lorbas Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Miałem wiadomość od Ulfa ,że w maju byli u niego Polacy i złowili metrowe zębacze i sandacza koło 8 kg.Byłem już raz z końcem kwietnia 2005 na Asunden i wyniki miałem kiepskie.Będę tam znów od 26.08 do 2.09 2006.Czy to może ktoś z Forumowiczów zaliczył te powyzsze okazy ?.Wiem ,że Asunden jest trudnym jeziorem.Chcę je ''rozgryżć ''A może ktoś życzliwy ,znający jezioro poleci miejscówki blisko Ulfa (NEDRE-RYDA)Interesują mnie zwłaszcza sandacze.Mapy jeziora (batymetryczne) mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 witam !!!!ja bylem na Asunden i musz? powiedziec ze bylo bardzo fajnie i faktycznie padlo kilka sandaczy duzych ,nawet bardzo duzych imetrowe szczupaki.jezeli chcesz wi?cej informacji to tu masz mój numer skypeMaciejewski 1959 i mozesz do mnie jutro wieczorem zadzwonic .pozdrawiam !!!krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 @Krzysztof jadę własnie na camping nad jezioro a laptopa nie mam.Nie mogę więc na skype'a wieczorem.Jesli możesz prześlij szczegóły mailem na strychulec@interia.pl Będę wpadał czasem i o różnych porach do domu to odczytam.Na jeziorze będę miesiąc.Każda nawet najdrobniejsz informacja mnie interesuje.Gdzie ? -spady,blaty,głębokość,przynety,rejon na mapie,pogoda godz brań itd.Będę Cię szukał na skype-ie jesli kiedyś wieczorem trafię do domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi