )

• Like 2

Czasem jak się trafi fajna ryba i zaczynamy kręcić filmik,zawsze wcześniej prosze znajomych żebyśmy postarali się nie bluzgać.

A na filmiku i tak słychać częste przekleństwa.Dlatego najlepiej robić podkład muzyczny,ja tak robię i na filmie moge sobie bluzgać ile chce :D

Taki film to prawdziwe emoszyn dla łowcy i kompanów wyprawy i trudno się opamiętać ;)

Staszku mam wiele pomysłów żeby Ci jakoś odpisać i nie wiem co by było lepsze? Czy jako gumofilc czy może poseł? A może odpiszę Ci na priv ;)

Będąc w doborowym towarzystwie na rybach w momencie gdy jeden z nas przycina rybkę nie mam mowy żeby tego nie skomentować i przy okazji pośmiać się :D

Mało tego jeden z  kolegów wpadł na fajny pomysł żeby to udokumentować :)

A Ja wpadłem na kolejny fajny pomysł i chciałem pokazać moim kolegom z forum jak przydarzyła się nam historyjka :P

A tu się zaczyna...... Więcej nie będę was drażnił naszym poczuciem humoru bo na ryby to w pantofelkach i garniaku to MY nie chodzimy.

Kolego - spokojnie. Ja też klnę jak szewc ( w sumie kilka lat byłem górnikiem a teraz w branży budowlanej - a tam k...a służy jako przecinek i słowo wytrych -do wszystkiego się nadaje :D ) To nie dowalanie sie do filmu ale tak - OGÓLNIE .

sam siebie nad wodą nie słyszę , aż boję się co by było gdyby mnie nagrano - ale cóż , starajmy się ;)

• Like 1