K-Pon Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Film o jednym komunikacie RZGW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) https://m.youtube.com/watch?v=81fM3gdJZIE&app=m&persist_app=1 Edytowane 13 Stycznia 2016 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Film o jednym komunikacie RZGW ?Moja niefachowa opinia jest taka: masz problem nie tylko z rzeczową oceną filmu, ale też z prawidłowym zrozumieniem jego wartości merytorycznej. Dlatego uważam temat za zakończony i pozdrawiam, połamania, najlepiej na pomorskich trociach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Moja niefachowa opinia jest taka: masz problem nie tylko z rzeczową oceną filmu, ale też z prawidłowym zrozumieniem jego wartości merytorycznej. Dlatego uważam temat za zakończony i pozdrawiam, połamania, najlepiej na pomorskich trociach Zdecydowanie wolę słowo pisane Brak oceny wprost o niekompetencji PZW Koszalin i złe zrozumienie własności powoduje iż filmik nie ma merytorycznie żadnej wartości. Tym bardziej jego publikacja długo po komunikacie RZGW nie daje mu szans nawet jako News.Ja oceniam nie z racji wrodzonej i zawodowej złośliwości, a z chęci oglądania wartościowych filmów.Nie dziwi Cię brak "ochów i achów" w tematach gdzie zamieściłeś link do YT (naliczyłem 3x)?Filmik przeszedł bez echa i sensacji poza moją krytyczną oceną. Odnośnie połowów pomorskich trocin to chętnie ale w morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Z innej beczki ... Też macie problem z YouTube ? Zmienił się wygląd strony zupełnie , jakaś beznadziejna lista mi wyskoczyła czy cóś . Wie ktoś o co chodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Trzaśnij może jakiegoś screena, wszystko się wyjaśni . U mnie jest tak jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 U mnie też dziwna odsłona i filmiki nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 https://m.youtube.com/watch?v=81fM3gdJZIE&app=m&persist_app=1Otworzyłem tego linka i się jakoś tak zaczęło dziać . Kiedy w przeglądarce otwieram YouTube mam tak :https://m.youtube.com/?hl=pl&gl=PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 na samuisieńkim dole strony. nad rokiem masz wybór: telefon komórkowy albo komputerWciśnij komputer i wróci do normy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 O dzięki Ci Michale - teraz jestem szczęśliwy ! Trochę techniki i człowiek się gubi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 http://youtu.be/3BxZOWWp6Mo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam. Panie i Panowie mam małą prośbę, wstawajcie więcej filmików z polskich łowisk, a najlepiej z polskich rzek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Panowie nagrywający filmy czy czujecie już za plecami oddech młodego pokolenia? Powinniście Już jestem fanem tego chłopca https://www.youtube.com/watch?v=UvP9cPLetJo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Panowie, jak wrzucić filmik z youtuba, aby od razu było widać "ekran", a nie tylko sam link do youtuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wystarczy link. I załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dzięki Spinningista.Lysy69, tu masz polską rzekę ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Należy dodać, że najpiękniejszą rzekę w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wody , na których łowi ten Fin , nieodmiennie wprawiają mnie w osłupienie . Rzeki , teraz to jezioro . Coś pięknego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wody , na których łowi ten Fin , nieodmiennie wprawiają mnie w osłupienie . Rzeki , teraz to jezioro . Coś pięknego .To raz, a dwa, że można brać przykład w kwestii C&R. Sam na pływadełku, dwie kamery+mikrofon, zawsze zwilżona ręka, miarka, waga, kołyska na mamuśki, długie szczypce. Wszystko szybko i sprawnie, z troską o rybę. Pełna profeska. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dzięki Spinningista.Lysy69, tu masz polską rzekę ... I właśnie oto mi chodzi . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Panowie nagrywający filmy czy czujecie już za plecami oddech młodego pokolenia? Powinniście Już jestem fanem tego chłopca hahahaha dobre:) Podejrzewam jednak że w swojej grupie rówieśniczej chłopaczek ma przej....ne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Panowie nagrywający filmy czy czujecie już za plecami oddech młodego pokolenia? Powinniście Już jestem fanem tego chłopca Ma młodzieniec zapał oraz smykałkę, szkoda że takich młodych ludzi nad wodą z takim podejściem jest tak mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Perch Pro 2016 - EPISODE 3 Polecam 16:20min szczupak kilkukrotnie "wali" w okonia holowanego przez Stefana z CWC...niesamowite Edytowane 15 Stycznia 2016 przez lukson 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zapraszam także na mój film z tafli lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Tak sie dziury w lodzie wierci 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi