Skocz do zawartości

Shimano Stella 4000 XG SW

suli102

Rekomendowane odpowiedzi

Dysponuje 4000 SW PG z 2001 r (poprzedni model).

Jest tak dobra i sprawna, ze pewnie jeszcze kilka modeli wejdzie nim bede siegal po jego nastepce.

Moja 4000 to jest rozmiarowo normalne Shimano 4000.

W serii z 2008 tez chyba ? tak bedzie.

Bardziej nie wiem jak pomoc, bo nie mam tej 4000 XG.

Pozdrawiam

Tak czy siąk są ładniutkie...

Dzisiaj gdyby coś mi się stało (np. wpadł na słup) i miałbym kupić korbę to tylko TP albo porysowaną Stellę w dobrej kasie.

Zawsze było mi szkoda brać te młyneczki (Stellki) nad wodę i latały inne sztuki...

Ale mam spok?łj - patrzę jak inni się jarają... :lol:

Piekna jest to fakt.Dziekuje panowie jak zwykle mozna na was liczyc.Zamierzam kupic ten mlynek wiec wszystkie wasze spostrzezenia beda mile widziane.Czy sadzicie ze bedzie w sam raz pod przynety typu 5 calowe kopyto na 10 gramowej glowce?Jeszcze raz dziekuje.

Bierz raczej PG, XG wg mnie raczej na bolenie albo do morskiego łowienia powierzchniowego.

Na kopyta piatki to mozesz kupic spokojnie. Na kopyta 6 na glowkach 20 i 30 tez mozesz kupic spokojnie. To na pewno bardzo dobry kolowrotek, jeden z najlepszych jakie sa dostepne na rynku.

Milego uzytkowania.

Jak juz go dostaniesz, to wrzuc nam jakies fotostory - tak na rozbudzenie apetytow :D

pozdrawiam

Koledzy STELA SW 4000 z roku 2008 ma tylko rotor i szpulkę od modelu standardowego 4000!!! Korpus jest większy bo pochodzi od rozmiaru 5000/6000.

C3000 nie ma ?źadnego koszta wiekszego ani szpulki od 2500! To jest dokładnie to samo. Jedynie szpulka C3000 jest głębsza od 2500.

To tyle w temacie :D

Koledzy STELA SW 4000 z roku 2008 ma tylko rotor i szpulkę od modelu standardowego 4000!!! Korpus jest większy bo pochodzi od rozmiaru 5000/6000.

C3000 nie ma ?źadnego koszta wiekszego ani szpulki od 2500! To jest dokładnie to samo. Jedynie szpulka C3000 jest głębsza od 2500.

To tyle w temacie :D

Dzieki za wyjasnienie.

• 2 miesiące temu...

Witam w koncu po 3 miesiacach trafil do mnie w/w kreciol JDM z nie zastapionego PLAT-a <_< . Powiem od razu szczerze jestem mile zaskoczony.Tak jak podejrzewalem, praca maslo, bede chchial go sprawdzic w bojach morskich ale glownie na rzekach pod przynety szczupakowe.Ma wspolpracowac z Talonem 10ft do 30gr. Zaraz postaram sie wstawic fotki.