Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam na film z ekstremalnej niżówki. Temperatura powietrza: 38°C w cieniu.

Jest to właściwie trzecia (i ostatnia) część filmu zmontowanego z jednego dnia łowienia. Jeśli ktoś ma chęć dowiedzieć się co złowiłem wcześniej, co oznacza taki dziwny tytuł etc., to polecam obejrzeć pozostałe dwa filmy na moim kanale na YT.

Połowiliście Panowie. Ale waszego filmu nie da się oglądać. Zaprzecza idei C&R promowanej na tym portalu.

Proszę o usunięcie filmu.

Doszedłem do połowy i rzygać mi się zachciało. Znam kilku naszych duńskich emigrantów i pewnych rzeczy nie robią. Zwierza na którego się poluje trzeba szanować.

Przykłady:

6:16 - mały glutek na gripa i obowiązkowe ważenie. Spodziewaliście się rekordu???

9:27 - ładnie walnął o łodkę. A można inaczej. I ten rzut szczupakiem w dal. Znów rekordzik?

12:04 - koniecznie wymagał zważenia?

14:06 - grip znów w roli głównej.

Dalej już nie oglądałem. Do metrówki nie dotarłem. A taki dobrze zrobiony film. Szkoda... .

Wytrawni łowcy szczupaków.

Nie bądź taki wrażliwy,tu na JB jest też  kilka rzeczy co mnie niepokoją.Co ?

1.Chwyt za żuchwę okonie,a nawet kleni.

2.Zbędne pucowanie się do zdjęć,by fajnie wyglądało potem w katalogu,kalendarzu itd. Takie mocno pozowane zdjęcia.

3.Jerbaitowy celebryta, który łowi szczupaka w czasie okresu tarłowego,wrzuca do łódki,przemieszcza się z nim o 1km by zrobić zdjęcie w innej scenerii,by nie widzieli inni... Takie rzeczy pisał chyba wiosną,i jakoś nikt nie zareagował.Ja aż przetarłem okulary z wrażenia,musiałem przeczytać jeszcze raz ,bo nie uwieyłem,reszta wbiła w to,bo to przecież "Nasz kolega"

4.(dotyczce twojego komentarza)Są osoby ,co ważą, mierzą z dokładnością do 1mm. Tak chcą,prowadzą sobie jakieś notatki,ich sprawa.

Po serwerowo-informatycznym armagedonie sporo zawartości zniknęło z Forum , więc coby zachować dla potomnych i pokazać ciekawym ... przypomnienie dwóch filmików , które przepadły . Ciekawe kanały , autentyczne i pozbawione maniery emocje , szacunek dla wody i ryb , radość i fascynacja ...

• Like 2

Zapraszam do obejrzenia mojej relacji znad wody 
Woda ogólnie trudna do łowienia, niski stan wody, później robi się upał

Mile widziane opinie i sugestie bo można powiedzieć, że dopiero zaczynam kręcenie relacji (wideopamiętników) znad wody 

• Like 1

To forum o spinningu, baitcastingu i flyfishingu.

Niestety jest to bardzo łatwa i piekielnie skuteczna metoda. Znam odcinki Warty, gdzie w latach 90 w ten sposób wyjęto chyba większość kleni.Brodziło się rzeką kilka kilometrów i trzaskało wszystko wypuszczając chleb nawet i na 100m. Został tylko te najgrubsze (bo nie wychodzą za chętnie do chleba) i drobnica - bo przynęta selektywna.

Edytowane przez mario