malinabar Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Połączenie obrazu i muzyki rozłożyło mnie na łopatki - dzięki . Edytowane 29 Stycznia 2016 przez malinabar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam Panowie Trafiłem na ten film. Po raz pierwszy ktoś pofatygował się opowiedzieć małe co nieco o historii regionu, w którym rozgrywa się akcja filmu. A, do tego zębata Caryca 10kg+, i półmetrowy okoń...i: Mucha szczupakowa Gandalf, i świetny stojak na flesze.. PozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam NDG Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pany proszę o podpowiedz co to za guma z poniższego filmy ?Dzięki Perch Fishing with McRubber Big Bass | Flams & Trams ft. Team Hajmatsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) @Adam NDGJak w tytule filmu Mc Rubber big bass od Svartzonker' a Edytowane 31 Stycznia 2016 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zapraszam na moje wypociny Mam nadzieję, że się spodobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Krótka migawka z targów wędkarskich w Yokohamie.Ciekawa ta amfibia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Oraz trailer kolejnego sezonu: Skończy się Perch Pro i wjadą szczupory na tapetę, już za momencik. Kanalgratis pomaga przetrwać ziomowy czas Szkoda tylko że "obrońcy trofeum" nie startują....ale dobrze bo od razu po zakończeniu PerchPro, ładnie nas Kanalgratis dopieszcza w zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Nie wiem jak Wasze odczucia, ale ten odcinek PP strasznie jakiś słaby im wyszedł. Jak na przedostatnią odsłonę w trzecim dniu spodziewałem się jakiegoś bardziej dynamicznego i dramatycznego filmu (Truman by może znowu się gdzieś łódką wpieprzył;-)), a tu takie trochę ziewające klimaty... Cóż, i tak fajnie popatrzeć jak chłopaki koszą percze z klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Hehe zobacz na przedostatni odcinek PP 2015, była analogiczna sytuacja, dużo gadek, rozkminek itp. - klasyczna przygrywka do Final Episode. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Wygląda to trochę jak pstrąg w jednej z naszych kieleckich rzeczek za kilka lat po reformie hydrotechnicznej tylko te znaczki troche mylą - oby u nas tak nigdy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mnie zadziwia taka woda. I choć końcówka mija się z C&R chyba warto zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Moje ostatnie wędkarskie zmagania nad wodą: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Powrót kleniowego Mistrza na jutuby oglądamy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Powrót kleniowego Mistrza na jutuby oglądamy ! Nie przesadzaj, szkoda że tak rzadko - niestety le na więcej czas mi nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Uuu , Tomek , grubo - drony latają ! To słuszny kierunek - z góry widać więcej . Jak zwykle fajny klimacik , a łowisko ... malina . Przy okazji spytam o żyłeczkę , która w niektórych ujęciach taka biała była czy cóś . Co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jako że dzisiaj miałem trochę wolnego czasu, to zmontowałem filmik na Akcję Uwalniam okazy rozpoczętą przez WW. Zapraszam . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ta akcja mnie draźni nie dla tego, że mam coś przeciwko, ale o to, że Prezes nie poparł naszej akcji Stop siecią w PZW. A druga sprawa niech zarybiają ! A nie wszędzie pchają tego karpia... i jeszcze ich chore przepisy "zakaz brodzenia" jeb.. śmiechem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Zapraszam na film z wędkarstwa podlodowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ta akcja mnie draźni nie dla tego, że mam coś przeciwko, ale o to, że Prezes nie poparł naszej akcji Stop siecią w PZW. A druga sprawa niech zarybiają ! A nie wszędzie pchają tego karpia... i jeszcze ich chore przepisy "zakaz brodzenia" jeb.. śmiechem..PZW jakie jest wszyscy wiemy, ale innej drogi niż zmiana od środka nie widzę. Jeżeli chodzi o WW to jest to jakaś jaskółka. Gazeta mocno się zmieniła, skład redakcji daje podstawy do optymizmu. MATIG, fajny film Powodzenia w konkursie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Uuu , Tomek , grubo - drony latają ! To słuszny kierunek - z góry widać więcej . Jak zwykle fajny klimacik , a łowisko ... malina . Przy okazji spytam o żyłeczkę , która w niektórych ujęciach taka biała była czy cóś . Co to jest ? Jak chodzi o żyłeczkę to jest to P-LINE którą dostałem od naszego forumowego kolegi SEB(a)Y który również wykonał te ujęcia z drona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi