Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Szpiegu dlaczego tak sie kręcisz jak  coś mówisz .

Wygląda  jak byś się  wstydził :).

A Sandacze to Panowie  kiedy ?

Sam białoryb poławiacie?

tremy nie ma rozglądam się po wodzie bo jestem szpiegiem :D zawsze można czasami dostrzec ciekawe akcje :) , sandacze hmmmmmmm na takiej Odrze nie ma czego szukać. Puki co sam białoryb jak tak będzie przypiekać  w lipcu i sierpniu to trzeba będzie trollingować bo nie idzie wytrzymać człowiek oddycha rękawami koszulki 

tasiek scenariusza nigdy nie było staram się lecieć na freestyle :D 

Konto YouTube Wędkarska Tuba zostało usunięte z powodu wielu powiadomień o naruszeniu praw autorskich przesłanych przez osoby trzecie wnoszące roszczenia, w tym: 

• Włodzimierz Wiaderny

Polak Polakowi.. debilem.

mam nadzieję że głupkowi wypadnie reszta zębów bo do tej pory mogłem oglądać i starać  się zrozumieć i wstrzymałem się od ostrego  głosu w wiadomym wątku ale teraz debil.....lll naprawdę musi zawisnąć na haku bez haku jak  jego rybki tylko z tą różnicą że jemu patent wsadziłbym od "drugiej strony" bo przecież jego patent nie boli i nie kaleczy a tylko rozwiera  :D  :D

• Like 1

mam nadzieję że głupkowi wypadnie reszta zębów bo do tej pory mogłem oglądać i starać  się zrozumieć i wstrzymałem się od ostrego  głosu w wiadomym wątku ale teraz debil.....lll naprawdę musi zawisnąć na haku bez haku jak  jego rybki tylko z tą różnicą że jemu patent wsadziłbym od "drugiej strony" bo przecież jego patent nie boli i nie kaleczy a tylko rozwiera  :D  :D

Polak Polakowi.. debilem

Bronić słynnego p.Wiadernego nie zamierzam,swoje zdanie na jego temat mam,ale coś tu nie gra.Przed nazwaniem kogoś debilem z konkretnego powodu dobrze byłoby zapoznać się z faktami.Najkrócej-jeśli Paweł z Wędkarskiej Tuby pisze,że nie ma żadnych podstaw do podejrzewania naszego guru o takie a nie inne działania,to coś w tym jest.

Nawiasem mówiąc,obrzydliwe jest to,że działalność hobbystyczna,mająca pokazywać piękno wędkarstwa przeradza się w tak ohydny wyścig szczurów.Kablowanie,podpierd..nie się,tony inwektyw w komentarzach pod filmami na you tube...

Tragedia.Chyba nie o to szło i nie tak miało wyglądać.

Jak może niktórzy wiedzą nasz kanał Wędkarskiej Tuby został bezpodstawnie usunięty w związku z czym zmuszeni byliśmy utworzyć nowy. Wszystkich starych i nowych widzów zapraszam właśnie tam : https://www.youtube.com/user/wedkarskatuba

Sukcesywnie wrzucam tam wszystkie stare materiały a w między czasie pojawiać się będą oczywiście nowe produkcje. Kto chce być na bieżąco zapraszam do subsrypcji.

• Like 5

...@tier, fajny filmik..ale w dobie sukcesów Conchity Wurst, to tego avida braciaka,  w stricte  metrosexualnym ubarwieniu (pearl?) jakoś nie mogę strawić :-)...

Gdzie zgubiłeś rezysera-szpiegusa ;) ...

P.S. edytka - to chyb jednaka tourki od ST.C, które tak opalizuja w słońcu,,,