Skocz do zawartości

Okulary Polaryzacyjne z korekcją

Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Wyglądają bardziej na czerwone, chociaż pewnie w temacie jaki to kolor trzeba by się zapytać Kobiet, Chłopy w temacie kolorów za dobrzy nie są ;) 

W każdym razie nie znam producenta który robił by coś takiego ale...jesienią targi optyczne pozwolą mi na pogłębienie wiedzy. 

Witam, czy da się wstawić nowe szkła do oprawek marki Brenda ?, typowe na wodę, słońce z polaryzacją, bez korkekcji. Pytam bo bardzo mi się dobrze je nosiło ale szukla już porysowane a tych modeli już chyba nie produkują...

Pozdrawiam

Szymon

Najprawdopodobniej się da ale to zawsze muszę ocenić trzymając oprawki w ręce.

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Cześć,

Czy można zamówić u Ciebie takie okulary:

Marka: Wiley X

Model: WX Rogue

Hej

Ja nie jestem dystrybutorem marki WileyX

Mam trochę opraw tej firmy u siebie ale tego modelu nie mam bo nie ma możliwości wstawić w to korekcji.

Mam tylko modele w których można wstawić korekcję.

Pozdrawiam

Wiktor

• 2 tygodnie później...

Masz może Omegi czarne z Wiley X wstawisz w to korekcje ?

Hej

Niestety nie mam, mam jeszcze może dwie trzy oprawy WX i raczej kończę przygodę z tą marką.

Sa zwyczajnie za drogie ta samą jakość oprawki można kupić 50% taniej bez żadnego problemu. 

Pozdrawiam

W.

• 3 tygodnie później...

Okulary progresywne z polaryzacją i fotochromem. Kolor szary wyjściowy 40% na słońcu ciemnieje do 80%.

W komplecie z antyrefleksem, powłoką hydrofobową i oleofobową.

Nic bardziej uniwersalnego wymyślić się nie da  :) 

42207949_925757290952021_83453317205469442142803_925754827618934_658425032436455

42232681_925754867618930_873481635013381

Edytowane przez Wiktor
  • Like 4

Peak to jedyny model Willey-a , który jest dla mnie idealny niemalże . Mam blue mirror i jakoś szkoda mi przerabiać na korekcję tym bardziej , że wymyśliłem sobie Oakleya Two Faces jako dawcę oprawki . Tylko wykończenia akcji brakuje , bo i wada niezbyt wielka ... Ale kusi  ;) .

• 1 miesiąc temu...

Panowie pytanie moze nie ew odpowiednim miejscu ale  jest tu nas tylu ze moze znajdzie sie  jakis kierwowca zawodowy -praktyk ,  ew optyk ktory   poradzi mi w kwesti  doboru odpowiednich okularow  do  jazdy noca ,Na co zwrocic uwage przed  zakupem 

Pisałem już na PW ale może przydać się jeszcze komuś

Najlepsze do nocnej jazdy jakie znam to szkła blue blocker. Nie da się w tym jeździć w dzień ale w nocy rewelacja ;)

Dla zobrazowania 

http://www.spragnienizdrowia.pl/tir-blue-blocker-okulary-noc-dzie%C5%83-dla-kierowc%D0%B8%D0%BEw-odcienie-%C5%BC%C3%B3%C5%82tego-i-z%C5%82ota/p_2650/

Ps. powyższy link wziąłem z googli, nie znam ludzi ;) 

• Dodaj nową pozycję...