radekc1991 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Po co komu wędka. Szczupaki na duże blachy z ręki Niestety nie ma tu C&R które nam przyświecaNie ma to jak mieć Kałasznikowa na łodzi :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Gratuluję.Ale trochę na bakier z C@R.Wędka cały czas w górze co pozwala szczupakowi na "loty"A kotwice w czasie wyskoków robią robotę. Wydawało mi się,że nie jestem na bakier z c&r,ale jednak muszę się wiele nauczyć....Tylko czym zastąpic te kotwice,żeby szczupakom nie zrobić krzywdy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Oto dlaczego ... Z dedykacją dla wszystkich pomponiarzy . Dajcie nieco głośniej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik679 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik679 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Taki oto filmik z mojej strony trzeba będzie się tam ze spinningiem przejść Chętnie wysłucham waszych rad odnośnie filmu jak i samego łowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Na łowienia ta metodą zbytnio się nie znam ale jak chodzi o sam filmik to dla mnie było OK!!! Pokazałeś wszystko co najważniejsze, fajne ujęcia - coś na co nigdy nie mam czasu a juz na pewno nie było ujęć których nigdy nie chcę oglądać tj. dłubanie w rybim pysku - wyhaczanie czy też reanimowanie ryb - na prawdę nie przyjemnie sie to ogląda - jednym słowem bardzo fajne nagranie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dzięki Tomku za miłe słowa Bardzo ważna rada dla mnie co ludziom się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Bardzo ważna rada dla mnie co ludziom się podoba Najważniejsze i pamiętaj o tym jest to co się Tobie podoba. Na tych filmikach poza rybami pokazujesz również siebie i Twój stosunek do wędkarstwa oraz złowionych ryb. Pokazujesz Twoje ,,JA" - takim wędkarzem jestem. Nie każdy jest ,,REXem HUNTem" i nie łowi na co dzień rekordowych ryb, my staramy się pokazać sens prawdziwego wędkarstwa a ryba zwłaszcza ta na pokaz nie zawsze ,,bierze" . Na tym w sumie polega nasza pasja która staramy się przedstawić innym wędkarzom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Piękny sandacz ... I jeszcze okonie, Jest polski akcent Edytowane 23 Października 2015 przez Maja 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Sandokan masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ldkqBbOsZ2whttps://www.youtube.com/watch?v=1DGh8TWUDmc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 hhttps://www.youtube.com/watch?v=Kaw7tjKS_bc Polubię, bo to mój własny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Polubię, bo to mój własny film Czekam na następne Szwedzkie szczupaki THEE JO Pozdrawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Hehe oglądałem to wczoraj, gdyby mieszkał w Polsce nie trzymał by tak sprzętu A ten moment z bydłem hahah miałem kiedyś podobną sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ujęcia z początku października, miałem tego nie wrzucać bo same krótkie się nagrały ale mówie już niech będzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 W sobotni wieczór zapraszam na mój ostatni film, a na nim ? Sami zobaczcie...Może coś doradzicie tutaj sporo fachowców od przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ot, trochę zacinania i ciekawostki przynętowe... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batza Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Pawlus cholera, chyba juz sie nie przyzwyczaje, ze cie widze w lodce na rybach a nie w leo na prohorovce czy z dedem w plutonie;) Edytowane 4 Listopada 2015 przez baca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi