bober Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 wysłałem zamówienie na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 wysłałem zamówienie na privzarejestrowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Kolejne ciekawe realizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Dotarło i moje zamówienie. Polaryzacja z korekcją wzroku super sprawa. Kontakt, doradztwo i wykonanie na najwyższym pozionie. Nie pozostało mi nic innego jak serdecznie polecić twórcę i jeszcze raz podziękować za pełen profesjonalizm. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Bardzo się cieszę ze się podobają i funkcjonują jak trzeba ????Kolejne polary ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ostatnia produkcja. Bardzo ciężkie do wykonania. Niestety cenę tak wygiętych opraw ustalamy indywidualnie....Ale jestem bardzo zadowolony z efektu....niestety tanio nie jest ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert22 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 WitamCzy są dostępne szkła - 9,5 i -9. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejcz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Dzisiaj dotarła i moja para polarów. Na sucho wyglądają bajecznie, nie mogę się doczekać aż wypróbujję je w boju tj. na rybkach albo podczas podróży autem! Wiktor - bardzo uprzejmy i pomocny, super kontakt i super robota. Niezdecydowanym - polecam! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 WitamCzy są dostępne szkła - 9,5 i -9. PozdrawiamJak najbardziej są możliwe w indeksie 1.6 Dzisiaj dotarła i moja para polarów. Na sucho wyglądają bajecznie, nie mogę się doczekać aż wypróbujję je w boju tj. na rybkach albo podczas podróży autem! Wiktor - bardzo uprzejmy i pomocny, super kontakt i super robota. Nie zdecydowanym - polecam! Bardzo sie ciesze Zrobilem im zdjecia i postaram sie wkleic wieczorem bo naprawde fajnie wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Obiecane fotki....realizacja takiego zamówienia to sama przyjemność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert22 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 WitamProsiłbym o kontakt chciałem zapytać o szczegóły. PozdrawiamAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Witaj KolegoDostalem na chwile do ponoszenia okulary, jakie dostaje pacjent podczas zabiegu z laseroterapii. Szkla moooocno granatowe...spojrzalem na slonce..bajka..nawet powieka mi nie drgnela. Na wode...hmmm...ryb nie zobaczylem.Ale oprawka to jakas masakra...nie do noszenia na dluzej. Mimo znakomitych oslon boczny h i policzkowych...I pytanie. Kolego, co to za szkla? Da sie je wstawic do normalnych opraw?PozdrawiamAlek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Nigdy nie miałem kontaktu z tymi szkłami chyba że na rehabilitacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Hej, ile wyniosły te okularki? Pozdrawiam Obiecane fotki....realizacja takiego zamówienia to sama przyjemność IMG_1153.jpgIMG_1155.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Hej, ile wyniosły te okularki? Pozdrawiam Te akurat nie mam pojecia bo byly w pakiecie z drugą parą. Tak na szybko to wychodzi okolo 680 zł max 800 zł w zaleznosci od mocy szkieł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobskip Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Hej, ile wyniosły te okularki? Pozdrawiam Podpinam się pod pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Co oznacza progresywność szkieł i czy jest jeszcze opcja pośrednia pomiędzy 40% i 80%? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Podpinam się pod pytanieWczesniej odpowiedziałem Co oznacza progresywność szkieł i czy jest jeszcze opcja pośrednia pomiędzy 40% i 80%?Nie mam pojecia co oznacza "progresywność szkieł" nie znam takiego pojęcia. Czy chodzi o szkła progresywne? Istnieje tylko 40% i tylko dla szarego 80% dla szarego,szarozielonego i brązowego. Po nałożeniu antyrefleksu szkła stają się jaśniejsze ale nie jestem w stanie ocenić wartosci procentowych Edytowane 5 Października 2016 przez Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Tak chodziło mi o szkła progresywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 800 + oprawki czy juz całość? Te akurat nie mam pojecia bo byly w pakiecie z drugą parą. Tak na szybko to wychodzi okolo 680 zł max 800 zł w zaleznosci od mocy szkieł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 800 + oprawki czy juz całość? Pytałeś o okulary wiec całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 W sumie racja. Dzięki! Zbieram fundusze i mam nadzieje ze na styczeń będę miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Podziękowania dla Wiktora za wykonanie dla mnie 2 par jedne z polaryzacją i drugie z białymi szkłami .Ze względu na moja dużą wade nie było to łatwe ale się udało.Polecam usługi Wiktora ,fachowo,bardzo atrakcyjnie cenowo ,solidnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Podziękowania dla Wiktora za wykonanie dla mnie 2 par jedne z polaryzacją i drugie z białymi szkłami .Ze względu na moja dużą wade nie było to łatwe ale się udało.Polecam usługi Wiktora ,fachowo,bardzo atrakcyjnie cenowo ,solidnie.Bardzo dziękuję za miłą opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Wiktor - wysłałem priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi