PawlusSidewinder Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Słoneczno-mgliste odrzańskie klimaty i ryba w nagrodę za cierpliwość... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Polecam zdecydowanie te dwa kanały na YT . W ogóle rosyjskojęzyczne kanały obfituja w prawdziwe perełki , zarówno od strony technicznej i realizacyjnej , jak i merytorycznej . A już sprzęt , jakiego używają i testują w flmach , przyprawia czasem o zawrót głowy . Niekiedy jest problem przy użytkownikach YT podpisywanych wyłącznie cyrylicą , dlatego zlinkowałem KLENIOMANIĘ , coby każdy mógł pooglądać resztę filmików bez problemu . A tu można zobaczyć próbkę tego , jak zrobić film o spinningu . Pewnie już było , ale co tam ... Filmik zajebisty, szkoda tylko że niewiele rozumiem Zastanawiające jest jednak to targanie bądź co bądź sporych ryb "na klatę"...szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Mierzenia nie komentuje, ale ryby i tak bardzo ladne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 https://www.facebook.com/489410831227750/videos/499193563582810/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 https://www.facebook.com/489410831227750/videos/499193563582810/Ładnie go za łepek chwycił!!!! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Obława, obława, na młode wilki obława!... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Mierzenia nie komentuje, ale ryby i tak bardzo ladne ...a ja obchodzenia się z rybami, ale rzeczywiście "rakiety"...ciekawe czy to Men? Edytowane 21 Grudnia 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarzKP Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Piękne garby to fakt. No i tajemnica rozwiązana - 6:15 "rzucajcie pod wodę". Cholera, a ja zawsze próbowałem w powietrzu je przechytrzyć, pewno stąd te niepowodzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 W sensie pod prąd pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 A no niestety czasem już tak nad wodą bywa że wyrwie sie człowiekowi z ust taka właśnie ,,urwana nać" i później nie ma jak tego wyciąć Hahahah te emocje rozumiem , mam identycznie na swojej rzece - szukam kleni a ścinek mam po kilka dziennie. Smutno jak zakolczykowany rapalką maluch odpływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam Zapraszam na mój nowy film mam nadzieję, że się spodoba gdyż postanowiłem trochę inaczej nagrać Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Mierzenia nie komentuje, ale ryby i tak bardzo ladne Takich więcej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 oj łatwo nie jest :D mega te okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tym razem po polsku . Nowa produkcja Crazy Fishermen na antenie Tele5 z cyklu "Wędkarskim Szlakiem" , ponoć od dzisiaj na antenie - nie oglądałem , ale trailer ... I nowy Silesian Spinning .https://www.youtube.com/watch?v=KRi160PB_nQ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Dodałem ten film do tematu wód w okolicach Wrocławia, ale swoje zdanie wyraziło również sporo wędkarzy z innych rejonów kraju. Po zastanowieniu zamieszczam to również tutaj. Temat jak by nie było dość gorący. Proszę, wypowiedzcie się pod filmem czy u was jest lepiej, czy może równie marnie... Quo vadis, PZW?... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Coś tam się montuje : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 08:26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) 08:26 I 12:59 i 22:17 Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Coś tam się nagrało, mało ryb, ale coś chociaż się zadziało 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zapowiada się fajny film. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 plus Sigur Ros w tle... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 No to wielki plus za ten plus Adam ! Zapowiada się fajny film. Jak wszystkie dotychczasowe ich produkcje - też nie mogę się doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi