jerry hzs Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Krakusy ...prosze o wszystkie info o tych woblerach , moze link ?dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bajzi Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 W FM mają dosyć du?źy wyb?łr, moim zdaniem jedne z najlepszych wobler?łw na pstrągi. Z resztą wydają się ?źe to woblery robione pod te ryby. Mniejsze modele dobre na klenie. Mankamentem są mikro kotwiczki rzadko widywane u innych producent?łw. Zdarzały mi się spady więc od razu wymieniam o numer lub dwa większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okoń Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witaj,tu masz link do strony producenta http://www.krakuski.com/ mo?źe coś dla siebie znajdziesz.Wobki pstrągowe są niekt?łre bardzo łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Krakusy ...prosze o wszystkie info o tych woblerach , moze link ?dziekuje Mogę Ci podesłać - mam ich ... - za małe jak dla moich pstrąg?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dzieki za wiesci i link . Interesuja mnie ludzie ktorzy je robia ...ludzie sa najwazniejsi ...polska elita rzemiosla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Remek pajaczku wodniaczku robia tez wieksze 7cm ...no chyba ze jedziesz na Skiery Mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 A to ja ich nie mam. Krakuski kupiłem z 4 lata temu, mo?źe więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 nie zawsze duzy wobler to duzy pstrag ...duza przyneta to duza ryba ...to podejscie ma w sobie kazdy i ja tez ...dopoki mala nie zlowi najmocniejszy przyklad to muskie 48 cali na Horneta 6 na Lake of de Wodds ...zalozony na walleyka po wielu probach mlocenia wiaderkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Krakusy Jurku to moje ulubione woblery pstrągowe. 4 cm krakusek dał mi na Sanie mojego największego jak na razie potokowca Swoją przygodę ze spinningiem (1993)zaczynałem z pudełkiem, w kt?łrym miałem właśnie kilka krakusk?łw i Salmiak?łw. To były czasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kriss Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Krakuski to tak?źe moje ulubione wobki na klenia. Zgadzam się co do kotwiczek - w mniejszych modelach z reguły na tył zakładam dwa numery większą, a przednią po prostu zdejmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dzieki za opinie czy znacie autora firmy ...prosilbym kilka slow o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Krakusy kupowałem najczęściej przez znajomych z Krakowa, m.in. u p. Janusza Czulaka. Nie znam aktualnego ich producenta. Krakusy były zawsze nieuzbrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Przygotowuje się właśnie na jutrzejsze otwarcie sezonu pstrągowego , przy okazji zrobiłem fotkę moich Krakusk?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dzieki Tpe1 ...na stronce pisze ze pan Zdzislaw Pralat je robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktos Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Krakuski, woblery moim zdaniem stworzone na pstragi większe modele(rzadziej widywane w sklepach) sprawdzały mi się tak?źe na wyprawach sandaczowych. Producent tych zacnych przynet prowadzi mały sklepik wędkarski w kt?łrym mo?źna nabyć po bardzo dobrych cenach te woblery w krakowie przy ulicy mogilskiej o ile się nie mylę 52. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bluzer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wsp?łłzało?źycielem i konstruktorem przynet jest Janusz Czulak,własciciel sklepu wedkarskiego i prezes (najliczniejszego) Koła Zwierzyniec w Krakowie. Swego czasu był jednym z lepszych poławiaczy głowatki na południu Polski. NIestety nie wiem na ile teraz Pan Janusz jest zaanga?źowany w produkcje wobler?łw bo słyszałem ,ze problemy zdrowotne nie pozwalaja juz mu się w to bawićpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wtedy kiedy ja kupowałem to właśnie od samego producenta. Była to bardzo miła transakcja ubarwiona długą rozmową na temat pstrąg?łw i ... tego co na nie łowię i gdzie. Krakuski są podstawową przynętą rognisa na brzany <_< PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bluzer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Poszperałem w internecie i z tego co widze to oferta krakusk?łw jest dośc uboga Takiego wobka kupiłem jakić czas temu w krakowskim sklepie Merlin. Coprawda trzymany był pod ladą,ale nie było najmniejszych problem?łw by go kupic. Krakusk?łw,tych niedostępnych w internetowych sklepach jeszcze troche było a mysle,?źe warto sie nimi zainteresowac Jesli ktos byłby zainteresowany moge podac namiary na wspomniany sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Moja największa 71cm brzana padła właśnie na krakusa. Ja łowię nimi ju?ź od dawna, kupowałem je jak jeszcze mieszkałem w Krakowie właśnie w sklepie J.Czulaka.pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 oj wy szczesciarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -PYTOON- Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jerry są to dobre woblery, przeze mnie często niedoceniane z uwagi na to i?ź do łowienia u?źywam multiplikator?łw (ich niska waga mnie zniechęcała w por?łwnaniu do wielkości woblera ale niestety jest cecha wielu dobrych przynęt). Nie będę pisał o rekordowych rybach złowionych na krakuski, ale łowienie na nie daje du?źe prawdopodobieństwo wystąpienia regularnych połow?łw . Ciekawostką w tych woblerach są stery wygięte w p?łłksię?źyce, dające im charakterystyczną pracę. Z najbardziej dziwnych ryb złowionych na krakuska mogę wymienić wzdręgi i karpia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 dzieki za opinie temat bedzie badany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mam gdzieś jeszcze kilka Krakusk?łw z innym sterem, naciętym tak jak Rapala Orginal. Chodziły płycej i drobniej. Znalazłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 musk Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam, ostatnio poszedłem do wędkarskiego (wsponianego Marlina w Krakowie) z zamiarem zdobycia kilku sztuk legendarnych Krakusk?łw. (Faktycznie, jest ich tam niemało)Ale są pewne rozbie?źności co do ich wyglądu i producenta...Te na stronie krakuski.com są oklejane kalkomanią lub czymś podobnym (nie wiem, nie znam się) a producentem jest p.Prałat, natomiast te w sklepie są malowane ręcznie i r?ł?źnią się między sobą nie tylko kolorami ale i sterami itp. a sprzedawca powiedział, ?źe kupuje je u producenta- p. Czulaka, przy czym zaznaczył, ?źe nie jest pewien czy w tej chwili to on je dalej produkuje... sprostuje ktoś?Jeśli to ja namieszałem, to proszę poprawcie mnie i nie bądźcie źli za zamieszanie PS. Te malowane ręcznie są bardzo przekonujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Dlaczego nie kupisz u źr?łdła? Przecie?ź byłeś na http://www.krakuski.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 musk Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Na stronie są seryjne (odlewane chyba z pianki) a ja chcę sprawdzić te?ź produkcji ręcznej, a tam ich nie ma. Zainteresowała mnie za to sprawa, o kt?łrej pisałem wcześniej. Jak będę w sklepie to dam znać jak to jest (jeśli się dowiem). I wstawię zdjęcia, bo mo?źe nie wszyscy wiedzą o czym piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jerry hzs
Krakusy ...prosze o wszystkie info o tych woblerach , moze link ?
dziekuje
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi