Tomek88 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Żaden mit, u wuja w stawiku sum wybrał zacne stadko kaczuszek, które ciocia sobie hodowała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 nie wiem czy było, ale ciekaw jestem opinii kolegów. Polecam zobaczyć wszystkie filmy kolegi Tomasza. http://www.youtube.com/user/tomasalwin/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Gdzie taka siate na łódke kupić? http://tvnplayer.pl/programy-online/jak-to-jest-zlowione-odcinki,1021/odcinek-1,S01E01,15088.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) @AdasCzeski2 część filmu nie nadaje się na publikację tutaj. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez pawelHERP 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Gadget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Na koniec programu wpie******ą na surowo szczupaka razem z operatorem... 20:20 http://www.youtube.com/watch?v=rMlKZnooldI Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Obejrzyj Tomku do końca ten odcinek, który wrzuciłem wyrzej.......wszystkie ryby podczepiane na bank ....i zwijane jak skarpety....albo jak kelty ...jakby to powiedział nasz wieszcz sławek ....no i ogólnie przekaz masakra Edytowane 31 Stycznia 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 nie wiem czy było, ale ciekaw jestem opinii kolegów. Polecam zobaczyć wszystkie filmy kolegi Tomasza. http://www.youtube.com/user/tomasalwin/videosMoja opinia jest taka że jedyne co jest fajne w tych filmikach to drogi sprzęt i ubrania (aczkolwiek kwestia gustu) a cała reszta to totalna porażka. Ale jak widać na załączonym obrazku nie sprzęt czyni prawdziwym wędkarzem. Po prostu DRAMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Co tam,najważniejsze że "petarda" w bagażniku .......jakiś znajomy ten język ......to polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Moja opinia jest taka że jedyne co jest fajne w tych filmikach to drogi sprzęt i ubrania (aczkolwiek kwestia gustu) a cała reszta to totalna porażka. Ale jak widać na załączonym obrazku nie sprzęt czyni prawdziwym wędkarzem. Po prostu DRAMAT Nie wiem czy śmiać się czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Co tam,najważniejsze że "petarda" w bagażniku .......jakiś znajomy ten język ......to polski? Niestety racja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dlaczego niestety?Przeciez to auto dunskie i ryba Duna... od razu rodacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jeśli to Duńczycy, to generalnie wśród Skandynawów C&R łososiowatych nie jest chyba najczęstszą praktyką... (nie mówię o łowieniu w niektórych miejscach, jak np Morrum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 http://www.wedkarskiswiat.pl/filmy/2131-sum-224-marka-szymanskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Dwa filmy z nowatorskim i trochę szalonym sposobem na irokezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 dobre... u mnie nad balkonem w dziurze między ścianą a dachem uwiły sobie gniazdo kawki. Na wiosnę, kiedy pewnie miały pisklęta, gdy wychodziłem na ów balkon zapalić najzwyczajniej w świecie mnie atakowała. Pazurami w głowę, ale tylko jak nie patrzyłem na nią. Jak się na nią parzyło to tylko skrzeczała z gałęzi pobliskiego drzewa. Najpierw zacząłem palić w czapce uszatce, ale wraz z ociepleniem coraz głupiej to wyglądało i tak... rzuciłem palenie. Poważnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 To była ręka opatrzności ażebyś jeszcze trochę pożył Też rzuciłem w połowie października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Haha dobre... może ktoś z rodziny wytresowal ta kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tak a propos tresowanych ptaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Bardzo lubię filmiki wędkarskie z tej perspektywy. Jeśli ktoś lubi łowić klenie to polecam kanał tego Rosjanina. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 tak wlasnie powinny wygladac kontrole 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 tak wlasnie powinny wygladac kontrole szkoda że to nie w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi