koks Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam po sporej przerwie. Dokupilem do kolekcji z drugiej reki shimano calais cl 201 - 5. To pierwszy nie abu multik. Czy ma kto z Was rozeznanie i wiedze o tym kolowrotku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 nikt nie ma nikt nie testowal??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Chyba po prostu było tyle już o nim napisane, że ... nikt nie chce odpalać wyszukiwarki A o co konkretnie chodzi? Do czego go kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Remek mozesz mi powiedziec jak mam odpalic wyszukiwarke jak ja jej po prostu u siebie nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Zerknij tutaj: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=17620&am p;start=0& Ponadto poszukaj pod hasłem Antares v2 albo version 2. To japoński odpowiednik Twojego jak dobrze widzę. Kiedyś o nim pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi