MckenziQQ Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Takie letnie kluchy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zapraszam na film z ekstremalnej niżówki. Temperatura powietrza: 38°C w cieniu.Jest to właściwie trzecia (i ostatnia) część filmu zmontowanego z jednego dnia łowienia. Jeśli ktoś ma chęć dowiedzieć się co złowiłem wcześniej, co oznacza taki dziwny tytuł etc., to polecam obejrzeć pozostałe dwa filmy na moim kanale na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Połowiliście Panowie. Ale waszego filmu nie da się oglądać. Zaprzecza idei C&R promowanej na tym portalu.Proszę o usunięcie filmu. Doszedłem do połowy i rzygać mi się zachciało. Znam kilku naszych duńskich emigrantów i pewnych rzeczy nie robią. Zwierza na którego się poluje trzeba szanować. Przykłady: 6:16 - mały glutek na gripa i obowiązkowe ważenie. Spodziewaliście się rekordu???9:27 - ładnie walnął o łodkę. A można inaczej. I ten rzut szczupakiem w dal. Znów rekordzik?12:04 - koniecznie wymagał zważenia?14:06 - grip znów w roli głównej. Dalej już nie oglądałem. Do metrówki nie dotarłem. A taki dobrze zrobiony film. Szkoda... .Wytrawni łowcy szczupaków.Nie bądź taki wrażliwy,tu na JB jest też kilka rzeczy co mnie niepokoją.Co ?1.Chwyt za żuchwę okonie,a nawet kleni.2.Zbędne pucowanie się do zdjęć,by fajnie wyglądało potem w katalogu,kalendarzu itd. Takie mocno pozowane zdjęcia.3.Jerbaitowy celebryta, który łowi szczupaka w czasie okresu tarłowego,wrzuca do łódki,przemieszcza się z nim o 1km by zrobić zdjęcie w innej scenerii,by nie widzieli inni... Takie rzeczy pisał chyba wiosną,i jakoś nikt nie zareagował.Ja aż przetarłem okulary z wrażenia,musiałem przeczytać jeszcze raz ,bo nie uwieyłem,reszta wbiła w to,bo to przecież "Nasz kolega"4.(dotyczce twojego komentarza)Są osoby ,co ważą, mierzą z dokładnością do 1mm. Tak chcą,prowadzą sobie jakieś notatki,ich sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ke_max Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Po serwerowo-informatycznym armagedonie sporo zawartości zniknęło z Forum , więc coby zachować dla potomnych i pokazać ciekawym ... przypomnienie dwóch filmików , które przepadły . Ciekawe kanały , autentyczne i pozbawione maniery emocje , szacunek dla wody i ryb , radość i fascynacja ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zapraszam do obejrzenia mojej relacji znad wody Woda ogólnie trudna do łowienia, niski stan wody, później robi się upał Mile widziane opinie i sugestie bo można powiedzieć, że dopiero zaczynam kręcenie relacji (wideopamiętników) znad wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=47RThT0lpOg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Fajniutkie filmiki dajecie Panowie. A u mnie muchowe początki. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez pawlikowski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udało mi się uwiecznić ciekawe zachowanie pstrąga spotkałem go już pięć razy i za każdym razem robił takie same akrobacje pod wieczór.Chyba pora zacząć atakować pstrągi dronem ps. oglądać w HD bo inaczej nic nie widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez Spinnigista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Recepta na udaną odrzańską wyprawę? Pojechać na całkiem nowe miejsce i zacząć od... ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crown Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 A to moja pierwsza produkcja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Super. Bardzo fajny filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Nad Niemnem też się łowi . Przeglądając resztę filmów z tego kanału odniosłem nieodparte wrażenie , graniczące wręcz z pewnością , że goście namiętnie czytują jerkbait.pl . Patrząc na ten sprzęt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) To forum o spinningu, baitcastingu i flyfishingu. Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sposób na bolenia https://www.youtube.com/watch?v=cMeDpMXz97Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) To forum o spinningu, baitcastingu i flyfishingu.Niestety jest to bardzo łatwa i piekielnie skuteczna metoda. Znam odcinki Warty, gdzie w latach 90 w ten sposób wyjęto chyba większość kleni.Brodziło się rzeką kilka kilometrów i trzaskało wszystko wypuszczając chleb nawet i na 100m. Został tylko te najgrubsze (bo nie wychodzą za chętnie do chleba) i drobnica - bo przynęta selektywna. Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Kolejna odsłona Wędkarskiego Obiektywu - tym razem pozują odrzańskie bolenie i okonie.W tle Iron Maiden w utworze 'Wasted Years' - 'zmarnowane lata' to te, których nie spędziliśmy nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zapraszam na relację znad wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Krótka zapowiedź filmu WMH... Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez tier 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zapowiada się rewelacyjnie.....od razu zwracają uwagę dwa momenty z "zajawki": 00:35 --- ładnie kijek eksplodował....01:03 --- to jest dla mnie szok.... Kiedy będzie filmik w WMH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 1:22 też daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Skutecznośc zacięć na żabki ale ilosc brań Fińskahttps://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9_TFOIJoVM0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi