Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Film o jednym komunikacie RZGW ?

Moja niefachowa opinia jest taka: masz problem nie tylko z rzeczową oceną filmu, ale też z prawidłowym zrozumieniem jego wartości merytorycznej. Dlatego uważam temat za zakończony i pozdrawiam, połamania, najlepiej na pomorskich trociach ;)

Moja niefachowa opinia jest taka: masz problem nie tylko z rzeczową oceną filmu, ale też z prawidłowym zrozumieniem jego wartości merytorycznej. Dlatego uważam temat za zakończony i pozdrawiam, połamania, najlepiej na pomorskich trociach ;)

Zdecydowanie wolę słowo pisane :)

Brak oceny wprost o niekompetencji PZW Koszalin i złe zrozumienie własności powoduje iż filmik nie ma merytorycznie żadnej wartości. Tym bardziej jego publikacja długo po komunikacie RZGW nie daje mu szans nawet jako News.

Ja oceniam nie z racji wrodzonej i zawodowej złośliwości, a z chęci oglądania wartościowych filmów.

Nie dziwi Cię brak "ochów i achów" w tematach gdzie zamieściłeś link do YT (naliczyłem 3x)?

Filmik przeszedł bez echa i sensacji poza moją krytyczną oceną.

Odnośnie połowów pomorskich trocin to chętnie ale w morzu :)

Wody , na których łowi ten Fin , nieodmiennie wprawiają mnie w osłupienie . Rzeki , teraz to jezioro . Coś pięknego .

To raz, a dwa, że można brać przykład w kwestii C&R. Sam na pływadełku, dwie kamery+mikrofon, zawsze zwilżona ręka, miarka, waga, kołyska na mamuśki, długie szczypce. Wszystko szybko i sprawnie, z troską o rybę. Pełna profeska.

• Like 3

Panowie nagrywający filmy czy czujecie już za plecami oddech młodego pokolenia? Powinniście :)

Już jestem fanem tego chłopca :)

Ma młodzieniec zapał oraz smykałkę, szkoda że takich młodych ludzi nad wodą z takim podejściem jest tak mało.