Tomek88 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 To powszechnie znane można mnożyć przykłady, również bardziej zębate wodne predatory nie dają wytchnienia ptactwu Mnogość filmików o tym świadczy a tutaj akcja z próbą obrony kaczki przed atakiem na młode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Wiele bym dał za takie wody obok siebie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Na Soczewce na płyciznach było podobnie. Oprócz ryb.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Faktycznie nie sprecyzowałem Na Soczewce na płyciznach było podobnie. Oprócz ryb....Soczewka to jedno z najurokliwszych jeziorek jakie widziałem, woda taka jaką lubię.Wyszedłem z założenia, że rybki wtedy nie współpracowały, bo była lampa a zebrało się 2 jerkowców, którzy okoni specjalnie nie męczą Jednak potem zlot niestety nie przyniósł zbyt optymistycznych informacji odnośnie wyników jednak tego weekendu ogólnie z tego co pamiętam wyniki były marne, ogólnie ten rok był dziwny poprzez aurę, przedwczesną wiosnę i ryby się moim zdaniem się "rozprogramowały", w niektórych miejscach mniej w niektórych więcej.Nie skreślam jeszcze tej wody i chyba tam pojadę w przyszłym roku Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nieźle mu to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Około 45s 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Około 45sByło, ale warto odświeżyć. nie dość, że akcja szybka i dynamiczna, to jeszcze powinno się taki filmik pokazywać wszystkim "łowcom", co holują każdą rybkę ostrożnie i asekuracyjnie. Tak, żeby ewentualnie się lekko szczytóweczka przygięła...Ale nie więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dalej nie wiem. Dlaczego tam wolno w "takich miejscach" a u nas wciąż komuna i zakazy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 U nas gdyby było wolno, też ciężko byłoby połowić, tak mało miejsca, a tyle gruntówek do postawienia... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportfishing.pl Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Piękny film o sportowcach i stylu życia.W ujawniają tajemnice sukcesu.Zapraszamy do oglądania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Podnoszą szczupaki na żyłce do łodzi... do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ach te wasze blogi Co do odwiedzin, to kto wie... tylko ja nieśmiały jestem a tam błyski fleszy, kamery już nie bądź taki skromny kurs kaskadera masz zrobiony na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Fajny filmik piękne krajobrazy i szczupakihttps://www.youtube.com/watch?v=oakgc7b93po 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Topwater rządzi w każdej postaci To Legend Extreme Inshore? Edytka:Już widzę:abu garcia veritas 6,6' Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Fajny filmik piękne krajobrazy i szczupakihttps://www.youtube.com/watch?v=oakgc7b93po Ja chyba nie dożyję tych dni kiedy i u nas tak będzie. O ile będzie... Aż mnie ku...ca łapie. Takie mamy warunki na rozwój drapieżników a tu doopa w całej rozciągłości. A wszystko przez kilku małych hu...ów z góry.Kilka ładnych szczupaków na topwatera z tej samej miejscówki złowić w PL to jest praktycznie niewykonalne. Tylko fuks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportfishing.pl Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Kamczatka.Łowienie łososia na ULight. Major Craft Finetail 622L 2 - 10 gr Daiwa Certate-13 2510R-PE Edytowane 15 Grudnia 2014 przez sportfishing.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Tasiek nie oglądaj Edytowane 15 Grudnia 2014 przez tier 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Tasiek nie oglądaj Chłopaki jeszcze dwa tygodnie sezonu - nie odpuszczamy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Ja chyba nie dożyję tych dni kiedy i u nas tak będzie. O ile będzie... Aż mnie ku...ca łapie. Takie mamy warunki na rozwój drapieżników a tu doopa w całej rozciągłości. A wszystko przez kilku małych hu...ów z góry.Kilka ładnych szczupaków na topwatera z tej samej miejscówki złowić w PL to jest praktycznie niewykonalne. Tylko fuks.Zdarza się, ale nie co dzień i nie w takim rozmiarze... Waleczne te szczupaki jednak rzeczny to rzeczny, ale żeby w pograniczu szybko płynącej wody tak tłukły na top watera to musiały być super aktywne Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 http://youtu.be/AUeJ7Tq-jqw 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Wędkarstwo w Japonii, zupełnie inny wymiar wędkarstwa i mentalność samych ludzi. https://www.youtube.com/watch?v=rV4w8CBVc3k Edytowane 17 Grudnia 2014 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wędkarstwo w Japoni https://www.youtube.com/watch?v=rV4w8CBVc3k Juz ktos wczesniej wstawial ten filmik, ale warto zerknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zszokowało mnie głównie to że oni łowią dosłownie wszystko i na wszystko, zarówno rybki po 3-4cm jak i duże okazy i potrafią się tym wszystkim cieszyć. Nawet z łowienia małych 3-4cm srebrnych rybek potrafią zrobić rodzaj sztuki. Gość chodzący po rzece z jakby szkłem powiększającym w poszukiwaniu małych babek rzucił mnie na kolana. Panowie może u nas nie jest tak źle, wystarczy się odblokować psychicznie porobimy sobie takie mikrowędki i zorganizujemy GPX w połowie ciernika lub słonecznicy bo ukleje to mogły by nas sponiewierać zbytnio. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tasiek nie oglądaj Jak głównym bohaterem tego odcinka jest ten leszcz za kapotę, to nie zamierzam - szkoda oczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi