QbaNerra Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jako, że w necie można znaleźć bardzo dużo opinii negatywnych na temat różnych sklepów, ja chciałbym pochwalić postawę sklepu muchowego salar.plOtóż, zamówiłem na stronie internetowej sznur Rio Grand WF6F, pani zadzwoniła z informacją, że niestety ale te typ jest wycofany a oni nie zaktualizowali strony. Potrzebowałem sznur przeciążony o pół klasy, więc zapytałem Panią o inny sznur SA GPX w tej samej klasie i z taką samą głowicą. Ten niestety też był niedostępny.Pomyślałem sobie: "kolejny beznadziejny sklep co połowy oferty ze strony nie ma, a klienta ma w d...e"...Jakież było moje zdziwienie, gdy po około 20-30 minutach Pani zadzwoniła i zaproponowała topowy sznur SA GPX Mastery Teaxtured w cenie zwykłego z upustem prawie 25%...Według mnie postawa godna pochwały, powielania i nagłośnienia. We mnie mają już stałego klienta i tylko mogę go chwalić Pozdrawiam,Kuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Salar.pl bardzo dobry sklep również polecam, czasem dają jakieś gratisy, przy większych zakupach jak czegoś nie mają na stanie to wysyłają to co mają, a reszta przychodzi drugą paczką za darmo, oczywiście po wcześniejszych uzgodnieniach przez tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Podpisuje się obiema rękami. Interesy "muchowe" z Salarem to prawdziwa przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 I nie tylko "muchowe", jeden z najlepszych sprzedawców w tym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Tez - mało muchowego sprzętu kupowałem ale pan po 1 większych zakupach w miarę pamiętał, doradzał i był szczery to mi sie chyba najbardziej spodobało dla mnie bomba choc dzis wchodziłem na ich stronę www i jakiś błąd był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja także pochwalę ten sklep. Robiłem w nim jedne z pierwszych zakupów "muchowych", tak wiec nie mialem rozeznania jeszcze. Zamówiłem przez internet i postanowiłem odebrać osobiście. Przy odbiorze okazało się ze kilka rzeczy jest innych niż wydawało mi się w sieci, ale nie było żadnego problemu żebym wymienił je na inne Sklep bardzo fajny jednak wielkością oferty i cenami przy większych zamówieniach sporo odstaje od konkurencji. A szkoda, bo wolałbym robić zakupy na miejscu w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Według mojej opini też super sklep, robiłem tam zakupy już kilka razy i zawsze jeżeli już czegoś brakowało Pani dzwoniła i informowała, że czegoś już nie ma i co ewentualnie może zaproponować Były i przy paczkach też gratisy, z resztą udało mi się z nimi pogadać kilkukrotnie na targach i śmiem twierdzić, że to własciwi ludzie na właściwym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi