tomekkor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 I ja chcę dołączyć do fanów Kamila, jak będę miał chwilę, wrzucę fotki. Drugiego takiego patyka nie ma A kontakt i współpraca, rewela. Już myślę o kolejnym zleceniu . Pozdrowienia, i raz jeszcze dzięki, Kamilu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dzięki śliczne za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Kamil nie dziękuj tylko wypinaj klatę po ordery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tak w ogóle to od jakiegoś czasu mam już oficjalną zarejestrowaną Pracownię wędkarską Wkrótce powstanie strona internetowa (znaczy się już powoli powstaje). Mam nadzieję, że dotrzymam kroku liderom na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Oż TY w mordę Trzymam kciuki za Ciebie Wierzę w Twoje umiejętności!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Oż TY w mordę Trzymam kciuki za Ciebie Wierzę w Twoje umiejętności!!!!!Pięknie Kamil. Gratuluję Chyba..., coś mi się zdaje, już nie będziesz bezrobotnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hehe, no mam nadzieję, że będę miał trochę do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No to urodził nam się nowy mistrz I to chyba najmłodszy.Gratulacje Kamil Przy Twoim podejściu do zagadnienia sukces jest gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nooo ... gratuluję i niech Ci się darzy Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja też gratuluję i trzymam kciuki za to żeby się business udał. I piszę się na następne projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Żeby się biznes udał, musimy młodemu pomóc. Ja już go wśród moich kolegów po kiju reklamuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 a polecenie to najlepsza reklama....lepszej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak w ogóle to od jakiegoś czasu mam już oficjalną zarejestrowaną Pracownię wędkarską Wkrótce powstanie strona internetowa (znaczy się już powoli powstaje). Mam nadzieję, że dotrzymam kroku liderom na rynku Ale uczepisz mi Pan w końcu te przelotki..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak w ogóle to od jakiegoś czasu mam już oficjalną zarejestrowaną Pracownię wędkarską Wkrótce powstanie strona internetowa (znaczy się już powoli powstaje). Mam nadzieję, że dotrzymam kroku liderom na rynku A ja pamiętam że kiedyś powiedziałem Ci że będziesz działał w tej branży to się tyko śmiałeś że tak nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ale uczepisz mi Pan w końcu te przelotki..? Ale przecież już Ci mówiłem, że damy radę Dziękuję wszystkim za wsparcie duchowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kamilku a jak Ci sie spisuje ta muchówka własnorecznie ukrecona na tym pieknym blanku? p.s.piekny watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No spisuje się Za często z muchą nie chodzę, ale z kija jestem zdecydowanie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Życzę powodzenia.Czy planujesz prowadzenie jakiegoś sklepiku z akcesoriami przy pracowni?Kiedyś często jezdziłem na giełdę do Łodzi,a znajomi nadal tam śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Póki co nie, za jakiś czas, jak znajdę odpowiedni lokal to czemu nie.O ile wszystko dobrze pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 To trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kiedy można składac zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 W każdej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Tak w ogóle to od jakiegoś czasu mam już oficjalną zarejestrowaną Pracownię wędkarską Wkrótce powstanie strona internetowa (znaczy się już powoli powstaje). Mam nadzieję, że dotrzymam kroku liderom na rynku Dopiero teraz wyłowiłem ten news Kamil, gratulacje i bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko się udało widziałem Twoje kijki i myślę że spokojnie możesz z tym wyjść do ludzi a liderzy rynku niech się martwią żeby za jakiś czas nie musieli gonić Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Eno, przecież już na spotkaniu nad Wisłą mówiłem, że założyłem i właśnie urządzam pracownię Dziękuję za miłą opinię! W sumie gdyby nie to, że grono osób mi sugerowało, że moje wyroby zdecydowanie dają radę to pewnie bym się na taki krok nie zdecydował... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi