Skocz do zawartości

Okulary Polaryzacyjne z korekcją

Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Dzisiaj dotarła i moja para polarów. Na sucho wyglądają bajecznie, nie mogę się doczekać aż wypróbujję je w boju tj. na rybkach albo podczas podróży autem!

Wiktor - bardzo uprzejmy i pomocny, super kontakt i super robota. Niezdecydowanym - polecam! 

• Like 2

Witam

Czy są dostępne szkła - 9,5 i -9.

Pozdrawiam

Jak najbardziej są możliwe w indeksie 1.6 

Dzisiaj dotarła i moja para polarów. Na sucho wyglądają bajecznie, nie mogę się doczekać aż wypróbujję je w boju tj. na rybkach albo podczas podróży autem!

Wiktor - bardzo uprzejmy i pomocny, super kontakt i super robota. Nie zdecydowanym - polecam! 

Bardzo sie ciesze :)

Zrobilem im zdjecia i postaram sie wkleic wieczorem bo naprawde fajnie wyszły :)

• 2 tygodnie później...

Witaj Kolego

Dostalem na chwile do ponoszenia okulary, jakie dostaje pacjent podczas zabiegu z laseroterapii. Szkla moooocno granatowe...spojrzalem na slonce..bajka..nawet powieka mi nie drgnela. Na wode...hmmm...ryb nie zobaczylem.

Ale oprawka to jakas masakra...nie do noszenia na dluzej. Mimo znakomitych oslon boczny h i policzkowych...

I pytanie. Kolego, co to za szkla? Da sie je wstawic do normalnych opraw?

Pozdrawiam

Alek

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Podpinam się pod pytanie

Wczesniej odpowiedziałem :)

Co oznacza progresywność szkieł i czy jest jeszcze opcja pośrednia pomiędzy 40% i 80%?

Nie mam pojecia co oznacza "progresywność szkieł" nie znam takiego pojęcia. Czy chodzi o szkła progresywne?

Istnieje tylko 40% i tylko dla szarego 80% dla szarego,szarozielonego i brązowego. 

Po nałożeniu antyrefleksu szkła stają się jaśniejsze ale nie jestem w stanie ocenić wartosci procentowych

Edytowane przez Wiktor

• 2 tygodnie później...

Podziękowania dla Wiktora za wykonanie dla mnie 2 par jedne z polaryzacją i drugie z białymi szkłami .Ze względu na moja dużą wade nie było to łatwe ale się udało.Polecam usługi Wiktora ,fachowo,bardzo atrakcyjnie cenowo ,solidnie.

• Like 2

• 4 tygodnie później...

Podziękowania dla Wiktora za wykonanie dla mnie 2 par jedne z polaryzacją i drugie z białymi szkłami .Ze względu na moja dużą wade nie było to łatwe ale się udało.Polecam usługi Wiktora ,fachowo,bardzo atrakcyjnie cenowo ,solidnie.

Bardzo dziękuję za miłą opinię :) 

• 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...