Skocz do zawartości

Okulary Polaryzacyjne z korekcją

Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam.

Nie mam wady wzroku , ale latka lecą i podczas wiązania przynęt ręce robią się zbyt krótkie. Potrzebuję okulary polaryzacyjne z niewielką korekcją i porady co jeszcze , aby było lepiej. Proszę o jakiś kontakt do Pana. Jestem ze Świętokrzyskiego.

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...

Uuuu , Wiktor , "rozjaśnia"/zażółca jak ta lala  :)  ;) . Jest efekt mocnego podbicia kontrastu ?

Jest spory kontrast ale do końca ocenić nie mogę bo eksperymenty odbywają się na tak zwanych stłuczkach, więc robimy na tym co się nie uda ;)

W tym wypadku mam soczewkę -6 z cylindrem więc średnio się przez to patrzy ;)

W produkcji jest zerówka potem zrobie takie dla siebie i wtedy będę wiedział na 100% czy znalazłem grala ;)

Ale fakt jest jeden takiego odcienia szkła z pełną polaryzacją nie widziałem.

Duża zasługa wędkarzy bo zmuszają mnie do poszukiwań :) 

Edytowane przez Wiktor
  • Like 3

(...) Może w końcu zobaczę świat jak inni i czerwone ogony kleni będą dla mnie realnie czerwone a nie tylko teoretycznie czerwone  :P

Akurat ogony kleni nie są czerwone, ten kolor mają ich płetwy odbytowe. Ale w Twoim przypadku ta niewiedza jest całkowicie usprawiedliwiona ;)

Edytowane przez hi tower
  • Like 3

• 2 tygodnie później...

Chciałbym podziękować Wiktorowi za wykonanie korekcji moich okularów, dziś do mnie dotarły, po wstępnym teście stwierdzam, że jest dobrze, jest bardzo dobrze (!) 

Jest ostro, przejrzyście, dokładnie tak, jak sobie tego zażyczyłem.

Polecam i na pewno wrócę :)

UFAeyX.jpg

• Like 3

• Dodaj nową pozycję...