Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie

Trafiłem na ten film.

Po raz pierwszy ktoś pofatygował się opowiedzieć małe co nieco o historii regionu, w którym rozgrywa się akcja filmu.  A, do tego zębata Caryca 10kg+, i półmetrowy okoń...

i:

Mucha szczupakowa Gandalf, i świetny stojak na flesze..

Pozdrawiam

Alek

• Like 1

Oraz trailer kolejnego sezonu:

Skończy się Perch Pro i wjadą szczupory na tapetę, już za momencik. Kanalgratis pomaga przetrwać ziomowy czas :)

Szkoda tylko że "obrońcy trofeum" nie startują....ale dobrze bo od razu po zakończeniu PerchPro, ładnie nas Kanalgratis dopieszcza w zimę :)

Nie wiem jak Wasze odczucia, ale ten odcinek PP strasznie jakiś słaby im wyszedł. Jak na przedostatnią odsłonę w trzecim dniu spodziewałem się jakiegoś bardziej dynamicznego i dramatycznego filmu (Truman by może znowu się gdzieś łódką wpieprzył;-)), a tu takie trochę ziewające klimaty... Cóż, i tak fajnie popatrzeć jak chłopaki koszą percze z klasą.

Ta akcja mnie draźni nie dla tego, że mam coś przeciwko, ale o to, że Prezes nie poparł naszej akcji Stop siecią w PZW. A druga sprawa niech zarybiają ! A nie wszędzie pchają tego karpia... i jeszcze ich chore przepisy "zakaz brodzenia" jeb.. śmiechem..

PZW jakie jest wszyscy wiemy, ale innej drogi niż zmiana od środka nie widzę. Jeżeli chodzi o WW to jest to jakaś jaskółka. Gazeta mocno się zmieniła, skład redakcji daje podstawy do optymizmu.

MATIG, fajny film :) Powodzenia w konkursie ;)

• Like 1

Uuu , Tomek , grubo - drony latają  :) ! To słuszny kierunek - z góry widać więcej  ;) . Jak zwykle fajny klimacik , a łowisko ... malina . Przy okazji spytam o żyłeczkę , która w  niektórych ujęciach taka biała była czy cóś . Co to jest ?

Jak chodzi o żyłeczkę to jest to P-LINE którą dostałem od naszego forumowego kolegi SEB(a)Y który również wykonał te ujęcia z drona  ;)