rognis_oko Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Czy ktoś wie co to za stwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Śliz? Koza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 mały piskorz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Sebek, a możesz napisać coś więcej o twojej zdobyczy? Czy ma wąsiki przy pyszczku, jak ma rozmieszczone płetwy itd. na tych zdjęciach niewiele widać. Wstępnie obstawiam piskorza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 @Phala, to zdobycz @Gromita. Ja tylko pośredniczę... On pewnie napisze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 A tak przy okazji, której wersji photoshopa używaliście żeby uzyskać taki efekt , no i matryca musiała być niezła, pewnie z 6mpix Dla mnie to wygląda jak śliz Chociaż drugie zdjęcie sugeruje kozę Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 w takim razie obstawiam hybryde : koza + sliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Czyli wychodzi, że to kozośliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 To coś zostało przyłapane w Bugu.Tubylec mówił że często z Ukrainy przypływają jakies mutanty.Złapałem to szorując blaszką po piaszczystej górce.Remek,zdjęcie zrobione aparatem w telefonie z przed pierwszej wojny. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 I jeszcze jedno zdjęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Napewno ryba ale dokładniej to ślajzur Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 To piskorz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Na pewno nie koza,na 98% piskorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Mariusz no co Ty?!? Za dużo dyżurów ostatnio... hahahaha Jest to na 99,99% koza. Jaka odmiana to się nie dowiemy bez badań genetycznych. Następnytm razem weźcie kawałek płetwy w alkohol to powiem wam więcej. <_< YO! Jutro pogrzebię w domku i jak znajdę to zeskanuję i wstawie kilka fotek piskorza, kozy i śliza - coby nie było wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 dla zainteresowanych i dla roztrzygnięcia tego sporu zdjęcie prosto z laboratorium. koza oczywiście: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgadza się,tak to wyglądało w naturze. Zaden kozo-śliz,tylko kózka. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 no to cieszę się, że pomogłem rozwiązać tę zagadkę. peace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Baloo, masz może jeszcze takie zdjęcie śliza i piskorza. Chciałbym zobaczyć różnice między nimi. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Mam na pewno tylko muszę trochę pokopać w szafkach. Chyba nie będą takie z laboratorium (jeśli dobrze pamiętam) ale różnice będzie widać. Po łykendzie postaram się wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Następnytm razem weźcie kawałek płetwy w alkohol to powiem wam więcej. <_< YO! Dlaczego namawiasz ludzi do łamania prawa. Kozowate, piskorz, śliz są pod ochroną. W przypadku złowienia winny być bezwzględnie wypuszczone do wody, a nie mordowane w celu pobrania próbek. Na pozyskiwanie gatunków chronionych i ich części jest potrzebne stosowne zezwolenie. Mam nadzieję, że jest to portal dla wędkarzy z zasadami postępujących etycznie i nikt nie posłucha Twojej rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 qurcze niedługo zażartowac nie będzie wolno nie sprawdziwszy uprzednio wszelkich paragrafów... <_< Trochę luzu więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 qurcze niedługo zażartowac nie będzie wolno nie sprawdziwszy uprzednio wszelkich paragrafów... <_< Trochę luzu więcej...Jestem ekologiem z zamiłowania i dlatego tak ostro reaguję. Takie komentarze mogą zrobić wielke złego. Należy dać dobry przykład użykownikom tego portalu. W razie problemów związanych w ochroną przyrody chętnie pomogę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 hehehe, ja nawet jestem ekologiem z zawodu i nigdy nikogo nie namawiałem do występku przeciw przyrodzie... Także możesz spać spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Łamanie zakazów określonych ustawą o ochronie przyrody w stosunku do gatunków chronionych jest wykroczeniem, a nie tylko występkiem. Naruszanie tych zakazów jest zagrożone kara grzywny lub aresztu (art. 127 ustawy o ochronie przyrody z 16 kwietnia 2004 roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi