Skocz do zawartości

Sklep Salar.pl - postawa godna pochwały

QbaNerra

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że w necie można znaleźć bardzo dużo opinii negatywnych na temat różnych sklepów, ja chciałbym pochwalić postawę sklepu muchowego salar.pl
Otóż, zamówiłem na stronie internetowej sznur Rio Grand WF6F, pani zadzwoniła z informacją, że niestety ale te typ jest wycofany a oni nie zaktualizowali strony. Potrzebowałem sznur przeciążony o pół klasy, więc zapytałem Panią o inny sznur SA GPX w tej samej klasie i z taką samą głowicą. Ten niestety też był niedostępny.
Pomyślałem sobie: "kolejny beznadziejny sklep co połowy oferty ze strony nie ma, a klienta ma w d...e"...
Jakież było moje zdziwienie, gdy po około 20-30 minutach Pani zadzwoniła i zaproponowała topowy sznur SA GPX Mastery Teaxtured w cenie zwykłego z upustem prawie 25%...
Według mnie postawa godna pochwały, powielania i nagłośnienia. We mnie mają już stałego klienta i tylko mogę go chwalić :)

Pozdrawiam,

Kuba

• Like 1

Tez - mało muchowego sprzętu kupowałem ale pan po 1 większych zakupach w miarę pamiętał, doradzał i był szczery :) to mi sie chyba najbardziej spodobało :) dla mnie bomba choc dzis wchodziłem na ich stronę www i jakiś błąd był

Ja także pochwalę ten sklep. Robiłem w nim jedne z pierwszych zakupów "muchowych", tak wiec nie mialem rozeznania jeszcze. Zamówiłem przez internet i postanowiłem odebrać osobiście. Przy odbiorze okazało się ze kilka rzeczy jest innych niż wydawało mi się w sieci, ale nie było żadnego problemu żebym wymienił je na inne :)

Sklep bardzo fajny jednak wielkością oferty i cenami przy większych zamówieniach sporo odstaje od konkurencji. A szkoda, bo wolałbym robić zakupy na miejscu w Krakowie :)

Według mojej opini też super sklep, robiłem tam zakupy już kilka razy i zawsze jeżeli już czegoś brakowało Pani dzwoniła i informowała, że czegoś już nie ma i co ewentualnie może zaproponować :) Były i przy paczkach też gratisy, z resztą udało mi się z nimi pogadać kilkukrotnie na targach i śmiem twierdzić, że to własciwi ludzie na właściwym miejscu :)