Skocz do zawartości

Okulary Polaryzacyjne z korekcją

Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Pisałem już na PW ale może przydać się jeszcze komuś

Najlepsze do nocnej jazdy jakie znam to szkła blue blocker. Nie da się w tym jeździć w dzień ale w nocy rewelacja ;)

Dla zobrazowania 

http://www.spragnienizdrowia.pl/tir-blue-blocker-okulary-noc-dzie%C5%83-dla-kierowc%D0%B8%D0%BEw-odcienie-%C5%BC%C3%B3%C5%82tego-i-z%C5%82ota/p_2650/

Ps. powyższy link wziąłem z googli, nie znam ludzi ;)

Czy te okularki nadają się na wieczór na rower ? Ochrona przed fruwającymi robalami potrzebna.

Pisałem już na PW ale może przydać się jeszcze komuś

Najlepsze do nocnej jazdy jakie znam to szkła blue blocker. Nie da się w tym jeździć w dzień ale w nocy rewelacja ;)

Dla zobrazowania 

http://www.spragnienizdrowia.pl/tir-blue-blocker-okulary-noc-dzie%C5%83-dla-kierowc%D0%B8%D0%BEw-odcienie-%C5%BC%C3%B3%C5%82tego-i-z%C5%82ota/p_2650/

Ps. powyższy link wziąłem z googli, nie znam ludzi ;)

Dzieki za info ,musze je miec do soboty ,-a ten sklep to chyba jest  zagramaniczny 

Witam. Okulary z korekcja astygmatyznu można jak najbardziej wykonać z szkła i z polaryzacja. Droga sprawa to kwestia oprawy nie we wszystkie można wstawić ale w większości się udaje. Bardzo fajnym rozwiązaniem są gotowe oprawy z nakładka i polaryzacyjny i marki solano. Pytanie co kto woli...

Moje pierwsze od Wiktora :)

Kto ma -3,75 i -4,5 do tego astygmatyzm, ten zrozumie moją radość :D

Stosowałem do tej pory różne substytuty, w formie nakładek, oprawek na oprawki, dedykowanych okularów korekcyjnych z oprawą posiadająca nakładkę... wszystko jakoś tam spełnia swoją funkcję, ale dopiero dedykowane okulary to jest pełnia szczęścia :)

Dzięki Wiktor za sprawny proces zakupu okularów na odległość, a mimo to z przymierzaniem opraw i merytorycznym doradztwem ;)88dce67f9b3d72d3e7a905036e765da9.jpg

• Like 6

Gorąco polecam Wiktora.

Okulary świetnie wykonane, doskonały kontakt i profesjonalne podejście do doboru okularów.

Przez cały proces Wiktor służył radą i był zawsze bardzo pomocny.

Jak widać jestem kolejnym zadowolonym klientem :)

Serdeczne pozdrowienia

Jacek

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Bardzo dziękuje za dobre opinie :) to mnie dopinguje do cięższej pracy i udoskonalania szkieł :)

Nawet na studia kolejne poszedłem żeby temat bardziej zgłębić! :)

Na nowy 2019 szykują się nowości :)

Pozdrawiam Wszystkich 

Wiktor

Edytowane przez Wiktor
  • Like 4

• 2 tygodnie później...

Polecam kolegę Wiktora super kontakt doradztwo i wykonanie . Kto chcial zrobic sobie takie okularki wie ile wołają za same szkła. Dlugo używałem soczewek i zwykłych okularów słonecznych jednak komfort pozostawiał dużo do życzenia. To jeden z moich lepszych zakupów .

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Pytanie: nie chce polaroidow (echosonda ;), ale za to chcialbym okulary zaslaniajace swiatlo padajace z boku i gory (nawet chetniej moglbym tez kupic same "oslony boczne" jak do okularow bhp szczegolnie jesli beda lekko "przydymione") Da rade takie cudo zalatwic? na razie zrobilem sobie takie postapo z 2 kawalkow detki rowerowej znitowanych razem.. ;)

• Dodaj nową pozycję...