Wiktor Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 jestem zainteresowany tematem - reszta PWZadzwon proszę, kontakt w wiadomości.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Polecam okulary. Szybko I profesjonalnie. Dzięki Wiktor. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Polecam okulary. Szybko I profesjonalnie. Dzięki Wiktor.Bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Dołączam się do pozytywnych opini o profesjonalnym podejściu do klienta przez Wiktora.Dziękuję za szybkie ogarnięcie tematu.Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Wiktor przypominam o jasnej polaryzacji .... przy mojej wadzie wzroku jakby dało rade. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Witam,poprosze o oferte na email zuraw16@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Wiktor przypominam o jasnej polaryzacji .... przy mojej wadzie wzroku jakby dało rade.Piotr nie ma możliwości, myślałem ze już Ci mówiłem przez telefon. Max to 1,59 więc w rachubę wchodzi tylko jakaś mała oprawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidW Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 @Wiktor napisałem na priv Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 dam znać jutroPozdrawiamW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Wysłałem priv - prosze o odpowiedź Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Witam, brak odpowiedzi - mam nadzieje, że nie Covid.... i ciągle działasz... pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Witam, brak odpowiedzi - mam nadzieje, że nie Covid.... i ciągle działasz... pozdrawiamHejA gdzie tam to nie wirus celebryta to klęska urodzaju PozdrawiamW. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robdemolka Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Siemka . Wiktor okulary doszły .Jestem bardzo zadowolony ,teraz to będzie wędkowanie Dzięki za super kontakt ,cierpliwość,doradztwo z twojej strony - pełen profesjonalizm !!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cie serdecznie Robert .P.S Nie myśl ,że się uwolniłeś o de mnie Jak tylko zdrówko i finanse pozwolą pomyślimy nad lusterkami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Niech służą jak najlepiej i jak najdłużej Pozdrawiam W. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Siemka . Wiktor okulary doszły .Jestem bardzo zadowolony ,teraz to będzie wędkowanie Dzięki za super kontakt ,cierpliwość,doradztwo z twojej strony - pełen profesjonalizm !!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cie serdecznie Robert .P.S Nie myśl ,że się uwolniłeś o de mnie Jak tylko zdrówko i finanse pozwolą pomyślimy nad lusterkami 20210308_180754.jpg 20210308_180730.jpgJak zawsze u Wiktora. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloepoczta Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Witam, poszła wiadomość prywatna odnośnie okularów. Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolas84 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Witam , prosiłbym o ofertę na mejla kolas84@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Witam, pękł mi jeden z zauszników. Ten bolczyk jest metalowy, pękł w zauszniku.Da radę to zrobić? Okulary to Oakley badman. Edytowane 11 Maja 2021 przez tibhar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Witam, pękł mi jeden z zauszników. Ten bolczyk jest metalowy, pękł w zauszniku.Da radę to zrobić? Okulary to Oakley badman.NIestety polityka Luxotica jest taka że części zamianę mają autoryzowani sprzedawcy, musisz iść tam gdzie je kupiłeś ja Oakley-a nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Hej.Wysłałem priva. ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjd58-x3-bxAhUGaBgKHXFnBaoYABApGgJsZQ&ae=2&ohost=www.google.com&cid=CAASE-Ro8URgFTyIXvWoF9xkaD0v6C8&sig=AOD64_1sKHS7I-oY38ESbaNOURvshY15iA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjq3syx3-bxAhVytIsKHeZRA5UQwg96BQgBEIAB&adurl= OKULARY POLARYZACYJNE UV400 HD PREMIUM POL-HOR-06ACzy ktoś może doradzic czy mają ok polaryzacje i ostrość obrazu,najbardziej zależy mi na polaryzacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjd58-x3-bxAhUGaBgKHXFnBaoYABAXGgJsZQ&ae=2&ohost=www.google.com&cid=CAASE-Ro8URgFTyIXvWoF9xkaD0v6C8&sig=AOD64_19kyCZBz0fXHISW8mfSn5KTZiZhA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjq3syx3-bxAhVytIsKHeZRA5UQwg96BAgBEEw&adurl=Ktoś coś podpowie czy są poprawne z polaryzacja do pstragowania w pochmurne dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjd58-x3-bxAhUGaBgKHXFnBaoYABApGgJsZQ&ae=2&ohost=www.google.com&cid=CAASE-Ro8URgFTyIXvWoF9xkaD0v6C8&sig=AOD64_1sKHS7I-oY38ESbaNOURvshY15iA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjq3syx3-bxAhVytIsKHeZRA5UQwg96BQgBEIAB&adurl= OKULARY POLARYZACYJNE UV400 HD PREMIUM POL-HOR-06ACzy ktoś może doradzic czy mają ok polaryzacje i ostrość obrazu,najbardziej zależy mi na polaryzacji.Miałem takie okulary i byłem z nich bardzo zadowolony. Lekkie dobrze przylegały do głowy takie sportowe. Niestety zgubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Chyba robicie bałagan w wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Więc proszę o przeniesienie moderatora gdzie być powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi