Skocz do zawartości

Kije Mekamila - Wędki-KS

Mekamil

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Na takie delikutaśne, ale bardziej pod okonia, to się nowy MHX pokazał, z parametrów taka witeczka jak lubisz:

S871-2-MHX 7'3 1.3 2-6 1/32 - 3/16 Moderate Ultra-Lt 0.350 4.5

Bardzo fajny blank. Akcją przypomina Phenixa FX761-2, ale ma więcej mocy w dolniku. Będę miał fajnego lajta, nie skrajnego, ale nieco bardziej uniwersalnego.

A odnośnie projektów to ostatnio zrobiłem takie dwa, które co prawda niezbyt w moim stylu, ale efekt naprawdę mi się podobał.

post-440-1348916741,1236_thumb.jpg

post-440-1348916741,353_thumb.jpg

Na takie delikutaśne, ale bardziej pod okonia, to się nowy MHX pokazał, z parametrów taka witeczka jak lubisz:

S871-2-MHX 7'3 1.3 2-6 1/32 - 3/16 Moderate Ultra-Lt 0.350 4.5

Bardzo fajny blank. Akcją przypomina Phenixa FX761-2, ale ma więcej mocy w dolniku. Będę miał fajnego lajta, nie skrajnego, ale nieco bardziej uniwersalnego.

O, dzięki za info - rozumiem że już do Ciebie dotarł :D mógłbyś wstawić jakieś fotki z ugięciem blanku do wątku? swojego albo blankach MHX ?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Chciałbym - i proszę z góry o wybaczenie za off top - zaznaczyć w niniejszym wątku, że Kamil nie tylko tworzy świetne wędziska, ale również potrafi z gotowego, używanego i mocno zużytego kija wyczarować coś nowego i pięknego. Szczegóły opisałem w dziale SPRZEDAM, wątek Polecam kontrahenta. I naprawdę polecam...

Pozdrawiam,

Grego

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...