Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, poleciłby ktoś filmik dłuższy (nie 30 min.)spiningowy, tylko by nie był jak większość pół filmu chodzenie po miejscówkach czy chwalenie się sprzętem. Z wędką nad wode obejrzałem większość dot. spiningu.

wody puste, więc do pokazania są krajobrazy z muzycznym podkładem rodem z peruwiańskich andów i sprzętowy brandzling.

szukając ostatnio filmików nt. dropszota zawędrowałem na niemieckojęzycznego jutuba. filmów masa, od wyboru do koloru. polecam, można znaleźć prawdziwe cukierki.

na tej pustyni znacząco wybijają się filmy szpiega&koleżki. są ryby, są emocje, nie ma obowiązkowego moro. szacun.

• Like 2

@jarsey, oglądałem już wiele filmików na yt, tylko gdy próbuje zasnąć i co 10 min mam siegać po myszkę i szukać kolejnego to odpuszczam. Produkcje "szpiegowskie" już przerabiałem, a de yt, kurcze wole chiński bo niemców nie rozumiem(choć uczyłem się tego języka), tam wyznawanie miłości dla nie wiedzącego jest jak rozkaz rozstrzału... takie drobne skojarzenie.

Dzięki za odpowiedz, lampka się zapaliła więc poszukam na innych yt...

@jarsey, oglądałem już wiele filmików na yt, tylko gdy próbuje zasnąć i co 10 min mam siegać po myszkę i szukać kolejnego to odpuszczam.

na złapanie snu polecam położyć się obok ciała obcego lub ewentualnie zakontraktowanego. to drugie na sen lepsze, bo przy obcym częściej chce się chwytać za myszkę. wypróbowane od początku świata :)

• Like 1