sajdol1 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Bardzo fajne filmy. Choć ABC już dawno mam za sobą to podoba mi się jak objaśniasz podstawowe kwestie. Co do długości dolnika to wszystko zależy od tego gdzie, jak i łowimy.Co do tego, że długi dolnik nie przeszkadza nie do końca się jednak zgodzę. Znacznie ogranicza rzuty w lewo i prawo i tu można żebra szarpać.Nie ma co bić piany. Najważniejsze żeby łowiącemu było wygodnie Jeżeli mogę coś doradzić to podczas holu trzymaj łokcie blisko tułowia to będziemy oglądać więcej holu i mniej przedramion Sam o tym ciągle zapominam, wiadomo, są emocje, wszystko się dzieje 2 razy szybciej i weź tu pamiętaj o wszystkim.Dlatego proszę znajomych , z którymi wędkuję aby mi przypominali hasłem "łokcie w dół !!!!, łokcie w dół !!!" Pozdr. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Takie to harce nagrałem wczoraj na małym potoku.Krótko bo nie chciałem im przeszkadzać. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Bardzo fajne ujęcie, szkoda tylko że nie ustawiłeś kamery (tel.?) poziomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Oto mój filmik/relacja znad wody używam wspomnianego Sony vegasa wcześniej kleiłem na corel video studiox5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Dziwny sposób trzymania wędki. Powiedział bym taki ... okoniowy, do "dłubania".Ja też tak trzymam i uważam , że inne trzymanie jest beee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Bardzo fajne ujęcie, szkoda tylko że nie ustawiłeś kamery (tel.?) poziomo Zawsze możemy położyć monitor na boku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Było? https://www.youtube.com/watch?v=-w8gn1AOyIA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Było? Kotek "wędkarz"nie przeżył, Szwedowi się udało (Top#1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Kilka pomysłów na to , jak na gumieniaku osiągnąć komfort niemal laminatowy ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Było? https://www.youtube.com/watch?v=-w8gn1AOyIA Bylo, i to pare razy Dwa, to bardziej do jerkbait sie smieje nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Było?... Żartuję, nie mogło być Sporo naprawdę widowiskowych akcji. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) No to będzie film na wieczór Dzięki! Szwecja czy Polska ? Edytowane 18 Listopada 2015 przez Spinnigista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Nie zapomnij rozpalić w kominku żeby nadać temu odpowiedniego nastroju Bardzo fajnie się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Jeremy Wadehttp://www.animalplanet.com/tv-shows/river-monsters/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Okolice Zony... Czarnobyl.https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=59pqn4zdz-Y 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Normalnie ja to bym tym ,,wąsaczom" tak samego chleba nie rzucał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Wąsy jak wąsy, ale te klenie... Nomen omen o ile wszystko wypali w 2016 jadę zobaczyć reaktor. Wędka jedzie ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Piękne widoki.Wpuściliby tam paru pseudowędkarzy z Polski, to by szybko zredukowali tam pogłowie tych ryb. Chłopaki by pojechali tam z hasłem na ustach:Radioaktywne czy nie, złowiony łup trzeba do chałupy zabrać. A poważniej, to pojechałby tam choćby potestować troche sprzęt, ale mogłoby sie szybko znudzić, jakby były zbyt łatwym łupem. Chciałbym doczekać chwili, gdzie by można w Polsce na dzikiej wodzie podziwiać takie widoki. Raczej mało realne. Edytowane 18 Listopada 2015 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Oprócz mega ryb mega gość rzuca...szacun i miło popatrzeć chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Ja dla odmiany polecam Wam coś nieco bardziej spokojnego, może bez mistrzowskich rzutów pod krzaczki i okrzyków ,,MANTA !!!". To bedzie film w nieco spokojniejszym tonie Edytowane 23 Listopada 2015 przez Winko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Widać, że uczył się rzucać na pstrągach P.S. To oczywiście do poprzedniego filmu. Edytowane 23 Listopada 2015 przez pipczento2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ja dla odmiany polecam Wam coś nieco bardziej spokojnego, może bez mistrzowskich rzutów pod krzaczki i okrzyków ,,MANTA !!!". To bedzie film w nieco spokojniejszym tonie Piękny szkoleniowy filmik, z zasadami!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi