mifek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 czyli wyszedl taki troche... 1,5 x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ...do pełni szczęścia brakuje mi tylko ryb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 mifek,jak przyjdzie czas odwiedzin rodziny,to pewnie jakiś kleniozaur pojawi się w odpowiednim dziale..?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Klenie już byly... dwa tygodnie temu... ale poki co zaden (na oko bo nei mierzylem) nie przekroczyl forumowego minimum... Poza tym brzegi wysokie. aparatu bylo brak ino foto-komorka... ale z czasem mam nadzieje rozpracuje wode na tyle, że będzie okazja wrzucić jakieś ryby z tej wody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Hmmm,skądś znam tę rzeczkę.Jeśli to ta o której myślę.A kijek od @Mekamila niczego sobie. Też muszę sobie coś sprawić,bo w niedziele połamałem swojego casta Gatti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Rafał to ta blizej mnie niż Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Lubię takie cieki, można nad nimi odpocząć łowiąc w spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Klenie już byly... dwa tygodnie temu... ale poki co zaden (na oko bo nei mierzylem) nie przekroczyl forumowego minimum... Poza tym brzegi wysokie. aparatu bylo brak ino foto-komorka... ale z czasem mam nadzieje rozpracuje wode na tyle, że będzie okazja wrzucić jakieś ryby z tej wody....mifek to uważaj bo "stara miłość nie rdzewieje" Oderka może pójść w odstawkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Lubię takie cieki, można nad nimi odpocząć łowiąc w spokoju...Patu najlepsze jest to ze w okolicy nikt tam za takimi rybami sie nie fatyguje... czasem jakis miejscowy ze splawiczkiem stanie albo ze sprezyną .... ploszac wszystko dookola. jeszcze rzadziej ktos ze sfisterem za szczupakiem w maju... a tak to nikt nie lowi bo malo wody, bo zielska duzo, bo nie idzie przynety poprowadzic.... mifek to uważaj bo "stara miłość nie rdzewieje" Oderka może pójść w odstawkę.... mieszkajać w Wiosce Z Tramwajami ciężko troche porzuić odre i jej pochodne... Ta rzeczka to taka odskocznia... i umilenie wyjazdu w odwiedziny do rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ..nie fatygują się z wędką bo po co się męczyć...siata,widły,prund panie i po sprawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 siata i prund to na pobliskim jeziorze bo tam latwiej i wiecej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ..nie fatygują się z wędką bo po co się męczyć...siata,widły,prund panie i po sprawie a by ich "krew,nagła,troista zalała" tych ,siatkarzy,elektryków,widelców,ostników,oczników,dynamitów itp dziadów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Szybka decyzja, dogranie szczegółów i to nerwowe czekanie - niestety obyło się bez Staszkowego odliczania (pozdro staszek) Dzięki Mifek. A wiesz że robi się już "Pawlisko" no i jakoś obywa się bez odliczania :lol: :lol: Edytowane 7 Listopada 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 bo najgorszy jest pierwszy raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 A w słuchawce usłyszymy "Nie ma takiego numeru..." Szkoda bo czasem szło się z Kamilem dogadać , lubił mieć rzeczy nieosiągalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 i nadal lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush112 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Właśnie dziś przetestowałem kolejny kijek od kolegi Mekamila zrobiony pod Curado 101.Kijek jest wspaniały, super się ładuje przy 5g. i b.dobrze odczuwalna praca przynęty . Złapane parę okonków (wróciły do wody) zabawa super. Wykonanie wędki perfect , dostał u mnie dożywocie , jeszcze raz dzięki Kamil i pozdrawiam Rush112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 .Właśnie dziś przetestowałem kolejny kijek od kolegi Mekamila zrobiony pod Curado 101.Kijek jest wspaniały, super się ładuje przy 5g. i b.dobrze odczuwalna praca przynęty . Złapane parę okonków (wróciły do wody) zabawa super. Wykonanie wędki perfect , dostał u mnie dożywocie , jeszcze raz dzięki Kamil i pozdrawiam Rush112Normale w wykonaniu Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Właśnie dziś przetestowałem kolejny kijek od kolegi Mekamila zrobiony pod Curado 101.Kijek jest wspaniały, super się ładuje przy 5g. i b.dobrze odczuwalna praca przynęty . Złapane parę okonków (wróciły do wody) zabawa super. Wykonanie wędki perfect , dostał u mnie dożywocie , jeszcze raz dzięki Kamil i pozdrawiam Rush112na jakim blanku jeśli to nie tajemnica? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki71 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 część Kamil, mam pytanko o jakiegoś polecanego i zrobionego przez Ciebie kijka do XUL. Co mógłbyś mi zaproponować, jakie koszty? Dł do 2,2m, ćw 0,2-1,5g. Chociaż to ćw to tak orientacyjnie. Mam już Teój kijek na MHX i jest bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Mam patyk do naprawy.Nie mogę wysłać do Ciebie PW. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer58 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Wczoraj próbowałem zrobić castingowego skeletona w korku. Efekt wyszedł całkiem przyzwoity. A jak miło w ręku to leży Muszę spróbować zrobić sobie jednego z lajtów na skeletonie z pianką (uwielbiam piankę).dzień dobry, jestem posiadaczem może tego kija ma 200cm dlugości, i identyczny fragment dolnika jak na foto, czarne blanki ,ale nie ma dedykacji ,ze został zrobiony prze Pana, jednak kolega po kiju od którego odkupiłem kij wskazał na Pana autorstwojestem ciekawy co to za blanki skeletona o których Pan napisał w poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego dzień dobry, jestem posiadaczem może tego kija ma 200cm dlugości, i identyczny fragment dolnika jak na foto, czarne blanki ,ale nie ma dedykacji ,ze został zrobiony prze Pana, jednak kolega po kiju od którego odkupiłem kij wskazał na Pana autorstwojestem ciekawy co to za blanki skeletona o których Pan napisał w pościeSkeleton to rodzaj uchwytu - nie blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Jw - w tamtym poście chodziło o uchwyt, a co to był za blank to kto by to teraz pamiętał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi