mifek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Może ktoś rozpozna kto jest twórcą tych obrotówek... Z góry dzięki za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mifas skąd je wytrzasnąłeś? O foty chodzi oczywiście.Piękne rękodzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mniam, mniam blaszki. Ja też chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Barwena nie mlaskaj . Też chętnie widziałbym kilka w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 blaszki są w Szczecinie w Centrum Wędkarskim NEMO. JEszcze trochę ich zostało. Niestety cena 15 pln/ sztuke (bez kotwiczki spowodowała, że poczułem nieodpartą chęć posiadania namiarów bezpośrednich na ich wytwórce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 HA!!!!! WIEM WIEM WIEM WIEM Udało mi się dowiedzięć zatem twórcą tych przynęt jest Pan Mirosław HAJDUK podobno z Gryfic. niestety na razie mam problemy by go namierzyć.. Ale jak się uda to może napisze kilka słów o swoich przynetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ale jednak te 3 są Twoje, mimo ceny? Muszą pięknie latać z casta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ale jednak te 3 są Twoje, mimo ceny? Muszą pięknie latać z casta... nie te przynęty są mareckiego... ja mam 4 szt troche inne ale to juz zupelnie inna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi