Andrzej2401 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Więc proszę o przeniesienie moderatora gdzie być powinno.Taaak.... przenieś moderatora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Więc proszę moderatora o przeniesienie gdzie być powinno.Bo tak być powinno. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Jak jest jakaś oferta to poproszę na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Proszę o kontakt. Mam kilka pytań na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Ma ktoś może telefon do kolegi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Ma ktoś może telefon do kolegi?Dom wzroku Gdańsk wiktor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Jest dostępna jakaś oferta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Jest dostępna jakaś oferta ?WitajOferta jak najbardziej jest ale już stacjonarnie przynajmniej na ta chwile, zapraszam na pw tam pogadamy lub wymienimy się telefonami.Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sum23 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Witam.Wysłałem Panu wiadomość 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz1982 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Witam, proszę o ofertę na wędkarskie okulary, interesują mnie oprawki bardziej podłużne pmazur20@wp.pl. Oczywiście jesli się zdecyduję, osobiście wybiorę się do Gdańska (z Warszawy ) bo widzę po opiniach, że chyba warto zrobić to o czym się marzy niż kupować gotowe Wiley X . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Witam, proszę o ofertę na wędkarskie okulary, interesują mnie oprawki bardziej podłużne pmazur20@wp.pl. Oczywiście jesli się zdecyduję, osobiście wybiorę się do Gdańska (z Warszawy ) bo widzę po opiniach, że chyba warto zrobić to o czym się marzy niż kupować gotowe Wiley X .Oczywiście zapraszam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Koledzy nie kryję że ogranięcie tematu okularów polaryzacyjnych z korekcją stało się sporym problemem i był problem z łącznością Mam nadzieję że będę obecnie mógł wrócić do tematu. Mam bardzo dużo zapytań na PW, kilka już pewnie nie aktualnych za co przepraszam.Można też się kontaktować na FB Domwzroku tam mam pomoc w odbieraniu wiadomości.Zapraszam i pozdrawiamWiktor 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Wiktor, kurczę otworzył byś jakiś punkt w Warszawie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HenrykJ Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Witam.Poproszę o ofertę na okulary progresywne fotochromowe z polaryzacją . Zastosowanie : biuro , komputer , echosondy , łódka , góry , ewentualnie samochód .PozdrawiamHenryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 A masz coś dla daltonistów? Świat taki szary... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Cześć, Wiktor czy jest szansa na zrobienie szkieł do oprawek smith model drake?? Najlepiej rozjaśniające z polaryzacją, coś na wzór low light ignitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 WitamOd tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem okularow z korekcja od WiktoraWiktor poradzil mi kolor szkiel, niby ciemne a super widacWiktor dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Wiktor zerknij proszę na wiadomość prywatna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Ma ktoś może nr telefonu do Wiktora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Ma ktoś może nr telefonu do Wiktora?Dom wzroku Gdańsk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHELEK Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Jakie trzeba spełniać warunki żeby takie okulary korekcyjne z lustrem zamówić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Jakie trzeba spełniać warunki żeby takie okulary korekcyjne z lustrem zamówić??słabo widzieć przepraszam nie mogłem się powstrzymać 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Witam, napisałem priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadziu55 Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Poproszę priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi