Gość Wędkarstwo U Zbyszka Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zachęcamy do wzięcia czynnego udziału w demonstracji a osoby zainteresowane dyskusją merytoryczną i przedstawieniem postulatów, zapraszamy do naszego Centrum Dowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 no fajnie ale co?????? gdzie???????? kiedy ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Faktycznie mało przejrzysty news. 7 czerwca w godzinach 12:00 - 14:00 ulica Twarda 42, 00-831 Warszawa, Polska https://www.facebook.com/events/568073246703877/ Edytowane 1 Czerwca 2016 przez hlehle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Faktycznie mało przejrzysty news. 7 czerwca w godzinach 12:00 - 14:00ulica Twarda 42, 00-831 Warszawa, Polskahttps://www.facebook.com/events/568073246703877/ Znowu centrum zablokowane Dobrze, ze bede wowczas w Hiszpanii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Powoli chłopaki się zbierają ...idę i ja ! H... to zmieni ,ale pokrzyczeć zawsze można ...Transparenty dużo bardziej widoczne niż ostatnio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Może trzeba pikietować przed biurami poselskimi , może ktoś by wyliczył i by się okazało że pieniądze z składek są większe niż z dzierżawy wód . Chodzi jak zawsze o kasę , jeżeli do budżetu państwa by wpłynęło więcej dudków to PZW by się przejęło . Na braku pośrednika zawsze się zarabia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ale nas tam było !!! Chyba ze 3000 ! A nie czekajcie zera mi się pomyliły ...ale ile nas tam było ?!?!? Chyba z 30 nawet doliczyłem się Postałem chwilkę, posłuchałem kilku panów ,jak to kiedyś ryby same z wody wyskakiwały i poszedłem z powrotem do pracy ... Tak już zupełnie serio , spodziewałem się większej frekwencji Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Cóż, ludzie w tych godzinach pracują i nie koniecznie przy Rondzie ONZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi