Skocz do zawartości

Kije Mekamila - Wędki-KS

Mekamil

Rekomendowane odpowiedzi

Klenie już byly... dwa tygodnie temu... ale poki co zaden (na oko bo nei mierzylem) nie przekroczyl forumowego minimum...

Poza tym brzegi wysokie. aparatu bylo brak ino foto-komorka... ale z czasem mam nadzieje rozpracuje wode na tyle, że będzie okazja wrzucić jakieś ryby z tej wody....

Klenie już byly... dwa tygodnie temu... ale poki co zaden (na oko bo nei mierzylem) nie przekroczyl forumowego minimum...

Poza tym brzegi wysokie. aparatu bylo brak ino foto-komorka... ale z czasem mam nadzieje rozpracuje wode na tyle, że będzie okazja wrzucić jakieś ryby z tej wody....

mifek to uważaj bo "stara miłość nie rdzewieje" Oderka może pójść w odstawkę.... :D

Lubię takie cieki, można nad nimi odpocząć łowiąc w spokoju...

Patu najlepsze jest to ze w okolicy nikt tam za takimi rybami sie nie fatyguje... czasem jakis miejscowy ze splawiczkiem stanie albo ze sprezyną .... ploszac wszystko dookola. jeszcze rzadziej ktos ze sfisterem za szczupakiem w maju... a tak to nikt nie lowi bo malo wody, bo zielska duzo, bo nie idzie przynety poprowadzic.... :)

mifek to uważaj bo "stara miłość nie rdzewieje" Oderka może pójść w odstawkę.... :D

mieszkajać w Wiosce Z Tramwajami ciężko troche porzuić odre i jej pochodne... Ta rzeczka to taka odskocznia... i umilenie wyjazdu w odwiedziny do rodziny ;)

Szybka decyzja, dogranie szczegółów i to nerwowe czekanie - niestety obyło się bez Staszkowego odliczania ;) (pozdro staszek)

Dzięki Mifek. A wiesz  że robi się już  "Pawlisko" :lol:  no i jakoś obywa się bez odliczania :lol: :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez staszek

• 8 miesięcy temu...

Właśnie dziś przetestowałem kolejny kijek od kolegi Mekamila zrobiony pod Curado 101.Kijek jest wspaniały, super się ładuje przy 5g. i b.dobrze odczuwalna praca przynęty . Złapane parę okonków (wróciły do wody) zabawa super. Wykonanie wędki perfect , dostał u mnie dożywocie , jeszcze raz dzięki Kamil i pozdrawiam Rush112

.

Właśnie dziś przetestowałem kolejny kijek od kolegi Mekamila zrobiony pod Curado 101.Kijek jest wspaniały, super się ładuje przy 5g. i b.dobrze odczuwalna praca przynęty . Złapane parę okonków (wróciły do wody) zabawa super. Wykonanie wędki perfect , dostał u mnie dożywocie , jeszcze raz dzięki Kamil i pozdrawiam Rush112

Normale w wykonaniu Kamila :)

na jakim blanku jeśli to nie tajemnica?

• Like 1

• 8 lat później...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Wczoraj próbowałem zrobić castingowego skeletona w korku. Efekt wyszedł całkiem przyzwoity. A jak miło w ręku to leży biggrin.png Muszę spróbować zrobić sobie jednego z lajtów na skeletonie z pianką (uwielbiam piankę).

dzień dobry, jestem posiadaczem może tego kija  ma 200cm dlugości,  i identyczny fragment dolnika jak na foto, czarne blanki ,ale nie ma dedykacji ,ze został zrobiony prze Pana, jednak kolega po kiju od którego odkupiłem kij wskazał  na Pana autorstwo

jestem ciekawy co to za blanki skeletona o których Pan napisał w poście

dzień dobry, jestem posiadaczem może tego kija  ma 200cm dlugości,  i identyczny fragment dolnika jak na foto, czarne blanki ,ale nie ma dedykacji ,ze został zrobiony prze Pana, jednak kolega po kiju od którego odkupiłem kij wskazał  na Pana autorstwo

jestem ciekawy co to za blanki skeletona o których Pan napisał w poście

Skeleton to rodzaj uchwytu - nie blanku