pickok Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Nie wiem czy to było ale fajnie pokazują moment ataku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandokan Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Z całym szacunkiem dla ciebie tofik ale nie potrafił być nawet w połowie tego pokazać co koledzya jeśli się mylę to czekam na coś w twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Grzechu- widać progres,zaczyna być instruktażowo,natomiast nuda wkrada się w każdym odcinku............."przelew" Jesteśmy geograficznie podobnie usytuowani,i przelewy akurat pod kątem jazia............jeszcze wcześnie,mimo iż zimy nie było.Ogląda się całkiem fajnie,ale jednak wciąż spora praca przed wami.Powodzenia życzę oczywiście w nowej roli . Najlepiej komentować z zza monitora , może sam coś pokaż , że można lepiej wtedy ok ! , mnie się podobają filmiki i róbta tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 opisano film jako 70 kg taimen... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Grzechu- widać progres,zaczyna być instruktażowo,natomiast nuda wkrada się w każdym odcinku............."przelew" Jesteśmy geograficznie podobnie usytuowani,i przelewy akurat pod kątem jazia............jeszcze wcześnie,mimo iż zimy nie było.Ogląda się całkiem fajnie,ale jednak wciąż spora praca przed wami.Powodzenia życzę oczywiście w nowej roli . jak sam wiesz opaski nie mam jedynie co mi przychodzi do głowy to jedna rzeczka w której już są, u nasady główek ich nie ma bo grunt i spławik już by je tam ciągali w maju bolenie zarówno z brzegu jak i z łodzi z kletek napływów i warkoczy też także dla każdego coś miłego do zobaczenia na wodzie bo juz chyba 5 lat jedziesz do mnie na fishe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Tak Grzechu,co najmniej 5 lat do Ciebie jadę Fajnie że nie odebrałeś tego jako atak,tak jak koledzy powyżej. W tym roku będę na "granicznej"bo już czas,tak więc mam nadzieję że będziesz miał czas jako młody father Do kolegów którzy odebrali to jako atak na Grześka- otóż znam @szpiega sporo lat,znam jego umiejętności i po koleżeńsku mam prawo oczekiwać od niego pokazania na filmie trochę więcej niż średnia krajowa na YT pokazuje,a i napisałem że fajnie się to ogląda.Więc o co Wam chodzi?Że wiem że mogło by być lepiej w wykonaniu Grześka............czy co ,bo nie trybię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 przewiduje też krótki film instruktażowy o filetowaniu w dodatku lewą ręką 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ..a na deser przepis na kotlety z jazia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ..a na deser przepis na kotlety z jazia...pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ..a na deser przepis na kotlety z jazia...I comber z bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 śmiejcie się śmiejcie... ja ostatnio nad wodą słyszałem o typie, który zachwala sobie kiełbasę z ...... bolenia... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 śmiejcie się śmiejcie... ja ostatnio nad wodą słyszałem o typie, który zachwala sobie kiełbasę z ...... bolenia... załatw przepis kiełbasa wędzona czy biała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Do Wielkanocnego koszyczka, a wiadomo, że kwietniowe bolki najsmaczniejsze, to chyba biała? Tradycja w końcu zobowiązuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Najpierw trzeba go złapać http://youtu.be/CARNv6FPYHc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 śmiejcie się śmiejcie... ja ostatnio nad wodą słyszałem o typie, który zachwala sobie kiełbasę z ...... bolenia... Czasem mam wrażenie,że człowiek (czyt Polski wędkarz) zeżarłby nawet gówno w papierku gdyby było ładnie zapakowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Czasem mam wrażenie,że człowiek (czyt Polski wędkarz) zeżarłby nawet gówno w papierku gdyby było ładnie zapakowane... Nie musi być ładnie zapakowane. Wystarczy by miało wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Nie musi być ładnie zapakowane. Wystarczy by miało wymiar. Optymista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 My się tutaj śmiejemy, ale to przysłowiowe "gówno" cieszyło się u nas dużą kulinarną popularnością, było wyławiane, sprzedawane za alpagę, czasem ćwiartkę.Szło do sąsiadów, kolegów, rodzina się nim zajadała, nawet trafiało na stołeczne targi rybne.Było, ale się skończyło.Zamknęli bergle. Odeszliśmy trochę od tematu.Szpiegu, weź coś nakręć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 fajny sprzecik do trola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 My się tutaj śmiejemy, ale to przysłowiowe "gówno" cieszyło się u nas dużą kulinarną popularnością, było wyławiane, sprzedawane za alpagę, czasem ćwiartkę.Szło do sąsiadów, kolegów, rodzina się nim zajadała, nawet trafiało na stołeczne targi rybne.Było, ale się skończyło.Zamknęli bergle. Odeszliśmy trochę od tematu.Szpiegu, weź coś nakręć. u nas to może standard ale w takiej Finlandii zachwycają się wędzonym to jest dopiero szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wędzony boleń to żadna nowinka,bynajmniej nad Wartą. W przypadku "skarg do szpiega" chodziło bardziej o to, że Odra,to nie kanał,a tym bardziej nie tylko przelew ............. ,nic więcej.Od filetowania to już są tu miszczowie,co filmy wrzucają,a pieprzą o ochronie ryb, itp........takie WW trochę,tylko w wirtualnym wydaniu.....miało być lepiej,wiarygodniej,a taka sama chujnia się leje, buahahhaa.POSTĘP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 fajny sprzecik do trola Zajedwabisty patent na mój gust. Cichutko ekologicznie, odchodzą problemy zmartwienia o zadbanie żeby benzynkę targać albo ciężkie aku, pomachać sobie można i się nie nudzi, chociaż pewnie cały dzień robić za perpetum mobile nie byłoby lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablotor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 To i ja dodam coś od siebie. Spławikowców pewnie tu niewielu więc nasze najnowsze wyprawy zapewne nie spotkają się z zainteresowaniem. Wrzucam zatem jedne z naszych pierwszych spinningowych filmów z ubiegłego roku. Zbliża się maj więc coś o boleniach oraz dla tych co wypatrują już 1 czerwca trochę o sandaczach. Nasze filmy nie mają na celu pokazanie rekordowych ryb czy czegoś podobnego. Są to relacje z naszych wypraw wędkarskich, które dokumentujemy i sukcesywnie wrzucamy na nasz kanał. Czasem nic nie złowimy, innym razem jakieś rybki się zameldują. Staramy się podzielić swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami albo zwyczajnie poklepać głupoty jak to na rybach. Wszystko jednak tak, aby większość mogła mile spędzić czas oglądając nasze wypociny https://www.youtube.com/watch?v=pzqTsdKju9A https://www.youtube.com/watch?v=8YLuy_Hn-CA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Te Wasze "wypociny" to są więcej warte niż cała jutubowa śmietanka pro wędkarzy z luciem na czele chociaż wody z mózgu dzieciakom nie robicie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Czasem oglądam, przyznam się, że nie wszystko.Ryby rybami, ale klimat koleżeńskich wypraw, wasze przekomarzania się, komentarze i naturalny humor jaki płynie z filmów są naprawdę świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.