Pickerel Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Szpiegu dlaczego tak sie kręcisz jak coś mówisz . Bo każdy szpieg to krętacz Swoją drogą super filmiki czekam na następny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Szpiegu dlaczego tak sie kręcisz jak coś mówisz .Wygląda jak byś się wstydził .A Sandacze to Panowie kiedy ?Sam białoryb poławiacie?tremy nie ma rozglądam się po wodzie bo jestem szpiegiem zawsze można czasami dostrzec ciekawe akcje , sandacze hmmmmmmm na takiej Odrze nie ma czego szukać. Puki co sam białoryb jak tak będzie przypiekać w lipcu i sierpniu to trzeba będzie trollingować bo nie idzie wytrzymać człowiek oddycha rękawami koszulki tasiek scenariusza nigdy nie było staram się lecieć na freestyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Konto YouTube Wędkarska Tuba zostało usunięte z powodu wielu powiadomień o naruszeniu praw autorskich przesłanych przez osoby trzecie wnoszące roszczenia, w tym: Włodzimierz Wiaderny Polak Polakowi.. debilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 mam nadzieję że głupkowi wypadnie reszta zębów bo do tej pory mogłem oglądać i starać się zrozumieć i wstrzymałem się od ostrego głosu w wiadomym wątku ale teraz debil.....lll naprawdę musi zawisnąć na haku bez haku jak jego rybki tylko z tą różnicą że jemu patent wsadziłbym od "drugiej strony" bo przecież jego patent nie boli i nie kaleczy a tylko rozwiera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 mam nadzieję że głupkowi wypadnie reszta zębów bo do tej pory mogłem oglądać i starać się zrozumieć i wstrzymałem się od ostrego głosu w wiadomym wątku ale teraz debil.....lll naprawdę musi zawisnąć na haku bez haku jak jego rybki tylko z tą różnicą że jemu patent wsadziłbym od "drugiej strony" bo przecież jego patent nie boli i nie kaleczy a tylko rozwiera Polak Polakowi.. debilemBronić słynnego p.Wiadernego nie zamierzam,swoje zdanie na jego temat mam,ale coś tu nie gra.Przed nazwaniem kogoś debilem z konkretnego powodu dobrze byłoby zapoznać się z faktami.Najkrócej-jeśli Paweł z Wędkarskiej Tuby pisze,że nie ma żadnych podstaw do podejrzewania naszego guru o takie a nie inne działania,to coś w tym jest.Nawiasem mówiąc,obrzydliwe jest to,że działalność hobbystyczna,mająca pokazywać piękno wędkarstwa przeradza się w tak ohydny wyścig szczurów.Kablowanie,podpierd..nie się,tony inwektyw w komentarzach pod filmami na you tube...Tragedia.Chyba nie o to szło i nie tak miało wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 w nadziei na drapieżny białoryb lataliśmy wczoraj po przelewach efekty na załączonym filmie, miłego oglądania 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Szpiegu - podoba mi się w Waszych filmach że nie przejmujecie się jaskrawymi ubraniami, czołganiem do łowiska i tylnym hamulcem w kołowrotku a jednak łowicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 tylni hamulec musi być inaczej ryby mi spadają polar przewiewny bo to setka nie grzeje i nie mrozi z brzegu pewnie bym podchodził bardzo delikatnie do wody taki nawyk którego się nie zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablotor Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jak może niktórzy wiedzą nasz kanał Wędkarskiej Tuby został bezpodstawnie usunięty w związku z czym zmuszeni byliśmy utworzyć nowy. Wszystkich starych i nowych widzów zapraszam właśnie tam : https://www.youtube.com/user/wedkarskatubaSukcesywnie wrzucam tam wszystkie stare materiały a w między czasie pojawiać się będą oczywiście nowe produkcje. Kto chce być na bieżąco zapraszam do subsrypcji. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 No to mamy stereo @tiera po pierwszych minutach zastanawiam się kto nagrywa jak nie szpiegu bo ciągle ten sam gość na filmie ps. jesteście blizniakami???, ale numer...pozdro i proszę o więcej bo zagadka niezła , jakby brat kręcił tą samą ręką to naprawdę bym się pogubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 tak jesteśmy bliźniakami. pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 ciekawe jakby ten krokodyl zdążył dopłynąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Film wędkarski od kuchni nakręcony z humorem ciekawa koncepcja miło się oglądało.Tu jest cały film.Fajnie się go ogląda Edytowane 21 Czerwca 2014 przez fish28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 zgadza się. Film z Tomkiem K. nagrany od kuchni. Super sprawa ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQ Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Miłego oglądania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 ...@tier, fajny filmik..ale w dobie sukcesów Conchity Wurst, to tego avida braciaka, w stricte metrosexualnym ubarwieniu (pearl?) jakoś nie mogę strawić :-)...Gdzie zgubiłeś rezysera-szpiegusa ...P.S. edytka - to chyb jednaka tourki od ST.C, które tak opalizuja w słońcu,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 W pewnym momencie niedopałek przenosi się w czasie Jak wpadł do wody to zatruwamy ta rajską rzeke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 W pewnym momencie niedopałek przenosi się w czasie Jak wpadł do wody to zatruwamy ta rajską rzeke.Już myślałem że jestem nienormalny i tylko ja to zauważyłem:D Ale nie wspomniałem o tym bo każdemu może się zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A ja myślałem , że zgasi na dłoni i wsadzi do kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQ Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 No zdarza sie sorki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 tomek łowi tygodniu ja niestety brak czasu, jutro kręcimy już na mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) tomek łowi tygodniu ja niestety brak czasu, jutro kręcimy już na mojej Pomyłka (tzn ja się pomyliłem) Edytowane 28 Czerwca 2014 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 w niedziele było jak w klasykach u Hitchcocka czyli: najpierw trzęsienie ziemi a później napięcie rosło zapraszam na zapowiedz lata 2014 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi