suli102 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam wszystkich serdecznie! Czy jest na forum moze posiadacz w/w kolowrotka interesuje mnie doslownie wszystko chodzi mi o model z 2008 roku i jesli mozna jak wyglada sprawa gabarytowo tzn.czy kolowrotki SW roznia sie wielkoscia.Z gory Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Koledzy naprawde nikt z was nie ma tego kreciola? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dysponuje 4000 SW PG z 2001 r (poprzedni model).Jest tak dobra i sprawna, ze pewnie jeszcze kilka modeli wejdzie nim bede siegal po jego nastepce. Moja 4000 to jest rozmiarowo normalne Shimano 4000. W serii z 2008 tez chyba ? tak bedzie. Bardziej nie wiem jak pomoc, bo nie mam tej 4000 XG. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 od zwykłej stelli ta SW z nowego rocznika czyli z rantem szpuli wyprofilowanym,ma większy korpus ni?ź zwykła stella JDM rotor o ile wiem nie jest wiekszy. napewno najwięcej podpowie Mefisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Miałem tąką, ale była zbyt ładna by nią ryby łapać... Zrobiłem fotkę i czasami popatrzę na cudo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 no fajna jest.ale SW 4000 jest większa co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tak czy siąk są ładniutkie... Dzisiaj gdyby coś mi się stało (np. wpadł na słup) i miałbym kupić korbę to tylko TP albo porysowaną Stellę w dobrej kasie.Zawsze było mi szkoda brać te młyneczki (Stellki) nad wodę i latały inne sztuki... Ale mam spok?łj - patrzę jak inni się jarają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Piekna jest to fakt.Dziekuje panowie jak zwykle mozna na was liczyc.Zamierzam kupic ten mlynek wiec wszystkie wasze spostrzezenia beda mile widziane.Czy sadzicie ze bedzie w sam raz pod przynety typu 5 calowe kopyto na 10 gramowej glowce?Jeszcze raz dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Andrzej jak zwykle, korbki łapią u Ciebie zdjęcia i do szafy.Dostałem od Mefisto Twinka 2500, zajefajny design a?ź szkoda u?źywać na kropasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 No to kup sobie 51DC lub Morrum-a SX 1601C MAG Forell i po sprawie... Ta korbka(TP) od Mefiściaka była ładniutka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Piekna jest to fakt.Dziekuje panowie jak zwykle mozna na was liczyc.Zamierzam kupic ten mlynek wiec wszystkie wasze spostrzezenia beda mile widziane.Czy sadzicie ze bedzie w sam raz pod przynety typu 5 calowe kopyto na 10 gramowej glowce?Jeszcze raz dziekuje. Bierz raczej PG, XG wg mnie raczej na bolenie albo do morskiego łowienia powierzchniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Na kopyta piatki to mozesz kupic spokojnie. Na kopyta 6 na glowkach 20 i 30 tez mozesz kupic spokojnie. To na pewno bardzo dobry kolowrotek, jeden z najlepszych jakie sa dostepne na rynku. Milego uzytkowania. Jak juz go dostaniesz, to wrzuc nam jakies fotostory - tak na rozbudzenie apetytow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ok obiecuje wstawic jakies fotki jak tylko otrzymam kolowrotek . Jeszcze raz dziekuje za fachowe porady.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Koledzy STELA SW 4000 z roku 2008 ma tylko rotor i szpulkę od modelu standardowego 4000!!! Korpus jest większy bo pochodzi od rozmiaru 5000/6000. C3000 nie ma ?źadnego koszta wiekszego ani szpulki od 2500! To jest dokładnie to samo. Jedynie szpulka C3000 jest głębsza od 2500.To tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 no tak myślałem ?źe korpus wiekszy w SW tych nowych od 2008 właśnie tak było i dlatego cię?źszy jest sporo od zwykłej stelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Koledzy STELA SW 4000 z roku 2008 ma tylko rotor i szpulkę od modelu standardowego 4000!!! Korpus jest większy bo pochodzi od rozmiaru 5000/6000. C3000 nie ma ?źadnego koszta wiekszego ani szpulki od 2500! To jest dokładnie to samo. Jedynie szpulka C3000 jest głębsza od 2500.To tyle w temacie Dzieki za wyjasnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Tak wlasnie myslalem dzieki mefisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam w koncu po 3 miesiacach trafil do mnie w/w kreciol JDM z nie zastapionego PLAT-a <_< . Powiem od razu szczerze jestem mile zaskoczony.Tak jak podejrzewalem, praca maslo, bede chchial go sprawdzic w bojach morskich ale glownie na rzekach pod przynety szczupakowe.Ma wspolpracowac z Talonem 10ft do 30gr. Zaraz postaram sie wstawic fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zdjatkahttp://img269.imageshack.us/i/dsc1008st.jpg/http://img832.imageshack.us/i/dsc1013k.jpg/http://img844.imageshack.us/i/dsc1015f.jpg/http://img7.imageshack.us/i/dsc1016j.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ciag dalszyhttp://img52.imageshack.us/i/dsc1011e.jpg/dla porownania z 3000http://img716.imageshack.us/i/dsc1014a.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Sorry,ale nie wiem w jakim programie wstawiac zdjecia ,aby byly bardziej wyraziste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 http://imageshack.us/ i wklej linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Maszynka piękna, a fotki zr?łb w dzień, będzie o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 dzieki za link, zdjecia wygladaja duzo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dzieki za foty. Nie mialem okazji na zywo jeszcze ogladnac tej SW 2008. Na zdjeciach sprawia wrazenie bardzo dopracowanej.To z pewnoscia doskonala maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi