Mekamil Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Nie, nie, za 5 miesięcy to ja znowu będę zbijał bąki, znaczy studiował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 A wracając do muchówki to bardzo mi się podoba. Dzisiaj trochę porzucałem. Naprawdę jestem z niej zadowolony, bo i bardzo ładnie mi wyszła i jakoś tak pasuje mi do ręki (mimo, że w muchowaniu mam bardzo nikłe doświadczenie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ciekawe kto pierwszy zrobi różowy kijek , ale w całości Robię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Wątek mi strasznie spadł to może dorzucę patyka, którego mam akurat na warsztacie. Wiem, że się powtarzam, ale ja naprawdę lubię taki styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Kamil może napiszesz coś więcej o tym patyczku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Chociaż moja miłość do dzielonych rękojeści przepadła z kretesem, to i tak bardzo gustownie dobraną kompozycję złożyłeś Kamilu.Zapodaj coś o blanku jeszcze, dla pełni obrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Kamil, nie znalazłbyś czasu, aby poćwiczyć z następną muchówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dzięki za miłee opinie Blank to jakiś spinowy no-name, 2,05 m, do 15 g. Największą zaletą jest niski modul węgla, więc ładnie się ładuje, no i cena - również stosunkowo niska A muchówkę... właśnie mam na warsztacie trzecią - 8WT, 305 cm Ćwiczę, bo na razie temat muchowego zbrojenia jest mi trochę słabo poznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Tak jak wcześniej pisałem http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=256007 msg_256007 .A teraz parę fotek.Jest dokładnie,czyściutko,poprawnie i nie ma się czego czepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 No mamy nowego rodbuilera na forum .Kamil czas myśleć o poważnym podejściu do tematu - może jakaś profesjonalna pracownia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @Jozi, to samo mówiłem Kamilowi ostatnio, że jak na bezrobotnego inzyniera to ma w ręku pewny fach co kolejny raz nam udowodnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak to wczoraj powiedziała babeczka na szkoleniu: ważne, żeby robić to, co się lubi robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @Friko Kupiłem od Kamila kijek UL potwierdza się perfekcyjne położenie lakieru na omotkach, a to świadczy o dużych umiejętnościach.Kamil już wypracował własny styl,da się to zauważyć na kielichu zakończenia szczytówki .Perfekcyjnie przezbroił mi kijek łącznie z darciem lakieru i spacingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ma chłopak talent i serce do tego co robi, co tu dużo gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To bardzo miłe, co mówicie, ale naprawdę trochę mi jeszcze brakuje do najlepszych. Okiem producenta jednak nieco inaczej się patrzy na kije i wiem, że nad paroma kwestiami jeszcze muszę popracować. Ale w końcu praktyka czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kamil zawsze tak mów że do najlepszych jeszcze mi trochę brakuje, jak osiądziesz na laurach to już po Tobie i Twojej twórczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Chyba polubiłem dyskretne wstawki ze srebrnej nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 I kolejny kijek poskładany przez Kamila: Jestem meega zadowolony z wykonania, z właściwości jakie kijek dostał (utrzymał) po zbrojeniu i z współpracy z Kamilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jeszcze dwie fotki: Omotka/lakierowanie przelotek i łączenia: Kij zbrojony na starszym blanku Pacific Bay w klasie #7. Jako się rzekło - zbrojenie ekono. Przelotki Batson Hard, Fuji Alconite na szczycie, uchwyt kołowrotka Fuji. Ascetycznie, ekonommicznie, ale mimo wszystko - cycuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 a takie fajne klapki to kamil w zestawie dorzuca ?? PS. fajna robota. czysto schludnie i praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A nie, klapki to inwencja małżonki, która robiła fotki. Tak żeby podkreślić, że się wędka zwie Globetrotter vel Włóczy-kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Dzięki za wstawienie fotek kijka.To był całkiem przyjemny projekt, cieszę się, że mogłem go dla Ciebie zbroić. No i bardzo mi miło, że również jesteś zadowolony z efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Dzięki za wstawienie fotek kijka. Nie ma sprawy To ja dziękuję za ekspresowe wykonanie projektu Pozostaje tylko zacząć łowić pełną gębą i sprawdzić kijek w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Te klapki to taki cichy Japan-style. Kijki świetne.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi