Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzałem cały i na koniec aż się ugotowałem "życzę wam zaczepiania i zrywania bez brania", chociaż nie całkiem, bo jeszcze miałem obraz tych szczupaków co holował przez zwalony konar drzewa na bujanego, chciałbym zobaczyć jak przerzuca konar i z daleka na bujanego podszarpuje i wyciąga chociaż taką 60-tkę, nie mówiąc o okazach, które jak wyrafinowany wędkarz tam już łowił, bo ma swoje sprawdzone metody i tylko on tak umie...

Bufon i bajkopisarz tyle mam na temat jegomościa do powiedzenia. Nie czaję w ogóle jak można iść nad łowisko wolnym czasem i nie zabrać wędki, tak nie postępuje rasowy spiningista ;)

• Like 1

Przeglądam też ;)

Moment 2:21 "zapale sobię, bo mnie krew zalewa" rozwalił mnie gościu :D wcześniej też miał ciekawe przemyślenia o ziemianach atakujących marsjan :D

Ten filmik to perełka :D Powinien gwiazdą internetu zostać :D

http://www.youtube.com/watch?v=vv4JH9eJPgM&feature=player_embedded

Zobacz sobie szczupak z karczowiska :D walczy z wodorostem na koniec foto ze szczupakiem z kolorowanki i podane 4,8kg 

Ta walka wygląda jak walka dziadka w "Stary człowiek i morze" :D

Dobra wymiękam idę na piwo :)

Edytowane przez Gofer2005

Zobacz sobie szczupak z karczowiska :D walczy z wodorostem na koniec foto ze szczupakiem z kolorowanki i podane 4,8kg 

Ta walka wygląda jak walka dziadka w "Stary człowiek i morze" :D

Dobra wymiękam idę na piwo :)

Nie wolno piwka, bo białko ścina i dobra masa spada :D

Oglądałem z tym karczowiskiem, stary ten człowiek a jeszcze może :D

Fantazji nie jeden młody by mógł się od niego pouczyć

Klimat filmu ma coś niepowtarzalnego w sobie... Świetnie zrobiony dokument. U mnie pętle już dwukrotnie zatoczył. A natknąłem się na niego bo zacząłem drążyć temat po przeczytaniu książki Zew Natury - Guy Grieve. Opowiada o losach Szkota w średnim wieku, który ma już dość 8 godzin przed komputerem w pracy i 3h na dojazd, popada w depresje, nie ma pomysłów na siebie - ale ma rodzinę (roczne i trzyletnie dziecko i żonę). Marzy, żeby wyjechać na Alaskę i tam przeżyć rok! Kapitalna książka, gdyby ktoś chciał, to za 2 tygodnie mogę pożyczyć, teraz jest spora kolejka wśród moich znajomych, ale czyta się ją w 3 dni bo oderwać się nie można.