Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Grzechu- widać progres,zaczyna być instruktażowo,natomiast nuda wkrada się w każdym odcinku............."przelew" :( Jesteśmy geograficznie podobnie usytuowani,i przelewy akurat pod kątem jazia............jeszcze wcześnie,mimo iż zimy nie było.Ogląda się całkiem fajnie,ale jednak wciąż spora praca przed wami.Powodzenia życzę oczywiście w nowej roli . ;)

Najlepiej komentować z zza monitora , może sam coś pokaż , że można lepiej wtedy ok ! , mnie się podobają filmiki i róbta tak dalej  :clappinghands:  :good:

Grzechu- widać progres,zaczyna być instruktażowo,natomiast nuda wkrada się w każdym odcinku............."przelew" :( Jesteśmy geograficznie podobnie usytuowani,i przelewy akurat pod kątem jazia............jeszcze wcześnie,mimo iż zimy nie było.Ogląda się całkiem fajnie,ale jednak wciąż spora praca przed wami.Powodzenia życzę oczywiście w nowej roli . ;)

jak sam wiesz opaski nie mam :) jedynie co mi przychodzi do głowy to jedna rzeczka w której już są,  u nasady główek ich nie ma bo grunt i spławik już by je tam ciągali w maju bolenie zarówno z brzegu jak i z łodzi :) z kletek napływów i warkoczy też  także dla każdego coś miłego do zobaczenia na wodzie ;) bo juz chyba 5 lat jedziesz do mnie na fishe 

Tak Grzechu,co najmniej 5 lat do Ciebie jadę :) Fajnie że nie odebrałeś tego jako atak,tak jak koledzy powyżej. W tym roku będę na "granicznej"bo już czas,tak więc mam nadzieję że będziesz miał czas jako młody father :D

Do kolegów którzy odebrali to jako atak na Grześka- otóż znam @szpiega sporo lat,znam jego umiejętności i po koleżeńsku mam prawo oczekiwać od niego pokazania na filmie trochę więcej niż średnia krajowa na YT pokazuje,a i napisałem że fajnie się to ogląda.Więc o co Wam chodzi?Że wiem że mogło by być lepiej w wykonaniu Grześka............czy co ,bo nie trybię :)

• Like 2

śmiejcie się śmiejcie... ja ostatnio nad wodą słyszałem o typie, który zachwala sobie kiełbasę z ...... bolenia...  :ph34r:  :blink:  :wacko:

Czasem mam wrażenie,że człowiek (czyt Polski wędkarz) zeżarłby nawet gówno w papierku gdyby było ładnie zapakowane... :wacko:

My się tutaj śmiejemy, ale to przysłowiowe "gówno" cieszyło się u nas dużą kulinarną popularnością, było wyławiane, sprzedawane za alpagę, czasem ćwiartkę.

Szło do sąsiadów, kolegów, rodzina się nim zajadała, nawet trafiało na stołeczne targi rybne.

Było, ale się skończyło.

Zamknęli bergle. :D

Odeszliśmy trochę od tematu.

Szpiegu, weź coś nakręć. ;)

• Like 1

My się tutaj śmiejemy, ale to przysłowiowe "gówno" cieszyło się u nas dużą kulinarną popularnością, było wyławiane, sprzedawane za alpagę, czasem ćwiartkę.

Szło do sąsiadów, kolegów, rodzina się nim zajadała, nawet trafiało na stołeczne targi rybne.

Było, ale się skończyło.

Zamknęli bergle. :D

Odeszliśmy trochę od tematu.

Szpiegu, weź coś nakręć. ;)

u nas to może standard ale w takiej Finlandii zachwycają się wędzonym :D to jest dopiero szok :)

Wędzony boleń to żadna nowinka,bynajmniej nad Wartą. W przypadku "skarg do szpiega" chodziło bardziej o to, że Odra,to nie kanał,a tym bardziej nie tylko przelew ............. ,nic więcej.Od filetowania to już są tu miszczowie,co filmy wrzucają,a pieprzą o ochronie ryb, itp........takie WW trochę,tylko w wirtualnym wydaniu.....miało być lepiej,wiarygodniej,a taka sama chujnia się leje, buahahhaa.POSTĘP :lol:

fajny sprzecik do trola ;)

Zajedwabisty patent na mój gust. Cichutko ekologicznie, odchodzą problemy zmartwienia o zadbanie żeby benzynkę targać albo ciężkie aku, pomachać sobie można i się nie nudzi, chociaż pewnie cały dzień robić za perpetum mobile nie byłoby lekko ;)

To i ja dodam coś od siebie. Spławikowców pewnie tu niewielu więc nasze najnowsze wyprawy zapewne nie spotkają się z zainteresowaniem. Wrzucam zatem jedne z naszych pierwszych spinningowych filmów z ubiegłego roku. Zbliża się maj więc coś o boleniach oraz dla tych co wypatrują już 1 czerwca trochę o sandaczach. Nasze filmy nie mają na celu pokazanie rekordowych ryb czy czegoś podobnego. Są to relacje z naszych wypraw wędkarskich, które dokumentujemy i sukcesywnie wrzucamy na nasz kanał. Czasem nic nie złowimy, innym razem jakieś rybki się zameldują. Staramy się podzielić swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami albo zwyczajnie poklepać głupoty jak to na rybach. Wszystko jednak tak, aby większość mogła mile spędzić czas oglądając nasze wypociny :)

https://www.youtube.com/watch?v=pzqTsdKju9A

https://www.youtube.com/watch?v=8YLuy_Hn-CA

• Like 4