Friko Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 O masz, widocznie byłem tak zakręcony kijkami że do łba wleciało ale się nie utrwaliło... ja czasem ma tak w obecności zbyt wielu kijów / blanków, wybacz Kamil w każdym razie teraz do mnie DOTARŁO Ja Ci to też sugerowałem parę razy - więc czuję się teraz współodpowiedzialny Mam nadzieję że będziesz 03.09 na spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Hehe, dało się zauważyć, że byłeś mocno zaaferowany taką ilością dobra rozłożonego na główce Będę chciał oczywiście być, ale w tej chwili niestety nie mogę potwierdzić na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zmajstrowałem sobie UL'ka. 2,13 m, wyrzut myślę, że do jakichś 7 g. Waga patyka 88 g. Zbrojony w spiralę - może się w końcu do niej przekonam. Niesamowicie mi leży w ręku. Najchętniej zaraz bym go nad wodę zabrał, ale lakier jeszcze musi trochę doschnąć. Jutro to już nie ma zmiłuj - będzie testowany Na ostatnim foto widać dorobioną tulejkę - blank był kiedyś złamany na łączeniu i teraz wyciągnąłem go z zapomnienia i dałem nowe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Muszę chyba bardziej wierzyć w swoją myśl techniczną, bo kijek po prostu przerósł moje oczekiwania jeśli chodzi o akcję, pracę i wyżyłowanie osiągów multika Strach pomyśleć, co by było jakbym jeszcze postawił na nim bardzo lekkie przelotki (ale wtedy nie byłoby już tak ekonomicznie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam, Kamil a pomyśl o micro przelotkach Alconite, są prawie tak lekkie jak tytany no a cena jest przyjazna.A jak wrażenia z użytkowania kija uzbrojonego spiralnie?Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 No i cacy wyszło . Z micro to jeszcze te od forecasta, 0.70$ sztuka w zakupie, da się przeżyć. A to połączenie to zewnętrznie ze szkła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Microguide'y do mnie w ogóle nie przemawiają, ale przy takim kiju faktycznie mogłyby się dobrze sprawdzić. Niestety delikatny mrozik i... musiałbym każdego kija wersję letnią i zimową sobie robić Kilka patyków w spirali już uzbroiłem i męczyłem nad wodą. W tym przypadku sprawdza się bardzo dobrze. Ale stosowanie jej przy każdym blanku wydaje mi się być nie do końca racjonalne.Tuleja jest z jakiegoś kompozytu. Nieco przesztywnia, ale złącze i tak nie miało idealnego ugięcia, a w praktyce chyba na nic to nie wpływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kamil Ty tam już pomału myśl o tej mojej katapulcie Boleniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Myślę cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 No bo miejscówka pod ten maszt już powoli się otwiera a śmignąć tam trzeba że o Rany Boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Cześć Kamil, jak tam sprawa z Twoją stroną www? Jak się otworzy daj namiary. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Na pewno będzie pod adresem www.wedki-ks.com A coś dokładniej to myślę, że w połowie września już będzie można zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Dzisiaj otrzymałem od Kamila dwa kije Batsona-staranne wykonanie,szybka realizacja-polecam.W niedzielę testowanie wędek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 No i powstał kijek LEVIATHAN tak w sam raz pod moje bezsterowce o tej samej nazwie.Rodbuilder spisał się bardzo dobrze,czyściutko omotki położone i zalakierowane profi.Kamil ma duży potencjał moim zdaniem.Co jeszcze 1.Odbiera zawsze telefon.2.Odpowiada na maile3.Bardzo terminowy4.Na 100% jest człowiekiem który nikogo,nigdy nie przewali na kasę.Kijek jest ukręcony na blanku BLRBR2126MH 3,20 cw.10-42 10-20lb.Uchwyt gąbka-twarda jak skała ,przelotki Fuji SIC na całej długości w srebrnych ramkach,pierścienie matagi-a broniła się chłopaczyna przed tym i wyszło to co miało.Dzięki Kamilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Tomy, a ile to waży na gotowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Piekna wedka. Swietna robota Kamil! Pozdrawiam i zycze Tomy udanych lowow na lewiatana lewiatanami Guzu p.s. a co z multikiem ? leviatan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 p.s. a co z multikiem ? leviatan ? Podobno Ito coś projektował, ale raz nie odebrał telefonu i teraz Tomy szuka nowego wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 No mojej wadze miga 179-180g.Ogólnie kij sprawia wrażenie bardzo lekkiego Co do multikaLeviathanto napisałem do Ito ale bez odzewu.Jak nie chce to niech nie robi. Będzie śmigał z Ryogą a może Daiwą Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 OK, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam , Wędeczka wyszła zacna. Masa gotowego kijka bardzo niska , biorąc pod uwagę , że downgrip jest dość długi , a blank przy tej długości i mocy pewnie w okolicach 100-120 waży. Profeska. Pozdrawiam i życzę połamania Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Dzięki Tomy!Mam nadzieję, że kijek przyniesie Ci mnóstwo 'dalekich' i dużych boleni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 No testowałem i Leviathan 28g leci 70metrów-mierzone nie wyssane z palca.Patyk nie męczy ręki pójdzie do niego jeszcze inny multi narazie jest Ryoga 2020 a będzie Daiwa Z lub morskie Curado 201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Połączenie korka aglomerowanego z pianką nawet nie wygląda źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Bardzo ładnie, aglomerowany bardzo fajnie kontrastuje z ciemnymi wstawkami - ćwiczyłem to na rękojeści jednogo z moich MHX z tym że tam aglomerowany łączony był bezpośrednio z czarnym burntem. Jedyna rzecz jaką był dodał do rękojeści na zdjęciu to cienki srebrny pierścionek pomiędzy uchwytem a korkiem, ale saute też ładnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja bardzo nie lubię wszelkiego rodzaju pierścionków. W kijach dla siebie nigdy ich nie montuję. Chociaż ostatnio starałem się przemóc i nawet ładne to, ale już nie tak ekonomiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi