Friko Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Sławku, 'RESIZE ! RESIZE ! bo zdjecia rozwalają format strony Tego gripa juz widziałem, zdjęcie dziwne jest, zastanawiam sie co do za schodek: ??? Ale to wątek o kijach Kamila a nie Łukasza, więc może wyjaśnijmy to w odrębnym tamacie Z tego co piszesz wynika że korek to wyraz głównie przyzwyczajenia, w wyższych odmianach może snobizmu i po trosze złych doświadczeń z jakąś kiepskiej jakości gąbką która Ci się przytrafiła na seryjnym kijku? Ja to podzieliłem sobie inaczej - spinning = korek, casting=pianka, trafiają się wyjątki ale na zasadzie potwierdzenia reguły - nie dorabiam do tego żadnej ideologii, tak mi się podoba a w praktyce również działa więc w sumie wychodzi na to że co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Friko takie schodki się zdarzają jak się opcja lasso wycina w jakimś programie np tło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Nie Hasiorze .. Ząbek jest próbą z nicią położoną na wstawce w korek . No bardzo Kamila przepraszam , za ten chaotyczny offtopowy bajzel na jego włościach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Materiałowe przekomarzanki swoją drogą, tu czy gdzie indziej, ale powiedz Kamil, czy miałeś okazję te witeczki pomoczyć? Np. szklany białas i Twoja spirala jak się mają?Pogoda i pora roku w sam raz na testowanie tych muchowych spinów, castów PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pomoczyć nie, tylko trawnik. Ja w tym roku zdecydowałem w ogóle nie opłacać karty, więc będę jeździł rzadziej, ale konkretniej. Jak na razie byłem tylko kilka dni w Anglii na rybach, ale tam to lajt mnie nie interesował. W ten weekend może uda mi się na prywatne bajoro wyskoczyć i pomachać za okoniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 No to połamania przy najbliższej okazji. Rzadziej, ale konkretniej to nie dla mnie - jeżdżę, kiedy tylko mogę!Ciekawy jestem co tam się ukręciło u Ciebie - jak połowisz, skrobnij proszę kilka zdań. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kolega Kamil przezbroił mi fenwicka 4-częściowego Robota pierwyj sort!!Przezbrojony w alconite LV + sic na szczycie.Urósł na forum zdolny rodbuiler Kamil dziękuję bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A tu widać fachowo położone omotki, idealnie położony lakier żadnych zlewek, zabezpieczone kielichy na łączeniu.Blank był obdzierany z lakieru, bo przerabiał cały spacing i teraz praca kija, ugięcie pod obciążeniem jest taka jak powinna być.Kamil słowa uznania za robotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Był dość mocno przeszlifowany, ale nie zdzierałem całego lakieru aż do węgla. Różnicę pewnie widzisz, był lekko matowy, a teraz jest na glanc Miło mi, że jesteś zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kamil jakby zmienił rękojeśc i napis to mógły pójść za markowy kij jak nic.Teraz dopiero przyzwoicie wygląda po faceliftingu Jak kobieta po plastycznej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Właśnie zwalczyłem temat muchówki (pora w końcu spróbować tej metody). Jak wyschnie to wrzucę fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ale jeśli następnym razem przyjdzie mi zbroić muchówkę to na pewno nie wybiorę snake'ów, bo 23 omotki na jednym kiju to przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No Kamil widzę, że i mucha nie jest CI obca .Tak trzymaj.Po lakierowaniu omotek poznaję Twój styl, mam coś podobnego na jednym z patyczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ciekawy jestem co tam się ukręciło u Ciebie - jak połowisz, skrobnij proszę kilka zdań.Bawiłem się dzisiaj kijkiem 1,85 m 2-12 g. Oczywiście muchowy blank Fajna, jednoręczna wykałaczka do precyzyjnych podań przynęty. Rękojeść tylko 14 cm. Ładuje się dobrze w całym zakresie, obojętne czy główka ma 3, czy 10 g. Szkoda, że wiatr tak dzisiaj dawał czadu i ostatecznie żeby cokolwiek zapunktować musiałem uwiązać zboka, bo finezyjnego jigowania nie dało się uskuteczniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No Kamil widzę, że i mucha nie jest CI obca .Tak trzymaj.Po lakierowaniu omotek poznaję Twój styl, mam coś podobnego na jednym z patyczków No muszę się w końcu nauczyć muszyć To prawda. Kijków nawet nie trzeba podpisywać, a i tak jest na tyle dużo drobnych, charakterystycznych detali w zbrojeniu, że da się poznać, kto ów kijek stworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 W jakiej klasie muchówka? Szczupakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 5/6 - raczej celowałem w 'uniwersał'. Chociaż miałem też opcję blanku 6/7 i nie widziałem różnicy, więc wziąłem ten, który miał... ładniejszy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dzięki Kamil, jak tylko będziesz coś ciekawego notował, podziel się proszę. Szkoda, że tak dęło, ja od zboka stronię - ciekawi mnie to finezyjne jigowanie, wszak to muchówka, a Ty szukałeś jigowania w tej wykałaczce. To nie jest ciepła kluseczka?A muchiowa super, 23 omotki, na myśl samą kręci mi się w głowie. Co do rozwoju Twojego warsztatu, z całą pewnością można rzec, że nie ma lipy, ale jak znam życie, to lipa też gdzieś w obróbce jest lub się pojawi PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ciepły on jest tylko przy ładowaniu i holu. Przy prowadzeniu przynęty nie leje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dzięki Kamilu, interesujące. Chętnie bym pogiął sobie te Twoje króciaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zapraszam do Łodzi O ile nie imprezuję to jestem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Taki to pożyje! Jeśli albo impreza albo w domu, to nie dziw, że tyle wędek się pojawia w temacie Łódź nie koniec Świata, 3h drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Taki to pożyje! Jeśli albo impreza albo w domu, to nie dziw, że tyle wędek się pojawia w temacie Taki los bezrobotnego inżyniera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Marny los W takim razie chętnie zamienię status pracującego magistra, na status bezrobotnego inżyniera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Taki to pożyje! Jeśli albo impreza albo w domu, to nie dziw, że tyle wędek się pojawia w temacie Taki los bezrobotnego inżyniera Kamil nie dramatyzuj po 5 miesiącach się przyzwyczaisz <_< .pozdrawiam Paweł.P.S.W sobotę podjadę i dasz chyba na coś luknąć, ostatnio jakiś brak czasu miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi