chub norris Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 No właśnie, nie ma...Może tylko u mnie?W jej miejsce - reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Będzie wyszukiwarka Obmyślam tylko gdzie - może jakieś pomysły? Tak jest reklama - jerkbait.pl rozwija się, ruch w przeciągu roku skoczył ponad dwukrotnie i aby utrzymać portal oraz kontynuować realizację kolejnych pomysłów (a mamy ich sporo i będziemy je w tym roku wdrażać - przed Euro 2012) trzeba inwestować. Stąd pomysł na normalne w Internecie - pozyskanie reklamodawców (nie chcemy wprowadzać żadnych opłat dla naszych forumowiczów). Niebawem wprowadzamy nową politykę reklamową na jerkbait.pl. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na adres reklama@jerkbait.pl - otrzymają oni szczegółowe informacje na temat możliwości umieszczania reklam na jerkbait.pl. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chub norris Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Codzienność forum pokazuje, że wyszukiwarka powinna być jak najbliżej przycisku Nowy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerwz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 A jeszcze jakby pozwalała na wyszukiwanie zaawansowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Taka będzie niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cegli Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 A już miałem założyć wątek że wyszukiwarkę gdzieś...Moim zdaniem opcja szukaj powinna znaleźć się w górnym pasku (tam gdzie użytkownicy, pomoc itd...) po prawej stronie odsyłacza do strony głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 dokładnie, na wielu forach tak jest i przyjęło się doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ok tak też zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 irekmisiak Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Chwilowo można wyszukiwać tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 A jest jakiś coder w php/html na forum? Poproszę priv do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benjam87 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 a myślałem że ślepnę powoli, a jednak to remek zrobił nam psikusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 MY CHCEMY WYSZUKIWARKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 djmcg Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Od dawna przegladam forum i bez tej wyszukiwarki to tragednianiech jakiś mod dopisze tą wyszukiwarke lub zmieni całe forum na gotowy skrypt którym w sieci są najpopularniejsze.Ułatwi to wszystki poruszanie sie po forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Od dawna przegladam forum i bez tej wyszukiwarki to tragednianiech jakiś mod dopisze tą wyszukiwarke lub zmieni całe forum na gotowy skrypt którym w sieci są najpopularniejsze.Ułatwi to wszystki poruszanie sie po forum. Przecież z podanego powyżej linku bardzo dobrze się wyszukuje:Chwilowo można wyszukiwać tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 djmcg Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Chwilowo można wyszukiwać tak rozbawiłeś mnie tym postem To ma być dobre wyszukiwanie!! Zadnych dodatkowych kryteriów wyszukiwania ze wzgledu na dział, temat, posty, date , fraze i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 A wcześniej miałeś coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 djmcg Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 A wcześniej miałeś coś więcej?To chyba normalne ze trzeba zmieniać na lepsze a nie stać w miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 atb69 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 CHCĘ WYSZUKIWARKĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 CHCĘ WYSZUKIWARKĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktos Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Będzie ta wyszukiwarka w jakimś bardziej ,,dostępnym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pampi Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 szukajcie a znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam,to jest ta wyszukiwarka czy jej nie ma bo chyba jestem ślepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam,to jest ta wyszukiwarka czy jej nie ma bo chyba jestem ślepyPóki co, chyba tylko pod ww. linkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 dodałem właśnie przyczepione ogłoszenie z linkiem do wyszukiwarki, na górze tego działu, powinno to ułatwić trochę życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Włączyłem dzisiaj standardową wyszukiwarkę - nie googlową. Teraz kolejny krok - przebudowanie indeksu przeszukiwania na forum dlatego .... możemy być niedostępni przez jakiś czas (forum zostanie wyłączone). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Wyszukiwarka - proszę bardzo - na miejscu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
chub norris
No właśnie, nie ma...
Może tylko u mnie?
W jej miejsce - reklama
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi