godski Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Pisałem już na PW ale może przydać się jeszcze komuś Najlepsze do nocnej jazdy jakie znam to szkła blue blocker. Nie da się w tym jeździć w dzień ale w nocy rewelacja Dla zobrazowania http://www.spragnienizdrowia.pl/tir-blue-blocker-okulary-noc-dzie%C5%83-dla-kierowc%D0%B8%D0%BEw-odcienie-%C5%BC%C3%B3%C5%82tego-i-z%C5%82ota/p_2650/ Ps. powyższy link wziąłem z googli, nie znam ludzi Czy te okularki nadają się na wieczór na rower ? Ochrona przed fruwającymi robalami potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Pisałem już na PW ale może przydać się jeszcze komuś Najlepsze do nocnej jazdy jakie znam to szkła blue blocker. Nie da się w tym jeździć w dzień ale w nocy rewelacja Dla zobrazowania http://www.spragnienizdrowia.pl/tir-blue-blocker-okulary-noc-dzie%C5%83-dla-kierowc%D0%B8%D0%BEw-odcienie-%C5%BC%C3%B3%C5%82tego-i-z%C5%82ota/p_2650/ Ps. powyższy link wziąłem z googli, nie znam ludzi Dzieki za info ,musze je miec do soboty ,-a ten sklep to chyba jest zagramaniczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Czy te okularki nadają się na wieczór na rower ? Ochrona przed fruwającymi robalami potrzebna.z całą pewnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinningista 115 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Witam. Okulary z korekcja astygmatyznu można jak najbardziej wykonać z szkła i z polaryzacja. Droga sprawa to kwestia oprawy nie we wszystkie można wstawić ale w większości się udaje. Bardzo fajnym rozwiązaniem są gotowe oprawy z nakładka i polaryzacyjny i marki solano. Pytanie co kto woli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Segna Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Wiktor zrobił mi już kilka par okularów i na pewno do niego wkrótce wrócę po kolejne, polecam wszystkim! Trafiłam tu z Forum Subaru, całkiem przypadkiem PozdrawiamAga 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Moje pierwsze od Wiktora Kto ma -3,75 i -4,5 do tego astygmatyzm, ten zrozumie moją radość Stosowałem do tej pory różne substytuty, w formie nakładek, oprawek na oprawki, dedykowanych okularów korekcyjnych z oprawą posiadająca nakładkę... wszystko jakoś tam spełnia swoją funkcję, ale dopiero dedykowane okulary to jest pełnia szczęścia Dzięki Wiktor za sprawny proces zakupu okularów na odległość, a mimo to z przymierzaniem opraw i merytorycznym doradztwem 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bharanek Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Gorąco polecam Wiktora. Okulary świetnie wykonane, doskonały kontakt i profesjonalne podejście do doboru okularów.Przez cały proces Wiktor służył radą i był zawsze bardzo pomocny. Jak widać jestem kolejnym zadowolonym klientem Serdeczne pozdrowienia Jacek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Bardzo dziekuje Edytowane 29 Listopada 2018 przez Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Wielu nas,tych zadowolonych klientów oczywiście .Żona także bardzo zadowolona , co przy zakupach na odległość trudne jest do osiągnięcia dla płci przeciwnej . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 WileyX Legend plus szkła z korekcja ,wykonanie perfekcyjne;) polecam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 WileyX Legend plus szkła z korekcja ,wykonanie perfekcyjne;) polecamBardzo mi się podobają Czekam na relacje z terenu i życzę od pierwszego dnia sezonu samych 50+ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Z ciekawości, jaki jest poziom przyciemnienia w tych szkłach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Z ciekawości, jaki jest poziom przyciemnienia w tych szkłach?Około 40% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Wiktor zrobił mi już kilka par okularów i na pewno do niego wkrótce wrócę po kolejne, polecam wszystkim! Trafiłam tu z Forum Subaru, całkiem przypadkiem PozdrawiamAgaBardzo dziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Również użytkuję okulary od Wiktora i to jeden z lepszych zakupów z całego roku 2018 . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Bardzo dziękuje za dobre opinie to mnie dopinguje do cięższej pracy i udoskonalania szkieł Nawet na studia kolejne poszedłem żeby temat bardziej zgłębić! Na nowy 2019 szykują się nowości Pozdrawiam Wszystkich Wiktor Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Wiktor 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Również użytkuję okulary od Wiktora i to jeden z lepszych zakupów z całego roku 2018 .Potwierdzam, moje mają już za sobą 3 sezony i uważam, że to najlepiej wydane pieniądze a kontakt, doradztwo i podejście do klienta rewelacja. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziedzic777 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Poproszę o jakiś katalog i kontakt.Gdzie jest Pana zakład? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Wiktor, priv. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Polecam kolegę Wiktora super kontakt doradztwo i wykonanie . Kto chcial zrobic sobie takie okularki wie ile wołają za same szkła. Dlugo używałem soczewek i zwykłych okularów słonecznych jednak komfort pozostawiał dużo do życzenia. To jeden z moich lepszych zakupów . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Wiktor to solidna firma nawet jeżeli chodzi o okulary korekcyjne jakich używam.Polecam nie tylko polaryzacyjne ale i zwykłe korekcyjne zrobić . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Pytanie: nie chce polaroidow (echosonda , ale za to chcialbym okulary zaslaniajace swiatlo padajace z boku i gory (nawet chetniej moglbym tez kupic same "oslony boczne" jak do okularow bhp szczegolnie jesli beda lekko "przydymione") Da rade takie cudo zalatwic? na razie zrobilem sobie takie postapo z 2 kawalkow detki rowerowej znitowanych razem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 A co mają okulary polaryzacyjne do echosondy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 A co mają okulary polaryzacyjne do echosondy?Przez polaryzację niektóre ekrany są niewidoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Konkretnie który producent wypuścił takiego bubla? Miałem echo Humminbird, Lowrance, Garmin i nigdy nie było problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi