PaNeK Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) ja liczyłem na CWC, Stefan i Albin są mega sympatyczni,edit: w sumie są ,,moimi zwycięzcami", łowili dużo ryb i duże ryby, pozostałe dwa teamy dużo a małe i mało a dużemam nadzieję że w przyszłości zmontują coś w stylu Zander Pro i będziemy mogli zobaczyć w akcji Cecilie z ich (CWC) teamu edit: może nie było .. fajne mają sandaczowe gumy Edytowane 21 Listopada 2014 przez Panek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Ff1J9RrguG0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Liczyłem na jakiś zwrot akcji w finale typu,że chłopaki z cwc wszystkich rozjadą wielkimi garbusami,no ale cóż....i tak się spoko oglądało...świetne zawody...daaaleko nam do skandynawii w kwestii zasobności wód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Moze ktoś zna kawałek z 19:42 min bo wpada w ucho a nie moge znaleść w ogole muzyka robi w ich firmach dużo roboty Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Napisz do Albina na FB, jak ja miałem sprawę to mi odpisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Genialny filmik nagrany water Wolfem - oj zrewolucjonizuje ta kamerka wedkarstwo....A historia tego szczupaka - masakra 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Liczyłem na jakiś zwrot akcji w finale typu,że chłopaki z cwc wszystkich rozjadą wielkimi garbusami,no ale cóż....i tak się spoko oglądało. CWC to byli moi faworyci,tak szczerze to po tych 6 ciu częściach śmiem twierdzić, że gdyby zawody rozegrane były po "naszemu", to pozamiataliby ino świst "laitowcy" na te tysiące złowionych ukunków może mieliby z 80 wymiarowych Pzdr. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek86 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 kolego ten utwór to NUCLEAR a wykonawca Nik Ammar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie wiem czy było, 2 długie filmy na jesienne wieczory. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 i po kiego wydawać kase na jerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Panie, ale na marchewkę to tylko w Rosji da się połowić, u nas zaraz jakiś zdesperowany zająco-królik by zżarł taki rarytas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Tomek, cytując klasyka " ciosy karate ćwiczyłem z bratem" Hehe. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys77 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Cudowny klimacik , o okolicznościach przyrody nie wspomnę . A przecież u mnie mogłoby być tak samo - wystarczy , żeby wracały z powrotem ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Co prawda to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Tier lubię te wasze filmiki , ale może jakaś składanka z kilku jesiennych wypadów, bo wieje bezrybiem i nudą P.S.Te podpięte za "kapotę" powinniście wycinać - szkoda taśmy filmowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Filmujemy każdy wypad czy jest ryba czy nie, wiesz taki blog :> ps. wpadnij do nas na jazie i klenie w nowym sezonie. pozdr. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez tier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Filmujemy każdy wypad czy jest ryba czy nie, wiesz taki blog :> ps. wpadnij do nas na jazie i klenie w nowym sezonie. pozdr.Ach te wasze blogi Co do odwiedzin, to kto wie... tylko ja nieśmiały jestem a tam błyski fleszy, kamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 zostaniesz tylko celebrytą :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Tomek, końcówka sezonu i końcówka plecionki na stelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 dokładnie Sławek Jakiś czas temu klasyczna broda zabrała mi większość linki. Nowy sezon niebawem :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Sumy polują na ptactwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi