Mekamil Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 WitajcieZostałem zaproszony do prezentacji swoich wytworów, więc nie mogę odmówić.Na wstępie zaznaczam, co już kilkukrotnie podkreślałem, że jestem zwolennikiem maksymalnej prostoty, co zresztą widać na poniższych zdjęciach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Super Kamilu, bardzo się cieszę że dołączasz do galerii ze swoimi pracami. Mam nadzieję że będziesz tu wrzucał swoje nowe projkety Styl użytkowy ma wielu zwolenników. Przyznam że ja sam po okresie fascynacji wypasem i różnymi eksperymentami wracam do klasyki. Bardzo fajne kije pokazales 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dzięki!Mam teraz na warsztacie coś 'innego', ale muszę najpierw posklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kamil, też lubię prostotę, bardzo mi się Twoje kije podobają. Szkoda tylko, że nie napisałeś (opisałeś) poszczególnych wędek (blank, przelotki, przeznaczenie itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Już się poprawiam Od góry patrząc:Pacific Bay, ale nie pamiętam jaki - 2,6 m, wyrzut ~5-30. Niezwykle uniwersalny patyk.Cast na blanku muchowym 2WT, 2 m, bardzo delikatna paproszarka.Batson IST993FATC S702ATC S703Batson SP841 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Właśnie skleiłem rękojeść. Będzie to zwinny szklaczek (pełne włókno), ok. 1,75 m. Uzbroję go w spiralę (pierwszy raz).Uchwyt malowałem sprayem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zdolniacha z tego Kamila .Wiesz co najbardziej mi leży w Twoich kijach-krtki foregrip, nie lubię takiej pały nad uchwytem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Niezly albinos. Brawo Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dzięki za miłe słowa Wiesz co najbardziej mi leży w Twoich kijach-krtki foregrip, nie lubię takiej pały nad uchwytem .Ja lubię mieć miękko pod opuszkiem palca wskazującego i poza tym nic więcej. Bo szkoda materiału W 'białasie' jest akurat więcej bo musiałem ukryć przedłużenie blanku - oryginalnie miał coś koło 1,55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Prostota, oszczędność materiału, pełna ekologia jak na ekologa przystało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Haha, tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wczoraj wtarłem w blank żywicę, żeby nabrał soczystości koloru. Dzisiaj w nocy kładłem omotki i lakierowałem. Z efektu generalnie jestem zadowolony - kwestia jak to się będzie sprawdzało nad wodą.Obrót rozłożyłem na trzy przelotki. Kąty 0-75-180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Kamil ale albinosa odwaliłeś!!!Choć trochę burl corka mogłoby być To chyba efekt nocnej pracy tak na jasno wpłynął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ogólnie jeśli chodzi o korek to miałem na początku wetrzeć w niego białą emulsję do ścian, przeszlifować na gładź i zabezpieczyć cork sealem, ale .. odwidziało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Jakby cały był biały, to by jeszcze bardziej podchodził pod Dubaj Style Fajna robota, w stosownym czasie napisz o pracy wędziska w akcji PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 nie no w takim patyku rekojesc to powinna byc tylko z (imitacji) kości słoniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ale to już koniecznie pistoletowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja bym poszukał rurki z włókna szklanego i dokończył na jasno. Ten kolor korka dziwnie tu wygląda, no i nakrętka (ups). Jednak albinos jest niezły - podoba mi się. Ciekawe kto pierwszy zrobi różowy kijek , ale w całości Jeszcze jedną zaletę tego kija widzę - na tle nieba będzie mniej widoczny dla ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Gdzieś widziałem taką fajną piankę w różowo czarne moro Jak będę nim łowił zimą wśród uschniętych trzcin to w ogóle nie będzie widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 a jeszcze jak staniesz na tle sniegu to.... tylko musisz sobie kupic jakis bialy dresik do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Białe tenisówki wskazane do kopmlpetu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Dzisiaj sztampowo i bez szału. Kolejny UL cast - będzie co testować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Nooo Kamil, dzisiaj normalne wędkarskie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi