wobler129 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Mnie tylko zastanawia co to znaczy, że model "flex" ma pracę drobną o bardzo dużej amplitudzie... jaksię nie mylę amplituda to jest wychylenie od a do b czyli chybawychodzi tak ze wobler ma drobna prace przy duzym wychyleniu co chybanie wspolgra ale mogę sie mylić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Eeee no chwila... jak Kuby kol. dzepetto się czepiał, że źle określił akcję, to co - młodzi nie mogą, a starsi mogą? Przecież każdy mówi/pisze, że w młodych jest jakaś niby nadzieja........ Teraz rozumiem o co chyba tutaj chodzi.a ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ok już nie będę zaśmiecał wątku, przynęty przepiękne więc szkoda tu pisać... Lepiej pooglądać Więcej wyrozumiałości następnym razem dla młodych, pozdrowienia dla wszystkich bez wyjątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Super malowanie - bardzo delikatne a zarazem wyraziste. Cierniczek rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Eeee no chwila... jak Kuby kol. dzepetto się czepiał, że źle określił akcję, to co - młodzi nie mogą, a starsi mogą? Przecież każdy mówi/pisze, że w młodych jest jakaś niby nadzieja........ Teraz rozumiem o co chyba tutaj chodzi.Po młodych przecież można sobie jeździć ja po burej s..., a co? Przecież od tego są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Fala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Kolego Macieju... Za poważny gościu ze mnie, żeby się w pyskówki studenckie wdawać....Waldku- te wobki co wrzuciłeś są stanowczo za lekkie na te wody. Mają też wadę- testowałem na nich pewien klej do sterów... Testów nie przeszedł... Mam problem z kupieniem jednego odczynnika chemicznego do kleju własnego pomysłu. Mogę zamówić, ale najmniej... Całą beczkę Edytowane 13 Lutego 2013 przez dzepetto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 13 Lutego 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi