Wiktor Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Łatwe WX w obróbce nie są ale się da Cieszę się że pasują.PozdrawiamW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Na wyprzedaży garażowej miałem okazję zaprezentować "Św.Grala" przyjęty został bardzo dobrze i od razu kilka egzemplarzy zostało zamówionych Co sądzicie?? Wyglądają ciekawie?? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Cześć Wiktor, czyli mogę zamawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Cześć Wiktor, czyli mogę zamawiać? Tak już możemy działać Będę dzwonił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Wiktor czy możesz coś wykombinować w polaroidzie dla kogoś z astygmatyzmem lewego oka ,kolega potrzebuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Wiktor czy możesz coś wykombinować w polaroidzie dla kogoś z astygmatyzmem lewego oka ,kolega potrzebuje .Pewnie że tak. Sam mam astygmatyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Wiktor z jakich oprawek można wybierać ? Okulary bez korekcji też robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Okularki zamówione...Czekam z niecierpliwością.[emoji4] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwadziesciaszesc Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 witam Pytanie jak kolega wyżej,z jakich marek opraw można wybierać? Czy ewentualnie masz jakąś strone ze swoją ofertą? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 WitamMoja oferta wisi na ścianach w zakładzie Wchodzi w rachubę wysyłka opraw po uzgodnieniu na PW.PozdrawiamWiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildEast_dzikiwschod Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Dziś dotarły do mnie moje nowe/stare okulary z nowymi szkłami wstawianymi przez Wiktora. Jestem mega zadowolony, lustro robi robotę . Szczerze polecam, fachowiec w 100%. PozdroMateusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Dzięki Mateusz Niech pomogą siać postrach wśród boleni PozdrawiamWiktor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Wiktor, mam pytanie - czy da się pogodzić okulary "wędkarskie" oraz "samochodowe" ? Wędkarskie - chodzi mi oczywiście o polaroidy a samochodowe o tzn "antyrefleksy" czy jak to tam sie nazywa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Jak najbardziej, sam używam w samochodzie polaryzacji z antyrefleksem dedykowanym do jazdy samochodem.Ale to zawsze będą przynajmniej w 30 % szkła zabarwione na kolor szary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 O, a dlaczego akurat na szary ? Mógłbyś wrzucic jaką fotkę jak wyglądaja takie szkła / okulary wędkarsko-samochodowe ps.dodam że cały czas mam na myśli okulary bez korekcji czyli "zerówki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 O, a dlaczego akurat na szary ? Mógłbyś wrzucic jaką fotkę jak wyglądaja takie szkła / okulary wędkarsko-samochodowe ps.dodam że cały czas mam na myśli okulary bez korekcji czyli "zerówki"Najjaśniejszą polaryzację do której mam dostęp to kolor szaryDla przykładu jedne z ostatnich które zrobiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) I jeszcze kilka ostatnich produkcji WX ze szkłami szarymi z dołożonymi powłokami zmieniającymi widzenie na żółto Bardzo fajne stylistycznie oprawki Goggle z lustrem pod kolor Rewelacyjna oprawka Oakley Turbine Bardzo lekka i wytrzymała oprawa Fresco z polaryzacją i lustrem ale dodatkowo ze wsparciem akomodacji dla wczesnych presbiopów Po ludzku, dolna cześć szkła posiada dodatek to czytania czyli wiązania cienkich żyłek i małych muszek Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Wiktor 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Bardzo fajne stylistycznie oprawki Goggle z lustrem pod kolor IMG_6562.jpeg IMG_6564.jpeg IMG_6563.jpeg Zgadza się.Te okularki Wiktor zrobił dla mnie...Szczerze?Okularki bomba,na twarzy prezentują się super,są lekkie,szkiełka z korekcją,cylindry.Przeznaczenie to samochód,na łódkę i plażę...Ocena to 10/10...Wiktor pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 W trakcie poszukiwań nowych szkieł znalazłem bardzo ciekawy brąz Sam jestem pod wrażeniem i przestanę brąz odradzać te sam sobie zrobię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Polaryzacja z filtrami dla kierowców Edytowane 25 Czerwca 2018 przez Wiktor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjedrzejczyk Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Witam,poszukuję różowych (!) szkieł -2,5 i -2 z astygmatyzmem (mogę przesłać skan recepty). Obecnie mam różowe Orvisy i sprawują się pięknie ale niestety nie są korekcyjne. Jest szansa na takie zestawienie? Proszę o ewentualną informację wraz z wyceną na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Witam,poszukuję różowych (!) szkieł -2,5 i -2 z astygmatyzmem (mogę przesłać skan recepty). Obecnie mam różowe Orvisy i sprawują się pięknie ale niestety nie są korekcyjne. Jest szansa na takie zestawienie? Proszę o ewentualną informację wraz z wyceną na priv.Różowe szkła z polaryzacją?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjedrzejczyk Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Różowe szkła z polaryzacją??Dokładnie takie mam - rewelacyjne ( tyle, że nie korekcyjne). Zrobię fotkę w wolnej chwili. Kupiłem je jakieś 15 - 12 lat temu - jak już wspominałem Orvis. Edytowane 18 Lipca 2018 przez jjedrzejczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Dokładnie takie mam - rewelacyjne ( tyle, że nie korekcyjne). Zrobię fotkę w wolnej chwili. Kupiłem je jakieś 15 - 12 lat temu - jak już wspominałem Orvis.Nie znam producenta produkującego takie szkła. Podeślij zdjęcie chętnie zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi