rybspinn Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Panowie czy istnieje jakaś aplikacja na smartfona, która może zastąpić ręcznego GPS-a lub takiego z echosondy ? Szukałem przez wujka google, ale ciekawego nie znalazłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bayrt Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Zobacz Locus mam używam i super się spisuje Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delux Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Alpinequest uzywam wersji platnej od wielu lat. Ma wszystko co potrzeba i jest prosta w obsludze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja mam zamiar przetestować WayPoint. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robisum1 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Podepnę se pod pytanie .Mam nokie lumia 920 ma ona darmowy gps , czy moge wgrac jakis inny gps niz mam fabrycznie bo ten to moze , dobry jak sie nic nie ma ,ale poza tym to lipa , zaznaczam ze sie na tym w ogole nie znam i trzeba tłumaczyć jasno bez fachowej terminologi -)) ,tak łopatologicznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lord Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Testowałem WayPoint z żółtkiem i dużego przekłamania nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gobio Gobio Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 obadaj Galileo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patzaw26 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Galileo już działa? Z tego co się orientuje ten system Galileo jest w trakcie budowy, chyba że jeżeli chodzi o pomiary geodezyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja mam zamiar przetestować WayPoint.Używałem 2 lata i było ok do czasu... kiedy wywaliło mi system w fonie. Wszystkie miejscówki w p...u. Teraz dostałem od żony gsmap78s i mam święty spokój.Sama apka jest ok, prowadzi do celu jak kompas, tylko waypointów na karcie nie można zapisać tylko wysłać np.email. Nie znalazłem niestety opcji importu do aplikacji tylko klepanie z palca. Na pewno jest to alternatywa dla ręczniaka ale dokładność zależy od jakości fona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gobio Gobio Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Galileo już działa? Z tego co się orientuje ten system Galileo jest w trakcie budowy, chyba że jeżeli chodzi o pomiary geodezyjne Nie chodzi mi o europejski system nawigacji tylko aplikacje Galileo wykorzystująca najprostsze mapy wektorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ximus Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Panie czy coś nowego pojawiło się na rynku jeśli chodzi o apki z gpsem na androida? Sam korzystam z Locus Map, ale przy Samusngu S7 o dziwo nie działa najlepiej, gubi się gdy do pkt zostaje 20-30m i trzeba już potem ustawiać się na czuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fonix Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ja instalowałem wczoraj Fishing Points. Do podstawowych funkcji takich jak zapis miejscówek czy tras trollingu spisał się całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciavez Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Jakieś dodatkowe sugestie na temat sprawdzonych aplikacji GPS na mobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bari89 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Witam,Czy istnieje jakaś aplikacja gps na telefon albo cos w tym stylu, która pozwala na dokładne oznaczenie miejscówek? Może ktoś używa i mógłby coś polecić? Czasami jakiś pojedynczy korniak, mały dołeczek itp może być ostoją dla ryb, a powtórne zlokalizowanie czegoś takiego na wiekszej wodzie bez echa może być czasochłonne. W takim przypadku ww. aplikacja mogłaby być bardzo pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafek Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Mapy Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Locus free! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzegorz B. Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Fishing Points 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bari89 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Dziękuje za odpowiedzi i przepraszam za utworzenie nowego zbędnego tematu, szukałem w zakładce "sprzęt motorowodny i elektornika wędkarska" i po przejrzeniu kilku stron z tematami nie natknąłem się na nic podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil_Olsztyn Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 A ktoś coś na Symbiana poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 A ktoś coś na Symbiana poleci? Chyba tak, w Nokiach E71 i E72, które są na symbianie, tak mi się wydaje, nawigacja i aplikacje powiązane są lepsze od tych, niektórych smartfonowych. Dla przykładu, pomiar prędkości z GPS mojej starej Nokii E71 jest dokładniejszy niż z topowych smartfonów, ale to pewnie mało istotny szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil_Olsztyn Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Chodzi mi o apke do zaznaczania punktów na Symbiana 3 do E7. Zwykły GPS jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tom_mich_ Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Siemasz brać wędkarska ! Panowie ma.moze ktoś informacje czy jest jakaś aplikacja która się sprawdza jako zaznaczenie pkt na jeziorze ? Mam echo bez nawi i czasami ciezko trafić w miejscówkę i tak sobie pomyślałem że w dobie takiej technologii może jest jakaś taka aplikacja na tel ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukaszkosciukiewicz Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Navionics Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Locus maps- mocno polecam z mapami z Reefmaster 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 C-MAP Embark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 diopsyd Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Geo Tracker. Używam do nawigacji w terenie i daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rybspinn
Panowie czy istnieje jakaś aplikacja na smartfona, która może zastąpić ręcznego GPS-a lub takiego z echosondy ? Szukałem przez wujka google, ale ciekawego nie znalazłem ...
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi