DanielFex Opublikowano 14 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Czy ktoś może polecić okulary polaryzacyjne z korekcją wizji, które są dostępne na rynku i jakie są ich opinie na temat jakości i efektywności? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Czy ktoś może polecić okulary polaryzacyjne z korekcją wizji, które są dostępne na rynku i jakie są ich opinie na temat jakości i efektywności?Nie baw się w pół środki, zamów raz a dobrze,wzrok masz jeden.Mam od Wiktora i działają super... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Czy ktoś może polecić okulary polaryzacyjne z korekcją wizji, które są dostępne na rynku i jakie są ich opinie na temat jakości i efektywności? Zapraszam do kontaktu. Doświadczenia w budowaniu okularów mam ponad 20 lat doświadczeń PozdrawiamWiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek22 Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 WitamW związku z dyskusją i własnymi potrzebami napisałem na priv. Zdecydowany okularnik Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Właśnie odebrałem z paczkomatu okulary od Wiktora. Rewelacja !!!. Polecam wszystkim ! Wszystko załatwione przez telefon .Dziękuję bardzo ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Progresy z ciemnym fotochromem solarnyml,do dali oko prawe -3, oko lewe -3,5 do bliży oko prawe -1 cyl 0,5 AX 60 ,oko lewe 1,5 cyl 00 proszę o koszt bez oprawek może zamiast solaru polaryzacja? Jako że jestem spiningistą....co lepsze? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Progresy z ciemnym fotochromem solarnyml,do dali oko prawe -3, oko lewe -3,5 do bliży oko prawe -1 cyl 0,5 AX 60 ,oko lewe 1,5 cyl 00 proszę o koszt bez oprawek może zamiast solaru polaryzacja? Jako że jestem spiningistą....co lepsze?Odezwałem się na PW bo potrzebuję dokładniejszych informacji PozdrawiamWiktor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Czy aktualna jest twoja usługa na Okulaty Polaryzacyjne z korekcją. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi