rybak109 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Bardzo ładny dolniczek z tym korkiem super robota, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 A jak już zrobiłem zdjęcia to wrzucę do wątku Jak zwykle u mnie króluje prostota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 A co to to zieloniutkie ? Rogue Rivera gdzieś trafiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie, to jest blank muchowy uzbrojony pod kleniowego spinerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Na takie delikutaśne, ale bardziej pod okonia, to się nowy MHX pokazał, z parametrów taka witeczka jak lubisz: S871-2-MHX 7'3 1.3 2-6 1/32 - 3/16 Moderate Ultra-Lt 0.350 4.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Na takie delikutaśne, ale bardziej pod okonia, to się nowy MHX pokazał, z parametrów taka witeczka jak lubisz: S871-2-MHX 7'3 1.3 2-6 1/32 - 3/16 Moderate Ultra-Lt 0.350 4.5Miałeś go może w rękach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie, niedawno się pojawił w mudhole, nie wydaje mi sie ze ktos juz zdazyl sie zalapac. Generalnie, cichaczem wprowadzili klikanascie nowych modeli blankow chyba - jak widac warto przegladac czasem katalogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No nic, dzięki w każdym razie za cynk, na pewno będę chciał się mu bliżej przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Na takie delikutaśne, ale bardziej pod okonia, to się nowy MHX pokazał, z parametrów taka witeczka jak lubisz: S871-2-MHX 7'3 1.3 2-6 1/32 - 3/16 Moderate Ultra-Lt 0.350 4.5Bardzo fajny blank. Akcją przypomina Phenixa FX761-2, ale ma więcej mocy w dolniku. Będę miał fajnego lajta, nie skrajnego, ale nieco bardziej uniwersalnego. A odnośnie projektów to ostatnio zrobiłem takie dwa, które co prawda niezbyt w moim stylu, ale efekt naprawdę mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ciekawe Kijki Kamil, Dla mnie troche za skromne ale bije z nich indiwidualizm! Pisales ze juz z dodatkami to juz malo ekonomicznie, niby tak ale Custom musi byc inny wiec czasem warto siegnac po cos innego. zdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Na takie delikutaśne, ale bardziej pod okonia, to się nowy MHX pokazał, z parametrów taka witeczka jak lubisz: S871-2-MHX 7'3 1.3 2-6 1/32 - 3/16 Moderate Ultra-Lt 0.350 4.5Bardzo fajny blank. Akcją przypomina Phenixa FX761-2, ale ma więcej mocy w dolniku. Będę miał fajnego lajta, nie skrajnego, ale nieco bardziej uniwersalnego. O, dzięki za info - rozumiem że już do Ciebie dotarł mógłbyś wstawić jakieś fotki z ugięciem blanku do wątku? swojego albo blankach MHX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 W sumie to już dawno, ale dopiero teraz zaczynam myśleć, jak go ubrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No to tym bardziej jak kombinujesz coś ze spacingiem - wrzucaj na stronę Pod spina będzie czy pod casta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No proszę Cię... prawie mnie obraziłeś oczywiście, że pod casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ... no trudno, co robić - ale zdjęcia wstaw i tak, przynajmniej samego blanku zanim pójdzie na zmarnowanie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 W wolnej chwili coś cyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Chciałbym - i proszę z góry o wybaczenie za off top - zaznaczyć w niniejszym wątku, że Kamil nie tylko tworzy świetne wędziska, ale również potrafi z gotowego, używanego i mocno zużytego kija wyczarować coś nowego i pięknego. Szczegóły opisałem w dziale SPRZEDAM, wątek Polecam kontrahenta. I naprawdę polecam...Pozdrawiam,Grego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Hej Kamil, Napisałem Ci ważną wiadomość w sprawie mojego batsona. Czekam na odpowiedź, to dość ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Czy ktoś wie co się dzieje z Kamilem? Dawno na forum nie gościł a telefon nie odpowiada. Urlop ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No co WY może z kilka dni temu z Kamilem rozmawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Fakt. Nie odbiera tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Moze mailem sprobuj - mi na maila odpisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi