szpiegu Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Bardziej boję sie alkonajta i jego szatańskich wynalazków :-) Edytowane 26 Maja 2014 przez szpiegu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Podgrzewamy atmosferkę przed dniem dziecka Żeby tak nad wodą dzień dziecka też był.Właśnie w tym sezonie mam zamiar mocniej potraktować sandacze gumami SG prezentowanymi w filmiku.Nawiasem mówiąc,obok startu sezonu w ogóle,początek sandaczowego to najbardziej oczekiwany przeze mnie dzień w roku.To magiczne puk,puk,a potem ciężar na końcu zestawu Bomba.Oby nam pukały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Oj zgadza sie, to szybkie sandaczowe walniecie jest magiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Obyście poczuli tych puknięć pierwszego jak najwięcej! I przy okazji życzę samych z(gr)edów z przedziału 80-90! Na razie, co najwyżej, mogę puknąć się w łeb przed nadchodzącą sesją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 ja przed sandaczowym pukaniem wcześniej popukam swoją partnerkę co by wiedziała że sezon się zaczyna hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) suhhar oj dobrze, że jak mnie mam Twoja partnerka nie zagląda na forum EMMS ja w ten weekend zjazd na uczelni w ol i rycie beretu. Ehhh te ciężkie życie studenta ;/ Ale za to za tydzień nie odpuszcze. A film widziałem z tydzień temu i niestety nie polepsza mojej sytuacji odnośnie zakuwania Edytowane 29 Maja 2014 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dawno nie widziałem tak fajnego filmu.Mój kandydat do wędkarskiego Oscara. http://vimeo.com/95783623 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=9tV8zhSd5YI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=aSc35sAi19s to był atak! masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 widziałem już to kiedyś, rzeczywiście można w gacie narobić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 wczoraj ponad 50 km wypływane po rzekach ale czego nie robi się dla ryb, nowe doświadczenie i fajne ryby zapraszam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Fajny film.I trzeba pochwalić, że bandera na lodzi adekwatna ( mniej więcej ;-)) dla jednostki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQ Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ale rzeznia... typowe branie nic nadzwyczajnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 http://www.smog.pl/wideo/68748/wodny_tramwaj_w_rotterdamie/#comment_4265420 idealny do trolingu , ciekawe jakie trzeba mieć uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) jutro premiera flmu Edytowane 6 Czerwca 2014 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Niezły dublet http://www.youtube.com/watch?v=vAxeVO_95Bg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 jutro premiera flmuFajna pełna wersja. Świetne ujęcia, montaż i oddanie atmosfery na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 wczoraj już dla mnie za ciepło ......... trzeba chyba zmienić godziny połowu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Szpiegu tylko czekać, aż TVN tudzież Polsat propozycję współpracy wam złoży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 jutro premiera flmuFilm wędkarski od kuchni nakręcony z humorem ciekawa koncepcja miło się oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Szpiegu dlaczego tak sie kręcisz jak coś mówisz .Wygląda jak byś się wstydził.A Sandacze to Panowie kiedy ?Sam białoryb poławiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Szpiegu dlaczego tak sie kręcisz jak coś mówisz .Wygląda jak byś się wstydził .O tremie nie ma mowy Po tylu filmach, to chłopaki pewnie już bez scenariusza lecą Pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi