Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Dym nie wiadomo skąd...

Naprawdę myślicie, że @PiECIa chciał tu komuś dogryźć? Dowalić?

Ja jego wpis odebrałem jako zwykły komentarz fana twórczości filmowej obu kolegów.

Mylę się? :huh:

Dokładnie jest jak piszesz, stad lekki szok co do komentarzy. Nic to, trzeba będzie z tym żyć ;-)

Dym nie wiadomo skąd...

Naprawdę myślicie, że @PiECIa chciał tu komuś dogryźć? Dowalić?

Ja jego wpis odebrałem jako zwykły komentarz fana twórczości filmowej obu kolegów.

Mylę się? :huh:

może się myle , ale nie ocenia się filmu po okładce i tyle -może warto było napisać parę słów o samym filmie może wtedy reakcja byłaby inna

Edytowane przez pabik

Nie wnikając w akcje i reakcje - dobrze jest czasem podpowiadać autorom filmów (jak w tym wypadku) co można zmienić, czego nie, co się podoba, czego należy unikać.

Poświęcają w końcu swój czas po to, by pokazać nam coś co przyjemnie się ogląda, to czy wezmą nasze opinie pod uwagę to i tak tylko i wyłącznie ich wybór. :)

Niczego nie muszą przecież ... 

Jednak jeśli zależy im na widowni, która będzie wracała do kolejnych filmów, a myślę, że tak jest, to nie obrażą się wcale na te kilka pomysłów które padną z widowni.

To dobre i pożyteczne zjawisko dla obydwu stron.

Nam pozwoli się cieszyć dalszą, dopracowaną produkcją, im uniknąć wpadek w stylu "białe barwione na śniadanie".  :)

Pozdrawiam.

Darek

Edytowane przez Dagon

Nie wnikając w akcje i reakcje - dobrze jest czasem podpowiadać autorom filmów (jak w tym wypadku) co można zmienić, czego nie, co się podoba, czego należy unikać.

Poświęcają w końcu swój czas po to, by pokazać nam coś co przyjemnie się ogląda, to czy wezmą nasze opinie pod uwagę to i tak tylko i wyłącznie ich wybór

Merytoryczne rozważania na temat filmu jak najbardziej , jednak opinia typu " już wiem co złowicie bo widzę na starcie " to naprawdę  żenada może trzeba zobaczyć jak złowiony ,porównać ze swoimi osiągami i metodami i wtedy poruszyć temat odnośnie ja to robię lepiej, lub inaczej , dla mnie  myślę , że chłopaki  dużo czasu tracicie na kręcenie filmu zamiast łowienia , żeby pokazać waszą  pasję i za to wam wielki szacun 

... " już wiem co złowicie bo widzę na starcie " to naprawdę  żenada...

Nie chcę robić za cudzego adwokata, ale nie tak to brzmiało, a tak:

Szkoda, ze wizytówką filmu zawsze jest kadr z największą rybą wypadu. Ciekawiej by się oglądało nie wiedząc co nas na filmie czeka...;-)

Ja widzę różnicę, i jak wspomniałem wcześniej, nie doszukiwałbym się tam nawet śladu złej woli.

Druga kwestią, o której też już pisałem - autorzy nie muszą się ustosunkowywać do każdej sugestii, co z tym zrobią, to ich wola.

Cały szum wokół tego jednego zdania jest tutaj zupełnie niepotrzebny .

Dlatego też koniec  :offtopic: .

:)

• Like 2

A tu link do bezmiaru ludzkiej głupoty. 

Proszę otwierać na własną odpowiedzialność. 

Mnie serce pękło. Mam 90 pewności, że ryba złapana we wrześniu...

Wklejam tylko dlatego, że mam nadzieję, iż któryś z kolegów zna "łowcę" i wyjaśni mu dlaczego zrobił bardzo, bardzo źle. 

http://www.youtube.com/watch?v=BQG20kolVjY....

A tu link do bezmiaru ludzkiej głupoty. 

Proszę otwierać na własną odpowiedzialność. 

Mnie serce pękło. Mam 90 pewności, że ryba złapana we wrześniu...

Wklejam tylko dlatego, że mam nadzieję, iż któryś z kolegów zna "łowcę" i wyjaśni mu dlaczego zrobił bardzo, bardzo źle. 

http://www.youtube.com/watch?v=BQG20kolVjY....

Jeżeli jest to ryba złowiona we wrześniu to szkoda mi takich ludzi, ale trzeba przyznać, że bardzo ładny okaz...