Skocz do zawartości

"Wobleroza" - abc żółtodzioba...

Baars

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko i wyłącznie reakcja nitro z lakierem już popatrzyłem wobki malowane pactrą i tam nie ma takich żółknięć tylko w miejscu gdzie jest sama Śnieżka wiec na 100% to coś z nią i trzeba ja zastąpić czymś innym, nawet jeden wobek malowany Domaluxem tez zżółknął .

Dobra koledzy pomocy jak się nazywaja te szczypce do otwierania kułeczek do zbrojenia wobków bo szukam I nie umiem znaleść chyba że Macie jakieś inne sposoby na ułatwienie pracy?

Faktycznie z kułeczkami  :wacko: to mogłeś mieć problem - ortografia się mści hehe - poszukaj 'szczypce do kółek łącznikowych'

Edytowane przez peekol
  • Like 1

Zwykłe z półokrągłymi końcówkami wystarczą do zakładania kotwic.Swego czasu moje nastoletnie córki doskonale sobie z tym radziły.

Wciskasz kółeczko na oczko woblera - rozszerzy się na tyle, że bez problemu wciśniesz oczko kotwicy...

No chyba, że będziesz te kotwice także zdejmował.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Ja stosuję domalux parkietowy. To taka warstwa "przejściowa" pomiędzy farbą ktorej nie jestem pewny w lakierem poliuretanowym

A Ty jesteś pewien, że to akrylowy lakier, bo pierwsze słyszę, żeby potem poliuretan go nie pożarł. Jaki to dokładnie domalux?

Wrzuć zdjęcie, zobaczymy tego co zrobiłeś. I może się coś wymyśli, co zmienić

Jak coś to moje pierwsze woblerki więc prosze bez hejtu hahaha :) 

Te białe kropki to miejsce gdzie mniej więcej jest obciążenie w postaci śruciny 0.7g

Woblerki mają drobną pracę a chciałbym żeby pracowały agresywniej, zaraz spróbuję jeszcze podgiąć przednie oczko i zrobie testy w wannie ale jak macie jakieś rady na przyszłość to chętnie poczytam :) 

post-69415-0-17801600-1551382833_thumb.jpg

Edytowane przez arhinonskill